- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
31.10.2012 (15:08) #867438AnonymHost
Ahojky,
já se na kuchaře dívala. Spíš než jako soutěž jsem to brala jako přehlídku receptů. No ale stejně by mě zajímalo, jestli ten klučina dělal špagety sám doma, nebo fakt všem kecal. Na netu se mi to ale hledat nechce.
Jinak já peru už druhou pračku s povlečením. Dneska jsme měli na oběd tvarohové knedle s jahodama a Kuba skleničku. Na véču budeme mít všichni čínu s rýží. No a zítra budu dělat kuře na paprice.
Bambulko, já chci jet do Ikea koupit nějaký prostěradla a dekorační polštáře na pohovku. Ale asi počkám, až budou mít na skladě police do šatní skříně. Už na ně víc než dva týdny čekáme a pořád ten termín dodání odsunují. Přitom ve všech ostatních ikea je mají, jen v Brně na nás prdí.
Kuba mi už spí 2,5 hodiny. V noci spal relativně v pohodě. No ale něco se mu povedlo… Má přes čelo postýlky přehozenou peřinu, že kdyby bylo v noci chladno, tak ho rychle zakreju. Jinak spí v overálku a ve spacím pytli. No a dneska ráno (ve 4 hodiny) jsem mu šla dát mlíko a on byl přikrytý. Krásně až po bradu. Absolutně nechápu, jak se mu to povedlo.
Holky, můj chlap chodí do hospody tak 1x za dva měsíce a přijde max v náladě. Jsem za to docela ráda. Taky naštěstí, když mu řeknu, že chci někam jít s holkama, tak nijak neprotestuje. Bohužel já taky moc nikam nechodím.
No nic, půjdu pověsit prádlo, dopiju kafíčko a budu čekat, až se mi šípková růženka probudí.
Přeji hezký zbytek víkendu!31.10.2012 (15:08) #867439AnonymHostAhojda!
tak Brouček spinká a už mi jsme po obídku. Udělai jsme si Vánoce a byl kaúřík a bramborovej salát. Bohoušek měl kuřecí polévku s nudličkama a až se vzbudí tak tu ještě má ze včera krůtí maso s bramborem.
Jinak tedy Kubíček je šikulka, že s edokázal sám přikrejt. To u nás se spí buď jen v overálku a když je chladněji takho přikreju takovou slabou dekou. Nemá rád teplo. Takže když má v pokojíčku nad 23 stupňů jen bez přikrývky a když méně tak má tu deku a i tu pořád odkopvává. To já jsme zmrzlina to já jsme přikrytá pořád až po bradu i kdyby bylo 30. Jinak neusnu. Bez deky ani ránu 😀
No jinak asi nic nového není. Každou chvilku čekám až se probere brouček a pujdeme na nvštěvu tady k tetce 😀
Dnes v noci hlídal a spinkal s Bohouškem tatínek. Hmmm jsem ho slyšela pokaždé když zabrečel a to jsme měla zavřené dveře. A ráno pořád poslouchám jak pofňukává a v povzdálí Chrrrr Chrrrr Chrrrr. No as čtvrt hodiny než se konečně manžel probral a vzal si ho k sobě do postele. Podotýkám, že máme postel naraženou čelem na čelo postýlky tak tedy fakt nechápu jak mu mohlo tak dlouho trvat než se vzbudí 😐 . No nicméně tak za 30 minut slyším jak ťapká po chodbě a někam běží (Bohoušek) a pak nějké zvuky jak si hraje. Tak si říkám paráda už mají vyspáno, budou vstávat a já si ještě zdřímnu. Ha ha ha najednou sllyším pořád fňukání a zase Chrrr Chrrr Chrrr tak už jsme to nevydržela a vylezla z ložnice. Bohoušek e ke mne rozeběhl a ukazuje na taínka, že spinká a že si ho nevšímá. A já zjistila, že je pročůranej. :@ . Tak jsme ho slíkla, udělala mlíčko k snídani a pak zase začaůl lézt po tatínkovi, kdy už sekoněčně probral a říká mu pořád spinkej, spinkej 🙂 a já na t no to už asi nebude ne. když je osum a normálně vstáváme tak po sedmé 😀 . Jéé prej to už je tolika hodin? No takže jsme se tedy opět moc nevyspala takže je úplně jedno jestli spim s Bohouškem nebo ne. Ještě jsem zapoměla napasat, že mě v šest vzbudil manželovo mobil. Asi měl nastaveného budíka nebo co a měl telefn v obýváku a já ho slyšela ž do ložnice a on do pokojíku ne a to je stejně dalkos tím rozdílem, že já měla zavřené dveře. Ach jo
