- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.7.2012 (14:26) #867210b bivinkaRegistrovaný uživatel
Ahojky,
Evi,tak to moc gratuluji,to se Kubík co nevidět rozejde :)) Je to šikulka:)
My jsme dopoledne byli venku, aspoň tady fouká vítr (studený) a jinak svítí sluníčko..
V C&A jsem Adámkovi koupila, tričko, tričko s kraťasy a mikinu,tričko a tepláky a na to poslední jsem uplnila tu slevu 50% :)) Takže super nákup:)
Koupila jsem Adámkovi hrneček od Aventu,doufám,že mi z toho bude pít..
Malej chrupká a já pracuji a do toho vařím. Polévka je hotová a ještě bude bram.kaše s kuřecím..
Už nám zas pracují na baráku, už dávají omítku,tak brzo budou malovat a pak přejdou na předek,na to se vůbec netěším :(((
Tak pááá12.7.2012 (14:58) #867211b bivinkaRegistrovaný uživatelhm,tak to tu nějak upravují, nejdříve jsem napsala příspěvek,ten se tu nezobrazil,tak jsem podobný napsala znovu a on se mi objevil ten první neuložený.. no možná se uloží i ten další..
to jsou zas zmatky..12.7.2012 (15:13) #867212AnonymHostAhojky holky!
Tak zase po delší době tu. Nějak nestíhám a nebo si jdu raději lehnout takže tu nejsem denně.
Jina nic nového. vyřizuju si tu dvouletou mateřskou pak kontrola u doktora, Bohoušek, manžel….. ufff je toho dost,ale dá se to tak nějak.
Nemůžeme najít zbytek koťat 🙁 . Byli celkem 3 jednou už tedy není a ty dvě Minda nějak odvedla a nevíme kam (doufám, že taky nejsou zakousnutý) :S
Dnes máme k obídku hovězí polévkus nudličmama. Bohoušek měl skleničku páč jsme byli nakupovat a nestihla jsme mu včas uvařit. Až se vzbudí možná dostane také ještě polévku. Koupila jsem mu lipánky v Tesku v akci a přesnídávky tak snad to bude jíst potvora. Teď poslední dobou na to moc není. Má rád Sýr a křup to by mu jelo 😀
Včera jsme byla u lékaře takže jsem 8 týden. V pátek 20 budu mít knížku tak budu už vědět i termíny.
Tak holky přeji hezký den u nás dnes počaí nic moc. Moc mit o teda nevadí jen by nemuselo každou chvilku pršet. Už máme pěkně vycvičené krůty. Řekneme domůů a oni se mažou schovat. je to sranda. Jsou dost náchylný takže nesmí zmoknout takže když začne pršet tak je utíkat zavřít….. no děs. A říká se že je blbá jako husa. Ale ještě blbější je krůta ta bude na tom dešti sedět a čumět i ta slepice se jde schovat.
No tak teď už fakt končím
Jo jinak ten popis co mají děti umět je suprovej. Tak ytedy máme šikovné dítko. Dost věcí taky umí už teď (co má umět v 18. měsícíh),ale zase nám nejde moc mluvení,ale co to nevydí tak pa pa pa12.7.2012 (15:31) #867213AnonymHostBambulko, tak doufám, že koťata brzo najdete a budou v pořádku.
Kuba je taky vývojově v normě, jen to chození a mluvení. Ale on to všechno dožene.
Normálně holky, jak jsem se tu kdysi rozčilovala ohledně oslavy narozenin, že to naši dali na termín, kdy jsem jim nahlásila, že nemůžu. Tak mi mamka dnes volala, že to posunují, ale důvod mi odmítla říct, že mě to prý nemusí zajímat, že je to jejich oslava. Původně měla být i moje :@ . Nějak mě z ní rozbolela hlava, asi si půjdu ještě chvilku lehnout, než se Kuba probudí. Už spí asi dvě hodiny.12.7.2012 (15:35) #867214AnonymHostAhojky holky,
Evi to moc gratuluju Kubík je šikula – takhle to opravdu asi stihne :o))
Ivčo to přestavování ti fakt nezávidim – nemám ráda takovejhle rámus… Ale teda my také přestavujem :S
Ten nákup musel být super :o) Taky se chastám jít se tam podívat.
U nás dneska otevřeli tesko tak se chastám, že tam zajdu kouknout. Ale asi až v pondělí – teď tam bude narváno :o(
Jinak u nás snad žádná novinka. Akorát teda Přéma je čím dál víc ukecanej… Už říká spoustu slov – sice ne úplně správně, ale vždycky stejně takže se dá určit co je co :o)) Třeba říká strom (tom), keř (kek) nebo bubliny (bubunu) – a je toho fakt dost, ale zrovna tohle mě teď napadlo. Je fakt, že už je s ním super domluva. Umí si říct (nebo ukázat) co chce, takže je spousta věcí snazší, ale má to i svá proti. Kolikrát se snaží nám něco říct a my ho nechápem. Opakuje to třeba 5x a pak začne samozřejmě brečet protože se snaží jako blázen říct co chce a ještě u toho prosí a my mu to nedáme :o( Občas je to těžký :o))
Ale to jistě všecky znáte12.7.2012 (15:55) #867215b bivinkaRegistrovaný uživatelLeni,tak to je hezké,že už jsi v 8.týdnu, držím palečky,ať vše probíhá dobře :)) Máte srandovní krůty, vůbec jsem netušila,že jsou tak náchylné. No já moc ty ptáky nemusím, nemám ráda ani slepice,ale nevadí mi zas uplně tolik.
