Únor 2013

• Toto téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 12 let.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (z celkem 37)
  • Autor
    Anonym
    Host

ahoj,tak dneska jsem byla po měsíci na kontrole,ale bohužel mi to dopadlo špatně a zítra jdu na vyčištění.jsem v 9 tt a doktor mi řekl že mám anembryomolu.nikdy jsem o tom neslyšela a ještě jsem z toho dost špatná.veškerý info jsem si našla až teď na netu.tak tímto se s váma loučim a přeju ať u vám vše proběhne v pořádku a narodí se vám krásná zdravá miminka

m marie.s.
    Registrovaný uživatel

Ahojky milé těhulky!! jsem v 10 tt, příští týden mě čeká UZV, tak se už moc těším na fotečku! Jinak zatim si těhotenství užívám plnými doušky, kromě toho, že jsem tedy hodně unavená a jsem schopna prospat 15 hodin denně a nevejdu se do žádné podprsenky, tak mě nic nesužuje! doufám, že mi to ak vydrží po celou dobu těhu. Už se těším až mi začne růst bříško, zatím vypadám, jako bych se jen trošku víc přejedla:D opatrujte sea ať nám mimča pěkně rostou!

Anonym
    Host

Ahojda!
    Hedviko to je mi moc líto,ale brzo se určitě zadaří a budeš si psát s jinejma maminkam, který budou mít jinačí termín . Držím palce ať vše proběhne v pořádku a ty brzo znovu otěhotníš.
    Marie vítámě tě tu. To já už se do ničeho moc nevejdu,ale prý s druhým je to normální. Teda možná mě jen uklidňujou,ale co neudělám s tím nic, že už se kulatím. Taky už se těším na první fotečky mimča a hlavně až budu vědět zda je to kluk nebo holčička.
    Přeju hezký den. pa pa pa

s StepulkaC
    Registrovaný uživatel

Ahoj těhulky :),

je to krásné jak jste se tu rozepsaly 🙂 ráda to tu na babywebu pročítám. Já jsem z Brna a bydlíme s manželem v menším bytečku. Ale bydlím v Brně teprve dva roky a jsem tu spokojená. Stejně jako Maruška si dopřávám hodně spánku. Často si zdřímnu během dne i přes tři hodiny.Jsem od devátého týdne doma, protože jsem měla menší komplikace a jedna kolegyně mě tam kvůli těhotenstí pořád něčím deptala…..a jak vy to máte s prací ? a můžu se zeptat v jakém týdnu těhoteství jste dostaly fotku miminka? Já už jsem byla na kontrole 2x a zatím nic …. už mám dokonce i přes tři týdny průkazku …. a špunta jsem ještě přes ultrazvuk také neviděla…:(

Užívejte mini bříšek 🙂

m marie.s.
    Registrovaný uživatel

Ahojky Těhulky!

Tak dnešek byl v práci dost perný ale zvladla, jsem to! Dneska mě trošku pobolívalo bříško, tak doufám, že je to normální!?
    Jinak STEPULKO já ještě do práce chodím, i když mám rizikové povolání, jsem totiž zdravotní sestřička, takže infekce, noční atd.ale dochodím jen prázdniny a od září jdu na neschopenku. Naštěstí jsou na mě kolegině ohleduplné, takže mě nenechají nic těžkého tahat a šeří mě pokud to jde:)
    A co se týče mého lékaře, jsem zatím spokojená, po každé co jsem byla na kontrole mi udělal UZV což jsem byla překvapená a dal mi i fotečku co jsem si vyžádala, i když tam ještě nebylo skoro nic vidět:D
    Tak pěkný večer milé nastávající maminky!

Anonym
    Host

Ahojky!
    Tak já tedy do práci již roka půl nechodím :-). No jsme na mateřsko takže je to jasný. Jinak s prvním jsem chodila do poslední chvíle. Chodila jsme do konce roku a od ledna nastoupila na mateřskou a v únoru porodila. Měla jsem první těhu úplně v pohodě takže nebyl důvod zůstávat doma. Dělala jsme sice ve fabrice, kde jsem dělala i noční,ale měla jsme takovou práci, kde jsme si mohla i sednoout když jsem potřeboval a měla jsem dobré kolegyně, které mi taky dost pomáhali.
    No jinak já byla na kontrole také 2x a pokaždé zatím dělal ultrazvuk (ten vnitřní) A naposledy mi ukazovat. tak tohle je vaše miminko. Jsem ho tedy neviděla 😛 .
    Tak přeji hezký den. pa pa a šetřete se