Tak ju budu končit. Tu Ikeu jsme samo zapoměla zkouknout tak budu mít kulový jen jsem si vzpoměla, že by jsme potřebovala nějaký box na hračky tak možná to bude…. uvidíme
Páááá31.10.2012 (15:08) #867440b bivinkaRegistrovaný uživatelAhoj holky,
tak jsme si svatbu užili. Obřad měli v nějaké paláci na Malé Straně,takže to bylo fakt krásné. I jsem byla naměkko. Když začal oddávající hovořit,tak se Adámek začal ošívat a trošku kňoural,tak jsem mu honem dala kapesníky na hraní a pak pouzdro od mobilu a tak jsme to překonali :))
Pak jsme se všichni s novomanželi fotili a pak šli ještě do nějakých zahrad.. nečekala jsem,že tam budou snad hodinu či déle.. Takže jsem tašku s jídlem a pitím pro Adámka nechala v autě a klíče měl Honza a ten jako svědek byl taky na focení v zahradách. Ale pak se Adámek napil vody ze lžičky a pak jsem Honzu nahnala po telefonu,že potřebuji klíče od auta..
Adámek hned měl dvě nevěsty, jednu malou 10.m. a pak stejně starou 1,5 a ta se k němu měla. Hned běžela a obejmula ho. To bylo tak hezké. A pak nám chtěla vlézt do kočáru,tak říkám,že máme nové děťátko 😀
A pak jsme jeli na hostinu, vezmi jsme i svědkyni a nějak jsme se nemohli vymotat z Prahy (hostina byla na Kladně). Takže jsme přijeli se zpožděním a všichni na nás čekali, páč Honza jako svědek měl mít proslov a pak po něm až se mohlo jíst:D
Jediné,co mě trošku mrzelo,že mě a Adámka dali na konec stolu, uplně daleko od Honzy a lidí co jsme znali. Ale tak jsme se tam taky zabavili:) Holky a jak jsem se bála, tak Adámek byl úžasně hodný a se všemi laškoval a smál se a obíhal dokola. A všichni byli z něho unešení. I paní fotografka a pak kameraman a tak pak bude Adámek na profifotkách :)) Jsem pak na ně zvědavá, jestli nám je novomanželé okážou:))
Dokonce i Adámek baštil svíčkovou,co jsem mu vybrala k jídlu. Jídlo měli formou rautu.
Adámek vydržel dovádět asi do půl osmé,ale pak jsme ho už odnesli na pokoj, páč celý den nespal. Tak pak dováděl na pokoji,ale docela brzo usnul. Jen jsme měli pokoj s dveřma,co děsně vrzali,takže jsme pak sháněli něco na namazání a z kuchyně nám dali sádlo,tak ženich s Honzou to pak namazali a bylo to super. Jelikož jsme nevzali chůvičky,tak jsem Adámka průběžně kontrolovala. Ale spinkal až do rána.
My šli spát až ve tři. A v šest Adámek byl vzhůru,ale ještě usnul,takže do půl deváté jsem spala já a Honza ještě hodinu.
Mě nevadí,když chlapi chodí na panáky,ale když jsem viděla,jak si dávají jeden za druhým a Honza už jich měl nepočítaně za celý večer.. Tak jsem někdy ve dvě na Honzu fakt vyjela, že ať už si panáka nedává! Kdyby vezl jen sebe,tak ať si dělá co chce,ale poveze pak druhý den mě a Adámka,tak chci,aby byl v pohodě. A už jsem se rozhodla,že si udělám ty jízdy v autoškole, fakt to nemám zapotřebí se pak rozčilovat. Já totiž moc nepiju, sem tam skleničku vína. Tam jsem si dala jednu a dva panáky. Mě je pak blbě a zvracím. Takže radši s mírou a umím se bavit i bez alkoholu.