U nás už začlo taky pršet. Takže se dost ochladilo,ale doma furt je teplo.
Malej furt spí, už skoro tři hodiny. Oběd už je studený, mu to budu muset přihřát. A to jsem i myslela,že se s ním najím a on si chrupká..
V tom C&A mají hodně slevy na letní oblečení. Dali totiž už podzimní kolekci. Takže se tam fakt nyní dá sehnat dost věcí za pár kaček. Přeci jen je teprve začátek léta..
Ráda kupuju pro Adámka, pro sebe ani tak ne. Páč se mi nikdy nic nelíbí..
Evi, tedy, je to tvoje mamka,ale jak občas píšeš,tak mi přijde chováním jak kdybys byla cizí pro ní.. *-)
Babyzno,to je Přéma šikovný,že už tak mluví. Musí to být sranda.
Včera Adámek říkal Ada, jako Aďa a furt dokola,to bylo srandovní 🙂
Dneska je to fakt na spaní ..12.7.2012 (15:59) #867216b bivinkaRegistrovaný uživatelJo a byla jsem včera myslím v tom DM a vyzvedla si tam knížečku za 50.bodů a doma jsem pak zjistila,že mi dali starou, ne tu na novou červenec-srpen, kdybych to zjistila už tam,tak si to nechám vyměnit.. No aspoň jsem z toho vyčerpala tu slevu 25%.. Ale občas fakt nekoukám.. Tak si tam pro ni zajdu znovu, tedy jestli tam je něco vůbec,co by se nám hodilo..
13.7.2012 (0:55) #867217AnonymHostivčo, tak ségra mi řekla, že tu oslavu přesunuli jen kvůli mě, abych mohla taky dorazit. by mě teda zajímalo, proč to původně dali na termín, kdy věděli, ze nemůžeme. no ale to je jedno. já uz se smířila s tím, ze milovana dcera je ségra. já se podle nich vdala do jiné sociální vrstvy a tak ke mě přistupují a taky jim spousta věcí nedochází.
no nic, půjdu spát.13.7.2012 (10:43) #867218AnonymHostDobré ránko!
Tak dneska byla zase „úžasná“ noc. Něco Kubu v noci asi polekalo neboco, protože začal hrozně řvát a nemohla jsem ho vůbec utišit. Zkusila jsem ho přebalit a normálně, ta plínka smrděla jak nějakým repelentem. Absolutně nechápu co to bylo za smrad. No ale Kubu jsem na uklidnění musela vzít do postele a asi po hodině převalování jsem ho mohla dát do postýlky, ale musela jsem mu dát ruku. Tak jsem spala v pokojíčku. Před půl 6 se pak vzbudil na mlíko a hned usnul, ale za chvilku zazvonil tátovi budík, zatroubilo venku auto a bylo po spaní. Tak jsme si hráli a o půl 8 zase zpátky do hajan. Oba. Kuba ještě spí a já jsem vstala, abych si nakrájela maso na oběd. No ale asi si ještě půjdu aspoň lehnout.
Dneska jdeme na večeři, měli jsme minulý víkend výročí svatby, tak to musíme oslavit. Kuba jde s náma. Půjdeme do čínské, tak jsem zvědavá, jak to bude prďolovi chutnat 😛 .13.7.2012 (11:03) #867219b bivinkaRegistrovaný uživatelDobré ránko,
Adámek začal fňukat někdy kolem druhé hodiny,tak to jsem ho jen přebalila a šoupla trošku níže v postýlce, byl zas napasovaný v rohu postýlky. A pak se probudil v půl páté zas fňukáním.. taky nevím,co se to dělo. Tak dostal mléko a ještě jsem ho přebalila a pak jsme si ještě schrupli,ale jen do půl sedmé, to už Aďa lomcoval s postýlkou a začal na mě házet plyšáky..
Adámek si se mnou dal chleba se žervém pažitkovým a před chvilkou zbaštil floriana.
Ten nový hrneček na pití zatím máme na stolku na okoukání, Adámek ho odstrkuje,ale když ho bude mít na očích,tak ho třebas pak vezme na milost.. doufám..
Já budu vařit asi kulajdu a brambor se sekanou nebo s čevabčiči.. uvidím,podle nálady:D
Evi,tak večeři si užijte :))
Jinak Adámek začal chodit za jednu ručičku, přijde mi,že už se trošku méně bojí.
Tak zatím páá13.7.2012 (12:50) #867220AnonymHostPátek 13….
