- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.2.2011 (11:51) #863536b bambulkaRegistrovaný uživatel
Ahojky holky!
teda koukám, že jsem tu dnes první. Tak krásnej datum 11.2.2011 nám nevyšel – chudák manžel byl zklamanej – tak prý dneska taky není špatný datum. 😀 .
Zase hopsám na baloně a relaxuju. K obědu budu vařit ptáčky s rýží. Nějako mě dneska bolí hlava – budu to muset nějak zaspat nebo něco.
Koukala jsem že včera tu nebyla Bivinka a snad už dva dny ani děcko a Jarka – že by?????
Já jsem měla první termín včera – podle ultrazvuku a podle měsíčků ho mám druhý 18.2.
Jiank se od včerejška nic zvláštního neudálo takže nemám ani o čem psát.
Tak pa pa možná juknu ještě odpoledne. Dnes v plánu nic nemám tak budu asi vegetit12.2.2011 (13:18) #863537AnonymHostAhoj holky,
tak já jsem také stále 2v1.
A to jsem včera fakt vygruntovala celej barák až se mi manža večer smál co si vymyslim teď abych porodila 😛 .
No a dnešní sexík taky zatím nezabral…
Prostě ten náš chlap má vlastní hlavu a to ještě ani není na světě :O – výchova asi bude krušná 🙂
No uvidíme třeba ještě dneska vyleze. Největší radost by měla moje mamka – měla by super dárek k dnešním narozkám :o)
Tady krásně svítí sluníčko, tak to asi podpoříme ještě procházkou…
Mějte se krásně12.2.2011 (13:26) #863538p petra.hejskovaRegistrovaný uživatelahojte,
právě jsme se vrátili z nemocnice (ale jen na skok). Včera po procházce mě chytly hrozně kříže, skřípnul se nerv do kyčle (ale ten už je ok). No tak jsem si volala do nemocnice, tak prý sebou tašku a dojet. Udělaly ozvy, lítalo to hrozně a věčně pískal alarm, že je vevnitř velká divočina. Dr. mě vyšetřil a prý proč jsem tak nervozní (ani mi to nepřipadlo), ale že má srdeční činnost je trošku vyšší, odrazilo se to i na ozvách, tak že si mě tam už rovnou nechá a domluvíme se co a jak. Ale že prý už nebudu mít oběd. Tak mě pustil se domů najíst a slíbila jsem že určitě do 2 hodin dojedu zpátky. Ale že si mám vzít sebou už tašku do porodnice a ne jen na ležení. Tak uvidíme. Dnes tam je suprovej dr., tak bych se vůbec nezlobila, kdyby mi to vyvolala a odrodil právě on 🙂 . Takže se mějte a notas si beru sebou, tak na příjmu občas budu. Nevím co bych tam dělala když nebudu ještě rodit a číst mě moc nebaví a čučet do zdi bych se zbláznila. papa12.2.2011 (18:57) #863539b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky 🙂 Já jsem stále 2v1 🙂 Jen jsme měli lenivé dny. Dneska jsme měli procházku po obchodech a nyní sotva chodím doma.. vše mě bolí.. Ale zas mi je dobře, když se mohu projít.
Už máme doma i vaničku.. přijde mi obrovská, ale zas mě přišla i postýlka a přitom není. Dneska mi tam namontovali tyč na nebesa.. Snad se to pak mimi bude líbit.. 🙂 Pomalinku se to tu vyprazňuje a těhulky odjíždí pro miminka do porodnic.. :)):D12.2.2011 (18:59) #863540AnonymHostPeťulo, nenervuj se – buď v klidu 🙂
Ale přeju ti abys měla Valinku už brzy u sebe 🙂
To ten náš rošťák prostě ven nechce! Včera úklid, dneska zbytek úklidu včetně auta, sexík i procházka a furt nic. Asi to mám v tom břiše děsně super 😀
Doufám že už brzy pochopí, že venku je taky fajn a vyleze…12.2.2011 (19:37) #863541AnonymHostAhoj holky,
Tak já pořád v celku ..večer mi bylo fakt divně až jsem si myslela že pojedem fakt mě bolely slabiny uplně děsně ale pak to přešlo..