Jinak měli super zábavu:))
Tak to je tak v kostce vše zevčera. Pšt. Malej i velkej spí:D 😀 Asi půjdu taky.31.10.2012 (15:08) #867441AnonymHostAhojky maminy!
Bivi to je super, že se svatba povedla. Já teda kdyby jsme na manžela vyjela s pitím jako, že by se měl krotit tak najust by si ještě dal takže to nedělám páč to nemá smysl,ale úplně tě chápu. Jinak já tedy taky když moc piju tak mi je blbě. Jak kdy někdy to sedne a mohla by jsme pít cokoliv v jakémkoliv množství a někdy mi stačí dát si dvě pivka a je mi blbě. Po vínu mam skoro jistotu, že mi bude pálit žáha nebo bolet hlava,ale taky jak kdy 😀 . Teď poslední vězší akce kde byla možnost si dát do nosu jsem nemohla. První byla naše svatba tak to jsem byla ve 3. měsící s Bohouškem, pak měl brácha 30 a to jsme ještě kojila a letos budu já mít 30 a jsme zase těhotná… ach jo to se zase nezlískám 😀 😀 😀 . Ale až zas takmi to nevadí. A když už o tommluvíme dám si skleničku šáňa (mam ho načaté) tak ať se mi pěkně spinká. 😀
Dnes k obídku byl vepřový gulášek a zítra mam nachystáno krky na krůtí polévku.
Tak dobrou noc a sladké sny 🙂31.10.2012 (15:08) #867442b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky,
Leni, já umím být přesvědčivá. Hlavně s ožralým člověkem bych si nechtěla sednout do auta. Přeci jen jde o naše životy a pro mě je nejdůležitější Adámek a pro Honzu taky,takže si to v té chvíli fakt uvědomil. Jsem fakt ráda.
Ale i tak si chci obnovit ten řidičák. Pak bude klid 🙂
Dneska jdeme na prohlídku,tak jsem zvědavá.
Včera jsme se dospali s Adámkem do půl desáté a dneka jen do sedmi:( Adámek dneska už neměl náladu spát a furt vrčel z postýlky. A nyní po mě chce furt otvírat kapotu jednoho auta. Fakt už po sté..
Budu dělat králíka se zelelím a knedlíkem:)) A doufám,že i zvládnu polévku s knedlíčky. Ale vše musím uvařit tak max. do půl dvanácté,abychom se najedli a pak šli k Dr. Takže to budou fofry.
tak zatím pááá31.10.2012 (15:08) #867443b bivinkaRegistrovaný uživatelHolky,tak jsme dostali přes firmu výhodnou nabídku na muzikály,tak jsem si zarezervovala dva lístky na Hampleta,tak musíme dneska vyzvednout lístky :)) Jsem ještě nikdy na muzikálu nebyla..
Tak když už mám nové oblečení,tak toho musím využít.
Tedy ten náš Adámek se začíná projevovat. Furt chce z gauče vylézt na mě a na stůl s pc a když mu řeknu ne,tak udělá kyselý ksicht a začne natahovat. To se máme na co těšit 😐31.10.2012 (15:08) #867444AnonymHostAhojky,
Ivčo, to je dobře, že jste si svatbu užili a že byl Adámek hodný. Na fotkách Vám to moc slušelo. A ten řidičák si obnov. Je to príma věc se pak dohadovat kdo bude řídit 😛 . My ale moc nepijeme ani jeden.
Jinak u nás není nic nového.Spí u nás holka, co mi hlídává Kubíka. Má totiž teď zkoušky a nemá ještě koleje. Teda už by mohla jet domů. Ona totiž spí v ložnici, já u Kubíka a Michal v obýváku. Protože Michal ráno brzo vstává, tak aby ji nebudil, kdyby spala v obýváku. No ale holce nějak nedochází, že by se mohla v deset večer odporoučet do ložnice, že třeba chceme jít spát. No ale už nás snad čeká poslední noc.
