- Toto téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 12 let.
-
AutorPříspěvky
-
7.6.2012 (13:06) #844872AnonymNeaktivní
Ahoj, čerstvě jsme to odhalili, podle kalkulačky mám termín 2. února, tak uvidíme, jestli to nakonec dodržíme 🙂 Přidejte se 🙂
13.6.2012 (22:44) #844873AnonymHostahoj, jmenuju se Betty a KONEČNĚ jsem otěhotněla!!!! vychází mi to na únor, tak jsem se přidala 🙂 já jsem si mimi přála hrozně dlouho, s přítelem jsme se snažili asi 3 roky. ty čekáš první dítě?
27.6.2012 (18:14) #844874AnonymHostAhojky, taky čekáme první mimčo, moc jsme si ho přáli, čekali jsme na něho přes rok a už jsem myslela že budeme muset začít kolotoč po doktorech:( a ono neeee:) termínek podle kalkulačky máme 12. února, tak jsem zvědavá jestli to bude pravda!! tak ať nám mimča pěkně rostou:D
28.6.2012 (11:50) #844875AnonymHostahoj Maruško! gratuluju! tak to je dobře, doktoři teda nejsou nic moc 🙂 my jsme naštěstí byli oba v pořádku, jen si dávalo trošku načas… 😀 odkud jsi? já jsem z Plzně, bydlíme v takovém malém bytečku, ale mimi se nám tam vejde. napiš něco o sobě 🙂
28.6.2012 (14:22) #844876AnonymHostAhojky budoucí maminky!
Jmenuju se Lenka a čekáme druhé mimčo. Prvního máme kluka Bohouška a je mu 16. měsíců takže jsme si celkem s tím druhým pospíšili 😀 . Termín nám opět vychází na únor (Bohoušek je 19.2.2011). tak jsem zvědavá jestli se trefíme do stejného termínu.
Tak hlavně hodně zrdaví a málo nevolností a hlavně klídek a pohodu28.6.2012 (21:41) #844877AnonymHostahoj Leni, vítám Tě tu a gratuluju Ti. Těší se Bohoušek na sourozence? On to asi moc nevnímá, ještě, viď? také přeju málo nevolností a hlavně zdravíčko!
29.6.2012 (22:41) #844878AnonymHostBohoušek zatím nic nevnímá. To spíš možná až před porodem začne cítit, že se vše netočí jen kolem něj a pak až se to narodí.
No jinak první těhptenství jsme měla v pohodě. Nic mi nebylo a zato toto si tedy náležitě užívám. Je mi špatně. Sice nezvracím,ale je mi těžko od žaludku, jsme unavená, podrážděná…. chjo no možná je to i tím, že na to víc myslím. S Bohouškem jsme chodila do poslendí chvíle do práce tak jsme na to asi tolika namyslela a nebo každé těhtenství je jiné.
No snad bude líp. Takže holky piště dojmy…..4.7.2012 (12:21) #844879s StepulkaCRegistrovaný uživatelAhoj,
jmenuji se Štěpánka a jsem tu dnes nová. Čekáme s manželem naše první miminko, které se nám povedlo hned po svatbě 🙂 . Vůbec jsme to tak brzy nečekali, ale jsme moc rádi.Termín porodu nám vyšel na 7.2. 🙂
Přeji klidné těhotenství:)
7.7.2012 (14:02) #844880AnonymHostAhojyk budoucí maminky!
Vítáme tě tu Štěpánko 😀 .
Teda holky většina už máte termín a já ještě nemám ani knížku 🙂 . Ale i při prvním těhu jsme jí dotla později. Ale počítám, že budeme mít termín tak v půlce února. No uvidíme.
A jak Vám je holky???? Mě nic moc. První těhotenství jsme ani nevěděla, že jsme těhotná a teď si to užívám. Není mi tedy blbě na zvracení,ale je mi pořád těžko od žaludku. Snad se to brzo zlepší.