Peti..držím palečky hlavně v klidu !!!!
Tak jdu opdočívat dneska bylo hodně návštěv a tak takže mám dost..tak papaA OPATRUJTE SE!!!!!!
12.2.2011 (19:45) #863542p petra.hejskovaRegistrovaný uživatelAhojte holky,
hlásím se tedy z porodního odd., už jsme po večeři a večerním monitoru. Jsem tady od dvou hoidn a vůbec to neutíká a šíleně se to táhne. Ale jsem fakt klidnější, když vím že na mě koukají a snad to ten monitor pozná, že mám jít rodit 🙂 .
Na pokoji jsme s maminkou, je fajn, miminko má krásné a hlavně hodné.
Tak se zase mějte a třeba ještě něco písnu. Už se těším pondělka, co se mnou budou dít. Dr. mi řekl, že uvidíme na pondělní vizitu s primářem co navrhne.12.2.2011 (20:51) #863543AnonymHostAhoj Peti,
tak držím pěsti, aby to probíhalo ukázkově. Ono se je i není na co těšit:S . Ale stejně Val jednou musí ven, že?!
Já teď měla krušnou chvilku, malá se zas dvakrát po sobě celá poblinkala, zas jsem převlíkala i postel. Nějak neodhadnu, kolik jí dát mlíčka. Jednou mi teče z prsů samo, jindy ho musí tahat… No, hlavně že už spinká. Já bych šla nejraději taky. Dnes tu bylo krásně, tak jsem dopoledne vyrazila sama do města – poprvé od porodu. A odpoledne poprvé s kočárkem na procházku. A musím říct, že mám asi kondičku v háji. Ale budu trénovat:) .
Holky, tak dobrou noc. A dejte echo, kdyby něco!!! Držím všem pěsti.13.2.2011 (10:47) #863544p petra.hejskovaRegistrovaný uživatelKájo, přesně tak, ven bude muset jít. Dnes máme po vizitě, dnes také sympatický dr 🙂 a mladej. Tak, že prý kdy mám termín, kouknul a říká no tak jestli se to do zítra nerozjede samo, tak tomu pomůžem. Tak třeba možná zítra …, no uvidíme.
Jinak jsme na 2lůžk. pokoji a maminka už má miminko, je moc hodné, v noci vůbec neplakalo a je to nádherný pohled, který mě celkem i popohání dál. Už se těším až budu mít Váju u sebe. A vám všem to přeji s vašimi mimi také.
Tak počkám do odpoledne na Martina, doveze mi nějaké ovoce a jogurt (mám tady děsnej hlad) 🙁 , a taky nějaký film na večer. Piště o sobě nějaké noviky ať se tady nezblázním. papa13.2.2011 (11:18) #863545b bambulkaRegistrovaný uživatelAhojda!
tak Péťo držím palečky ať proběhne vše hladce.
Našemu prckkovi se zkrátka ven nechce. Manžel je zklamanej. je pořád se mnou doma ani nejde na pivko co kdyby náhodou. Já jse ráda, ale zase raději by jsem byla kdyby Bohoušek se šel juknout na svět. Příští týden v sobotu je pozvaný na oslavu narozenin tak doufám, že bude dvojité slavení a nebo, že to na mne zrovinka nepřijde 🙁 . Zítra už jde manžel do práce a já jdu na monitor. Tak taky doufám, že mě to nechytne cestou domu – jezdím autobusem – to by asi řidič neměl radost 😛 . pořád malému domlouvám. Manžel domlouvá. Sexík nepomáhá, procházky taky ne, namáhavější práce taky ne – včera jsem štípala dřevo – sic jen na štípačce,ale ono stačí tahat ty špalky. No má svou hlavu a zkrátka ven nechce, no. Uvidíme co mi zítra řekne pan doktor,ale jak kdyby jsem už tam byla. Vše je v pořádku uvidíme se za týden ve stejném duchu. naschledanou 🙂 .