Dneska teda spinkal v noci celkem hezky. Šel do hajan teda až po deváté, ale vzbudil se až v 5:27 na mlíko a chrupal pak do půl osmé. Teď už naštěstí taky usnul. Skoro hodinu si v postýlce povídal a kopal do šprušlí a dělal jiné vylomeniny. Asi se půjdu podívat v jaké poloze usnul.
Jo a taky konečně začíná Kuba dělat zvuky některých zvířat, třeba ko-ko je slepička a něco jako grgr má být kačenka (gagaga) a prprpr je traktor. Sice nic moc, ale pro nás je to mega pokrok.
Dneska jsem vařila boloňské špagety a Kuba se chtěl krmit sám. Jenže si to nabíral rukama a pak to házel psovi. Tak jsem mu jídlo zabavila a dala ho spát. Nakrmím ho až se vzbudí.
No nic, musím trochu uklidit, je tu jak po výbuchu…31.10.2012 (15:08) #867445b bivinkaRegistrovaný uživatelDobré ránko,
tak náš andílek Adámek stále ještě spinká. Sice tak od šesti do sedmi byl plný energie,ale maminka ne,takže pak to vzdal a usnul taky,ale mě vzbudili ti dělníci. Už finišují, dělají omítku na balkoně,tak snad brzo už zkončí:P Už bych to fakt brala.
Včera odpoledne jsme si vyzvedli ty lístky na Hampleta, máme už domluvené i hlídání,takže za dva týdny jdeme na kulturu:D
A Adámek už začal taky říkat mamamama mamamama:D 😀 Tak z toho brzo bude máma :))
Ještě k té včerejší prohlídce. Máme hodně sympatickou paní Dr.,ale Adámkovi se vyloženě asi nelíbí,páč se na ní tváří zamračeně a celou dobu si jí měří a kouká kde je. Hned jak jsme přišli do čekárny,tak jsme měli jít dál,tak Adámek hned předvedl jak krásně chodí. Pak se mě paní Dr. ptala,zda chodí do schodů a zda spojuje už nějaká slova,tak to občas něco spojí. Pak si ho šikovně vyzkoušela, poslouchala mu srdíčko a na tom stetoskopu má takového plyšáka a ukazovala mu na něm různé části a Adámek se hned mrknul co mu ukazuje, ale hned zas si jí měřil a pak ještě mu zašustila vedle,tak se taky hned ohlídnul.
Ještě jsem se zeptala na to přetahování pindíka,tak se na to mrkla a prý to má Adámek v pořádku,tak jak to má být v daném věku a že se postupem to samo bude uvolňovat. Že těmto malým to nejde celé přetáhnout. Tak jsem se uklidnila,že to nemá přirostlé nebo něco děláme špatně. No a když jsem Adámka začla oblékat,tak si najednou chtěl hrát s těma hračkama,co tam mají v ordinaci :)) A paní doktorka mu dala obrázek,ale Adámek si ho nechtěl vzít a na to,že už umí dělat pápá,tak paní Dr. to tedy neudělal a mazal pryč z ordinace:D 😀
A v prosinci jdeme naočkování do ručičky.
Tak zatím páááá, asi půjdu snídat.31.10.2012 (15:08) #867446AnonymHostAhoky maminy!
Bivi to je dobře že byl Adámek takhle šikovný a byl u paní doktorky hodnej. Mi už máme prohlídku dááávno zasebou. A doktprka senás ptala na to samé 😀
Jinbak teď jsem našla na netu na Feedo.cz pleny v akci tak jsem objednala. Vyjde kus na 3,5 to je super.Ještě jsme tyto neměli,ale co uvidíme určo je upotřebíme a když ne tak zbydou pro další mimčo. Přemýšlela jsme zda koupit plínky i pro to nové mimčo když jsou tak levné,el nemělo by se tak raději na to prdím. Však ona ještě nějaká akce za ten půlrok bude.
Pořád mě tu prudí moucha :@
Mi měli k obědu ze včera polévku z krůtích krků. Teda manžel a bohoušek já nani neměla chuť. Já jsme si udělala langoše. mnam mňam
Dnes peru cejchy. využívám jedny z posledních slunečních dní.