Kuba spal skoro do půl 11, takže asi po obědě spát nepůjde. Měla jsem naplánováno, že půjde spát po obědě, po odpolední sváči půjdeme ven a vyvenčíme psa, abysme mohli v půl 6 sedět v restauračce. Jenže Kuba si to spaní totálně rozhodil a ještě venku prší a nezdá se, že by jen tak mělo přestat. Na sváču jsem dala Kubíkovi brumíka a pes mu ho celého sežral. A jak ho sežral rychle, tak se vzápětí poblil. Fakt super den…13.7.2012 (13:26) #867221b bivinkaRegistrovaný uživatelEvi,tak to je fakt super den. Ale třebas to Kubík zvládne na té večeři 🙂
U nás už se 3x kadilo a když jsem ho před chvilkou přebalovala,tak jsem Adámka trošku lochtala a on se tak řechtal, až se za břicho popadal:D Ne to se tak říká, ale smál se a jak měl otevřenou pusinku,tak jsem si normálně všimla,že má už proříznutý růžek u stoličky vzadu, jsem fakt čučela:O . No Adámkovi prostě nyní roste více zoubku najednou,ale zvládá to fakt dobře. Protože to má mega nateklé a vůbec neřve, jen dneska fnukal v noci..
Už vařím kulajdu, snad to bude malej jíst.. jinak dostane ze včera tu polévku.. Mleté se mi ještě nerozmrlo,takže to bude asi až k večeři..13.7.2012 (13:58) #867222AnonymHostahojte,
u nás noc byla opět parádní, včera se usínalo dokonce bez řevu po 3 dnech. no hold jakdítě zvlčilo za ten týden staby, tak ted si musí zas zvyknout na normální režím 🙂
ted už také spinká, měla jen skleničku, nejsem si jistá zda by jedla cigánský řízek s bramborem. včera se taky pofrfnala v obědě, tak jsem chtěla mítjistotu at se zas nají. navíc ráno se netkla mlíka. opět po uložení do postýlky do 3 minut volala, mami aáááááá. se nějak rozkadila. vždy to bylo ráno. ted to má v poledne.
jinak už trošku trénujem chodit doma bez plíny jen v tepláčkách. ale k večeru jsem neměla čas za ní chodit a sledovat aby náhodou nenadělila někde poklad, tak sjem jí na kalhotky dala plínu. do 5 minut se linul takový smrad. navíc jsme napouštěli bazén, takže jsme k nám nahoru do bytu neměli tlak. fakt paráda. no takže ve vaně jsme se v tom obě krásně vyčachtaly a já pak všechno drhla vlhčenýma kapesníkama.
mě teda nepříjde že je pátek a ještě 13, nějak na to nevěřím 🙂
připadá mi že nám rostou snad pětky, nebo nevím proč je tak protivná. kouše i neskutečně dudel a sanží se ho narvat úplně dozadu. šahala jsem, ale tak mě kousla, žejsem rychle s prstem utekla
Evi, užíjte si véču, taky bych někam zašla, ale martin na takové akce moc není a já ty prašule zas obětuji raději do valči či do sebe. přeci jen dobrá véča se vyškrábe na 500 a to je celkem pálka.
tak užívejte dne, u nás je zataženo a občas prší, občas i vysvítne slunko, ale žádné teplo. aspon se trošku ochladil barák.
pa13.7.2012 (14:37) #867223AnonymHostPeti, já taky běžně raděj koupím něco Kubovi. Ale od začátku roku jsme pořád něco dělali, v podstatě každý večer jeden z nás pracuje. Tak jsme si řekli, že jednou za rok, ještě k 5letému výročí si prostě uděláme hezký večer.
My už jsme po obědě, ale na spaní to vůbec nevypadá :@ . Jsem si chtěla dát sprchu a trochu uklidit. Hlavně pořád prší. Tak doufám, že stihnu vyvenčit psa, Kuba totiž nesnáší pláštěnku na kočáru.13.7.2012 (17:17) #867224b bivinkaRegistrovaný uživatelJá taky nějak ten pátek 13.nevnímám, občas ani nevím,co je za den v týdnu:D
Tak mi Adámek zas tři hodiny chrupká, už jsem ho byla i zkontrolovat.
Naštěstí jsem ho stačila nakrmit než usnul, docela tu kulajdu baštil a ještě snědl půlku malé bagetky. Tak si myslím,že byl nabaštěný.
Tak jsem sekanou dala až nyní péct, protože mi dřív to mleté nerozmrzlo.. No tak jí budeme mít k večeři :)) Nebo spíše já.
Tady taky střídavě prší a neprší.. Aspoň se trošku ochladilo a zas se můžeme těšit na sluníčko. Jen prý má i příští týden být chladněji a zrovna příští týden máme odstávku teplé vody..
Ještěže myčka a pračka jedou na studenou.. Jen to koupání bude asi složitější..
Jinak jsem koukala na mall.cz,že tam mají 6x sunar za necelých 1200,-.. Jen jsem tam nenašla dokdy tu akci budou mít.. No uvidím,zda to koupím, třebas bude i jinde akce a nebudu muset jich brát tolik..
Tak zatím pááá -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.