Každý den někdo píše nebo volá jak jsme na tom – až už mi je trapný všem říkat, že nic :^) . Ale zase když tak čtu co píše Kája tak nás po narození taky nic suprového nečeká – začnou nám jiné a možná o hodně větší starosti. Takhle je máme stále u sebe a bolí nás celej člověk,ale pak to bude jiné.
No tak pa pa a Péťo drž se a dávej průběžné informace co a jak, ju!13.2.2011 (12:30) #863546AnonymHostAhojky holky,
tak u nás taky nic nezabírá – úklid, sex, procházky, návštěvy a dokonce ani to že se manža s kámošem trochu napili (říkali jsme,že jako zákon schválnosti by to mohlo vyjít). No prostě dětičky maj vlastní hlavu a když sejim nechce tak se jim nechce…. Ale třeba dneska to přijde – byla bych ráda – přeci jen termín je zítra tak už by to mohlo…13.2.2011 (14:25) #863547b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky těhulky:)
Tak držím palečky, aby to na Vás už přišlo a miminka šla ven. My máme ještě dva týdny.. Jsem pak na to taky zvědavá.. Zítra jdu opět do poradny a prvně na ten monitor..
Dneska půjdeme opět na procházku, abych se posílaila.. no spíš se odrovnám, ale zas nechci doma jen ležet. Hezkou neděli přeji 🙂13.2.2011 (18:27) #863548AnonymHostahoooooooooooooj,
minuly tyden v patek mi zacal litat tlak, takze si me tam nechali, udelalo se mi lip… ne chvili .
V pondeli mi v 7 rano zacali porod vyvolavat tabletou, ktera normalne pusobi az za par dni, u me ten den, takze mi vecer nastoupili kontrakce, ale otevrela jsem se na 4 cm az rano, to me svezli na porodni sal, kde se mi kontrakce na 4 hodiny zastavili. Takze mi pichli vodu a do 5 minut jsem dotala tezky preeklapticky zachvat, takze nemohli najit mimi srdce, o dalsich tak 5 max minut pozdeji uz jsem lezela a delali mi akutniho cisare,v 8.2.2011 v 10:55 se narodil maminčin mazánek Mireček který váži 3600g přesně,má 51 cm a je to rošTák,(měla jsem celkovou anestezii kvuli rychlosti takže mi ho ukázali o pár hodin později) pak 24 jipka a u me nastesti rychla rekonvalescence,takze nas pustili v sobotu odpoledne domu. Sice uz mam mliko,ale malej je divcak, takze nekdy trochu prikrmuju,ale snad se to zlepší.takže holky hodně štěstí, prošla jsem si všim co bylo možný, a budu se pokoušet tu být co nejčastěji, jinak budu na Facebooku, takže držte se 🙂
13.2.2011 (19:21) #863549AnonymHostAhoj Leni, vítej zpátky! Ještě jednou moc gratuluji, Mireček má ukázkové míry. Jsem ráda, že nás tu s miminky začíná přibývat:) . Koukám, že jsi měla dobrodružný porod, ale hlavně, že to všechno dobře dopadlo. Už jsi v pořádku? Já se ještě pořád necítím stoprocentně, hlavně tam dole… V úterý jdu s Johankou poprvé do poradny, tak jsem zvědavá, jak přibrala. Plně ji kojím, zatím je mlíčka dost. Zvládla bych přikrmovat ještě jedno dítko:) .
Peťka se nějak neozývá, tak asi dneska rodí, což?! Držím pěsti! Babyzno, Bambulko, vydržte. Však ono to přijde! A Darenie se dnes taky neukázala, Jarka taky dlouho ne. Ještě jsem na někoho zapomněla? Děcko?13.2.2011 (19:24) #863550AnonymHostAhoj holky,
stále 2 v 1.Leni, ještě jednou gratuluji. Přeji hodně zdravíčka tobě i Mirečkovi.
Peti, tobě přeji ať to máš rychle za sebou.
Musím říci, že nám zatím nikdo takto nevolá, ale když já nebo manžel někomu voláme, tak automaticky všichni už myslí, že voláme kvůli mimču 😀 .
Jinak tento víkend pro mě byl v duchu lenosti, nic se mi nechtělo dělat a tak jsem 2/3 víkendu proležela a buď jsem spala nebo četla. -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.