Jééé já by jsem taky la ny muzikál. Byla jsme jendou na Krysařovi a moc se mi to líbilo.
No jdu se zeptat na něco manžílka. Něco pracuje venku. Bobeš chrupká a pak pujdu doobjednat ty pleny. Mam v tom trochu nejasnsti tak doufám, že mi to manžel objasní 😀
Tak páááá31.10.2012 (15:14) #867447AnonymHostAhojky,
Ivčo, Michal měl v minulé práci možnost 2x ročně 2 lístky do divadla. Takže nějaký ten muzikál jsme viděli. teda spíš jsme šli na něco ve Stavovským. Ale byli jsme na Třech mušketýrech, Golemovi, Drákulovi, Baronu Prášilovi a ještě na něčem, ale to si teď nemůžu vzpomenout. Každopádně si to pořádně užijte!
Dneska si dal Kuba záležet, aby mě v noci zase odrovnal. Už se těším, až si dnes v noci vypnu chůvičku. Řev uslyším i bez chůvičky a aspoň mě nebude budit to jeho mrčení. Už bych se fakt potřebovala vyspat.
Možná začneme chodit na cvíčo. Kamoška se mi zeptá, jestli teda mají ještě volné místo. Ale oni tam teď byli a prý super. Aspoň by se Kuba dostal mezi děti a naučil se nové věci. Mělo by to stát 1400 na celý rok a je to jednou týdně.
No nic, jsem nějaká KO, tak si půjdu lehnout a pak musím ještě uklidit a zajet nakoupit.
Tak zatím papapá31.10.2012 (15:14) #867448AnonymHostAhojky holky,
Bivi je super že jste si svatbu užili a Adámek to takhle zvládl…
My jsme byli na kontrole dneska tak na 18ti měsících má 11,4kg a 83cm – jestli si to dobře pamatuju tak je tu nejmenší krom Johanky :o)) holt já mám jen 160 tak nemá být po kom velkej…
také se nás ptali na chození, běhání, zda sám vyleze na židli, co a jak mluví, na jídlo a víc už mě nenapadá. Nejvíc se mu tam líbila váha tak na ní furt lezel a koukal jak se měněj čísla :o)) Dostali jsme pochvalu jak je děsně šikovnej a na svůj věk upovídanej. Sestřička z něj byla celá hotová jak je krásnej, tak mě to tak potěšilo :o)) No a schválně sem se ptala na to UM když už nekojíme a řekli mi to cos psala Evi – nejlépe do 3 let dávat UM – že je v tom vyrovnané množsví vitamínu, takže i když to v ostatní stravě nebude vyvážené tak tohle mu to srovná. Ale pokud to chtít nebude tak ho prý nemám zas tak moc nutit – prostě to jen zkoušet. Ale on to teda moc nechce – atím jsem to zkusila párkrát, ale bez úspěchu… Z čeho jim dáváte mlíko? Já normální pití dávám z tohoto http://www.spuntik.cz/nuk-ultimate-cup-2-hrnek-na-uceni/ ale to mlíko nevim. Z flašky z dudlíkem pít neumí a tohle mi přijde divný…
Jinak jsme ještě dostali poslední Prevenar a dostali jsme pochvalu, že se vůbec nevzpíral – ještě mě sestřička upozorňovala ať ho pořádně držím, že tyhle děti už se hodně bráněj a on se ani nehnul :o) Jen když to začla vstřikovat tak kňournul jak to začlo tlačit, ale jinak super :o))) Ještě se mu moc líbil Dr. stetoskop tak si ho chtěl odnést :o)) Tak prej bude po mamince zdravotník :o)) Jinak pindíka máme taky v pohodě…
V čekárně jsem pak potkala maminku s mimčem, které bylo o téměř tři měsíce nedonošené – te´d už je teda na světě 4 měsíce, takže kdyby se narodilo normálně tak 6 týdnů, ale to byl neuvěřitelnej drobeček… takhle maličkej nebyl Přéma ani po narození :o)) Ale hlavní je že je téměř zdravej tak mi to přišlo super :o)
evi to cvičení doporučuju. Také chodíme už od jara (přes léto tedy nebylo) a je to super, že i když se mu třeba nechce cvičit to co má, tak je aspoň mězi dětma a trošku si zvyká, že jsou určitá pravidla, která musí dodržovat a že se musí poslouchat.
Holky jak jste na tom se školkou? Budete někdo dávat od února do školky? Vím že o tom mluvila Péťa. Já přemýšlím, že bych ho pokud bude místo zkusila dávat třeba jednou až dvakrát týdně na dopoledne, aby si zvykl a já měla čas na mimčo. Ale musela bych začít ještě než se to mimi narodí, aby to Přéma nebral jako, že ho kuli mimi odstrkuju. Aby už byl zvyklej že v určitý den do školky chodí a bral to jako normu… Tak uvidíme jestli bude místo a jestli mi ho vezmou…
Jo ještě sem se ptala Dr. ohledně plen a nočníku. Tak prý kolem druhého roku už by měl být schopný si říct, že chce jít na nočník (záchod) a měl by být přes den bez plen. Ale v noci je to prý normální až téměř do 4 let – některé děti prý tvrdě spí a nejsou schopné se zvbudit takže do těch 4 let prý to zas tak nevadí. No tak jsem zvědavá… Tak on se mě na to zeptal jak na tom jsme teď. Tak když jsem řekla že když ho na záchod posadím tak se vyčůrá, ale sám si neřekne a že kadí raději do plíny a někam se vždy schová než aby šel na záchod, tak mi řekl, že je to naprosto v pořádku a v tomhle věku že bych po něm prý zatím chtěla moc aby si sám řekl… Ale prý když už se vyčůrá vždy když ho posadím, tak prý můžem zkusit posazovat každou hodinu a on už si to prý třeba zautomatizuje a začne si říkat. Tak to asi zkusím….
No koukám jakej sem sesmolila román… Doufám, že sem vás neunudila a někdo jste to dočetl :o)))
Tak tzatím papa31.10.2012 (15:14) #867449AnonymHostBabyzno, my ten hrníček máme doma taky! Ale mlíko teda dostává klasicky z flašky. Kdyby Kuba nedostával mlíko v postýlce, tak bych mu ho zkoušela dávat z klasickýho hrnečku s tou „nososkou“. Nebo zkus hrneček s brčkem, to by ho mohlo i bavit. Nebo mu zkus třeba koupit krabičku mlíčko s kaší. Třeba mu jen nesedí to jedno konkrétní. Kamoška mi zrovna dneska říkala, že hami je docela sladký. Jo a Přéma není nejmenší. Podle měření u dr. je Kuba menší (80cm a 11,3kg). Já mu teda doma naměřila ve stoje 83cm.
Já si teď chvílu schrupla a je mi báječně. Ještě teda musím uklidit a počkat, až se vrátí hlídačka (jak u nás teď spí) a pojedeme nakoupit. Na tu holku je fakt spoleh. Řekla, že po zkoušce zajde s kamoškou na oběd a přijede a zatím se mi neozvala. Já už bych si to všechno ráda nějak naplánoval a nemůžu, dokud se mi aspoň neozve.
Jinak Bambulko, taky jsem dala do pračky povlečení, když strašíš s málo slunečnýma dnama. Ještě tam mám nějaký ubrusy a ručníky, ale to asi až zítra.31.10.2012 (15:14) #867450AnonymHostEvi tak vaše míry mi teda nějak utekli :o)
Ale teda já mu doma naměřila o 1 cm méně a navážila o 0,4 méně – doma má přesně 11kg. Nás už tedy měřili i vážili na klasické „dospělácké“ váze a metru ve stoje…
Já povlečení prala minulý týden. Teď jsem prala bílí co jsem tam měla a jdu dát vyprat přehoz na postel, protože ráno mi Přéma vylezl z postýlky a vlezl si do velký kde je tehle přehoz a „četl“ si knížku, jenže byl pokaděnej a tak nějak jak se vrtěl tak to zkončilo i na tom přehozu. jenže prádlo už bylo v pračce, tak jsem to jen namočila ve vaně a teď to dala do pračky… Holky kdy se chystáte dát prcky do velkých postelý? Mě už si Přéma vyndavá ty vyndavací šprincle a leze do velký a kolikrát i večer zkouší že by chtěl hajat ve velký. Tak si říkám jestli to už mám zkusit když o to sám stojí… jen teda musím koupit zábranu aby mi nevypdl…31.10.2012 (15:14) #867451AnonymHostDobré ránko!
Marti, já přesunu Kubu do velké postele, až mi bude spávat celou noc a až si do té postele sám vyleze. Máme ji totiž vyšší a zatím se do ní sám nedostane. Teda ještě bych chtěla, aby byl aspoň přes den bez plínek, protože hned vedle mám přebalovák a mám strach, aby si na něj nevylezl a pak nežuchl dolů. Takže to vidím někdy až mu budou minimálně dva roky.
Dneska jsem se konečně docela vyspala. Chůvičku jsem si sice úplně nevypla, ale hodně ztišila a citlivost dala taky na minimum. Takže mě vzbudilo pobrekávání až někdy kolem 4, tak jsem mu dala mlíko a spala dál. Pak teda v půl 6 manželovi zvonil budík. Ale já lezla z postele až po osmé. Takže to takto budu praktikovat i nadále 🙂 . Jinak Kuba ještě chrápe. Občas teda něco z chůvičky slyším, ale pak je hned zase klid.
Včera jsem se rozhodla ,že už nechci, aby mi ta hlídačka hlídala Kubíka. Nejenom, že mi řekla, že chce mít jeden celý volný den, aby si mohla v případě potřeby něco vyřídit, takže by mohla hlídat jen 3 hodiny za celý týden. Ale včera mi chtěla s něčím pomoct, tak jsem jí řekla ať vyžehlí. Za dvě hodiny vyžehlila Kubovi 3 košile, 4 tepláky, 5 triček a bodyno. A jelikož žehlila v ložnici, aby Kuba neotravoval, tak si pak nezavřela dveře (až dožehlila) a Kuba tam samozřejmě šel. Tak jsem jí řekla, ať odnese žehličku a že já ho pohlídám, aby jí nešel po noťasu, který měla na posteli. No a ji nenapadlo nic jinýho, než jít pohlídat Kubu s teplou žehličkou v ruce :@ . Já jsem v tu chvíli myslela, že jí hodně ublížím. Já vím, že je to mladá holka a že jí to asi nedošlo, že měla žehličku cca 20cm od Kubové hlavy, ale i tak u mě ztratila důvěru.
Á, už se mi to vážně budí.
Tak se mějte zatím hezky a užívejte si snad slunečného dne. U nás teda v noci pršelo a všechno prádlo na balkoně mi zmoklo.31.10.2012 (15:14) #867452b bivinkaRegistrovaný uživatelDobré ránko,
my jsme spali dneska do devíti. Adámek začal povídat v půl šesté,tak dostal mléko a novou plenu a vesele jsme spali dále :)) Mám ale pocit,že bych mohla spat i déle. Dosnídali jsme v deset.. Tak asi oběd vidím až na jednu hodinu.
Musím ještě vyžehlit prádlo a zabalit nám tašku, jedeme k rodičům :))) Trošku si říkám,že jsme furt na cestách, zda bych tu tašku neměla mít furt zabalenou:D
Koukala jsem,že dneka přivezli zábradlí k balkonům,tak třebas až se příští týden vrátíme,tak už bude lešení a dělníci pryč :)))
Evi, to je fakt hlídačka na nic, když ti moc nepohlídá a ještě si neuvědomuje nebezpečí.
Já nejradši žehlím večer,když je Adámek v posteli, ale včera se mi nechtělo a tak musím dneska přes den s Adámkem,tak mu musím vyhrabat plno hraček,aby se zabavil a nechodil ke mně.
Babyzno, tak to jste dopadli výborně na prohlídce :)) Malej je podle toho co píšeš opravdu velice šikovný a chytrý :))
tak páááá, jdu se na to vrhnout, abych to mělo vše hotově.. jedeme hned jak taťka přijede z práce. -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.