Tak pa pa a pište co je u vás nového. Já jdu na kontrolu 11.7. tak třeba bude už i knížka. Pa pa8.7.2012 (23:35) #844881s StepulkaCRegistrovaný uživatelTaky Vás zdravím těhulky:) ,
Děkuji za přivítání:)
Příjde mi, že mi začínají nevolnosti pomalu ustupovat:) , Nejhůř mi bylo asi v osmém až devátém týdnu:S Jídlo do sebe musím cpát, protože nemám vůbec žádné chutě. Ale jinak si Těhotenství užívám:) . Manžel je velice pozorný 🙂 Na další vyšetření jdu 1.8. 🙂 už se moc těším …. třeba mi konečně i děťátko ukážou….Přeji ať Vám u Dr. řeknou jen dobré zprávy 🙂
11.7.2012 (10:18) #844882AnonymHostAhoj maminky,
jsem tu též nová 🙂
termín ještě také přesně nemám, podle kalkulačky to vychází zhruba kolem 10.2.2013.
Tohle je mé první, snažili jsme se rok a půl.Přeji všem maminám klidný průběh těhu 🙂
Hedvika11.7.2012 (11:16) #844883AnonymHostAhoj Hedviko, vítám Tě tady a gratuluji. Já ještě také nemám knížku. Mně je strašně špatně. ráno pravidelně obsazuji koupelnu. Ale ten brouček za to stojí. Jak zvládáte ta horka, co byla? Přeji mnoho štěstí a hezkou dovolenou, pokud se na nějakou připravujete 🙂
11.7.2012 (11:26) #844884AnonymHostahoj 🙂 dneska jsem byla u doktorky a dostala jsem těhotenskou průkazku 🙂 Máme už doma malého raubíře- Kubíka (1,5 roku). Mé první těhotenství bylo bezproblémové, tak doufám, že se budu držet tradice 🙂 Já ta horka moc nevnímám, jsem takový tropický typ. Nechcete napsat něco o sobě? Já jsem z Prahy, bydlíme v typickém paneláku 🙂
11.7.2012 (16:14) #844885AnonymHostAhoj Elizabeto,
děkuji za uvítání. Zítra jdu teprve na druhou prohlídku, tak jsem zvědavá,jestli už dostanu i průkazku… Špatně mi nebývá, občas mě to trochu natáhne, ale dá se to ustát 🙂
ale čas od času mě bolí v podbříšku, tak doufám,že to nebude nic vážného…Ahoj Majo,
já jsem z jižních Čech,z jedné „vesnice“ kousek od Českého Krumlova a bydlím též v typické bytovcejinak mi držte palec, ať vše zítra dobře dopadne…
12.7.2012 (15:37) #844886AnonymHostAhojky maminky!
Vítám tady všechny nové. Májo mi jms en tom zhruba stejně. Mi máme taky doma už jednoho raubíře. Teď mu bude 1,5 roku v srpnu 😀 .
No jinak já jsem od Žatce (z Velké Černoce) a bydlíme v baráčku. Máme pejska (labradora), kočku (ta je obyč) + teď dvě koťata k tomu, krůty a králíky a ješzě budemem mít slepice 😀 takže takový malý kolchozníci.
Jinak nevolnosti mám taky. Nezvracím,ale je mi ěžko od žaludku. Mamina má doma ten domácí měřič tlaku tak když jsme byla u ní tak jsem si několikrát naměřila nízký tlak tak možná i z toho mi není moc dobře. Jinak jsem zjistila, že když jím průběžně malé dávky tak mi je líp. Asi čekáme nějakého jedlíka nebo co. Už mi narostlo i bříško a to jsem s Bohouškem neměla. Ve třetím měsíci jsem se vdávala a nebylo ještě nic vidět zato teď už se mi pěkně bříško kulatí. To bude potom rychta to schodit 😛 .
Těhu knížku taky ještě nemám,ale budu jí mít 20.7. tak uvidíme i ty termíny.Ale podle měsíčků to vychází na 17.2. tak uvidíme.
Tak přeji hezký den a málo nevolností a jen dobré zprávy od lékařů -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.