Ahoj těhulky:) , termín mám 12.9.2012, nyní jsem ve 4 měsíci a tak si ráda popovídám se stejně čekajícími maminkami na téma naše záříjové děti a nejen o nich, můžem probrat, co kdo chce. Mě bylo v 1.trimestru dost špatně a to nejen fyzicky, ale i psychicky, což přetrvává. Sice čekám své 2. dítě(po 7 letech), ale i tak mě přepadly velké obavy, jak všechno bude, jak to zvládnu a hlavně mám teď i strach o naše miminko. Na Papp testu nevyšly dobře výsledy a tak jdeme 30.3. na odběr plodové vody. Riziko na „Downa“ mám 1 ku 100, což mi příjde dost hodně. Při prvním těhotenství mi vyšel taky, ale 1 ku 186, plodovka dopadla dobře a naše slečna už skoro 7 letá, je úplně v pořádku. Nevím, mám teď prostě nějak strach, když ten výsledek je horší. Snažím se myslet positivně, naštěstí mám i plno úkolů kolem domácnosti a školních činností s malou, ale i tak příkdou chvíle, kdy ta deprese příjde, hlavně večer v posleli a nemůžu se toho zbavit. Těch 14 dnů do termínu plodovky + další čekání na výsledek je pro mě hrozných. Tak mi prosím napište a budu ráda, když si přečtu, že se ostaní máte dobře, to mě pak hezky naladí. Díky 🙂