s StepulkaC
    Registrovaný uživatel

Ahoj maminky 🙂

Také mi dělali 2x vnitřní ultrazvuk ,ale nic neukázali. Tak příště si řeknu i o fotečku 🙂 Jinak mám určitě super paní doktorku 🙂 včera jsem se byla kouknout do práce a všichni mě vítali, tak mě to potěšilo 🙂 a jak se cítíte? je už Vám lépe? Mně už nebývá skoro vůbec špatně, ale pořád bych spala …… Taky mám o dost horší pleť, tak třeba budeme mít holčičiku, ale i chlapeček by byl krásný, jen aby bylo miminko zdravé 🙂 Jinak podprsenky mi začínají být také malé, ale ještě se do některých narvu. Nejraději ted používám sportovní. Bříško mám vidět jen úplně malinkato, tak už se těším, až trošku povyroste:)

Přeji Vám i mimískům pohodový den :))

Anonym
    Host

Ahojky holky!
    tak jak je???? U mne už je to trošku lepší…. ťuk ťuk. Zítra si jdu pro knížku tak už budu vědět i termíny tak pak písnu. Holky máte nějaké chutě??? Já tedy neměla ani při prvním a teď takynic. Asi mám nenáročná mimča 😀
    Tak se mějte hezky a pa pa

m marie.s.
    Registrovaný uživatel

Ahojky těhulky!! tak dneska jsem byla u MUDr. tak jsem 10+2, mimčo na monitoru řádilo, že ho bylo chvílama těžké zachytit:D , byla to sranda .. . .už jsem dostala i těhotenskou průkazku a takový prenatální boxík s různýma časopisema a reklamníma vzorečkama, příště mě čeká základní screaning. Termínek porodu, mám stanovený 12.2, ale jak říká MUDr, to se ještě může změnit plus mínus týden… Jinak chuťě, moc nemám, vždycky jsem si myslela, že to bude horší až budu těhotná:P jediné co mám, tak větší chuť na sladké:) tak se mějte krásně a opatrujte se maminky!

Anonym
    Host

Ahojda!
    tak už mám taky těhu průkazku. Termín mám dle měsíčků 16.2. a dle ultrazvuku 17.2.
    Boxík se vzorkama jsme dostala taky. Hodí se to. Je to nejlepší brát třeba do kabelky sebou.
    Tak pa pa pa

m marie.s.
    Registrovaný uživatel

Ahojky holky, chci se zeptat jestli půjdete všechny na tripltest – genetiku??? sice to stojí dost peněz, ale asi budu chtít vědět co a jak….

Anonym
    Host

To je ta PAPA???? Na něco takového se mi sestřička ptala. Stojí to u nás 400,-. Na to nejdu něco podobného je v 16. týdnu tuším. Ale jestli je to ta genetika to netuším. Každopádně já ic navím neberu. Nemám na to ani penízky 🙁

m marie.s.
    Registrovaný uživatel

no stojí to prý 1500 a navíc výsledek není vůbec jistý, tak přemýšlím, že na to nepůjdu….kamarádkám test na Dauwnův syndrom vyšel pozitivní a nakonec se jim narodilo zdravé mimčo, akorád se celou dobu těhu nervovaly a úplně zbytečně…..kdybych aspoň věděla, že se na ten test dá spolehnout, tak bych do toho šla. . . . ale 50 na 50???

s StepulkaC
    Registrovaný uživatel

ahoj těkulky:)

já na ten test nejdu, už kvůli tomu, že to je nepřesné a také riziko roste s věkem a u mě to moc nehrozí mi říkala sestřička 🙂 ale zase je určitě pěkné, že Vám tam ukážou podrobněji miminko ….. a co holky už jste něco koupili pro miminko? navštívila jsem už jeden obchůdek a úplně jsem se rozplívala :), ale ještě jsem nic nepořídila. Počkám si prvně na pohlaví 🙂

m marie.s.
    Registrovaný uživatel

Ahojky!
    na test taky nejdu, čím více se o tom bavím s holkama, který mimčo měly nebo mají, tak mě v tom akorád utvrdily a i můj lékař tomu není moc nakloněn, ale rozhodnutí nechává na mě. Já ještě žádné věcičky nekupovala, připadne mi to ještě brzy, jsem trošku pověrčivá, dokud nebudu mít bříško a nebudu to malinký cítit, tak ještě počkám:) ale dneska mě kamarádka překvapila a donesla mi přebalovací pultík, který ji doma zavazel a chtěla ho vyhodit, tak to je první věcička, kterou pro mimi mám:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (z celkem 37)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist