- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.11.2010 (13:45) #862698AnonymHost
jo a včera jsem byla nakupovat dudlíky, chrastítka, hračky atd… byla jsem s kamarádkou již maminkou, takže nejen, že jsem měla plno tašek , ale podařilo se mi zrujnovat si účet 🙂
ale co , peníze budou mi nebudem 🙂17.11.2010 (13:57) #862699m monika306Registrovaný uživateltaaaak to přijmi velkou gratulaci:D to musel být ale zážitek.si pamatuju jakou jsem měla radost já když mi řekli že je to kluk.
tak teď už se můžeme všichni jenom těšit na únor:)17.11.2010 (14:20) #862700AnonymHostAhoj holky,
Leni moc moc gratuluju k chlapečkovi….
Tak teď už jsem opravdu poslední, kdo pořád nic neví – ale snad už zítra 😀
Abych řekla pravdu trochu vám závidím, že už máte nakoupíno, to já mám jen pár hadříků a jinak nic a zrovna včera jsme s manželem počítali co všechno musíme ještě koupit a zjistili jsme, že na to všecko snad ani nemáme a pokud na to nějak našetříme tak, že se asi budem chodit pást… No je to děs jak je všecko drahý… Nám totiž nechyběj jen potřeby pro mimčo, ale momentálně i celej jeho pokoj a obývák a navch se nám pokazila myčka a karma v koupelně a navrch ještě auto. Takže fakt paráda….
No nějak to zmáknem..
Užívejte volného dne17.11.2010 (15:03) #862701p petra.hejskovaRegistrovaný uživatelLeni gratulace ještě jednou 🙂
mě dnes nenechalo břicho moc spát. Už 4 den mi přetrvávají takové zvláštní pocity v podbříšku a dnes v noci to byl tedy mazec. V 5 ráno křeče jak blázen. Celý den už chodím jak indiánská babička ohlá v zádech. Měli jsme dopo návštěvu, tak teprve vařím, ale asi pak sednu do auta a pro jistotu si zajedu do nemocnice. Věřím, že bude vše OK, ovšem není mi z toho pocitu vůbec fajn. Jdu zahustit omajdu a nadlábnout se.
ppa17.11.2010 (18:04) #862702p petra.hejskovaRegistrovaný uživateljsme zpátky z nemocnice, nejprve studená sprcha, že proč jsem nebyla u své dr., pak že si mě nechají na pozorování, nebo mám podepsat reverz. Tak jsem jim řekla, že si půjdu klidně lehnout, ale že zavezu domů manžela a vezmu si své věci (protože bydlíme na vesnici, kam se nedá o víkendu dostat jinak než autem). Pak mě primář uvítal, že mám nějak moc malé mimino a že to není dobré. Prý nejsme ještě ani nad pupkem (hm, tak nevím koho cítím tak vysoko asi nějakého ufona či co). No ale u UTZ zjistil, že je malá zadečkem dole a tak na velikost už pak nic neřekl. Ale normální velikost je prý ve 27 tt tak 2 prsty nad pupek (dle doktorských knih). Do toho nemám ani pořádný klid doma. Člověk se snaží vyhovět ve všem co se dá a pak jsem špatná. Už to trvá moc dlouho a nervy a hormony zřejmě pracují čím dál víc. Začínám zvažovat i jestli si vzít toho občas na nás hnusného tatínka k porodu. spíš mi tam bude zavazet. než aby byl oporou.
Napsala jsem tady teď dost škaredé věci, snad se nebudete moc zlobit, ale dostala jsem to ze sebe a snad se uleví jak mě, tak i břichu. Jdu si tedy lenout a zkusit chvíli zaspat dnešní den.
17.11.2010 (18:10) #862703AnonymHostPeťulko neboj zase bude lépe.
Já si poslední dobou taky říkám proč sem si toho chlapíka vlastně brala za manžela, když mám pocit, že mu na mě a tom malém moc nezáleží… Ale na druhou stranu ho mám moc ráda… Doufám, že zase bude líp…17.11.2010 (19:16) #862704AnonymHostahoj miminka a maminky,
petule – jak to ? teda nevim jak jste spolu dlouho,ale stejne, musim teda priznat, ze muj muz je svetovej,, a to ve vsech smerech, takze u porodu bude aby pekne videl jak trpim…
moc me to mrzi, v cem je tak hroznej ???:'( :'( :'( :'(17.11.2010 (19:22) #8627051 DenísekRegistrovaný uživatelZdravím všechny nastávající maminky… Blíží se mi 17 let a už budu maminka jako vi… Měla jsem nějaký problém a tak mi muj gynekolog nařídil abych se ted pokusila o miminko jestli teda chci někdy to miminko mit…mam zdravotní potíže proto jsem musela s velkou obtíží jít za přítelem s tím že musíme se ted pokusit o miminko že by se mohlo stát že už v pozdnějším věku neotěhotním…byl to pro nás šok…obá jsme mladý, ale nějak se držíme… Dnes už ale jsem v 7 měsíci a vše probíha v pořádku…čekám zdravého chlapečka a moc se na něj s přitelem těšíme…Měl by se nám narodit 9.2.2011…moc se na něj těšíme a sme rádi že nam pomáhaj i lide co jsou nam nejbližši…je to sice těžke ale každý chce jednou v životě mit potomka…Snad vše bude v pořadku a mě se narodi zdrave miminko…drzim i vam vsem palecky a nepreji to nikomu to cose stalo me jsem ale stastna ze mi pan doktor pomohl a ujasnil me predem…
S pozdravem Denisa:)17.11.2010 (19:43) #862706p petra.hejskovaRegistrovaný uživatelTaky ho máme rády, ale kldu nám občas nedospěje. Ono, že je občas zlobivý a v čem tady popisovat nebudu.
Ty jo v 17 si nedokážu představit mít mimčo. Ovšem jestli jsou k tomu závažné a navíc zdravotní problémy s budoucím rizikem, tak přejem s Valentýnkou hodně zdravíčka.
17.11.2010 (19:49) #8627071 DenísekRegistrovaný uživatelahoj Petro
Doufám že vás tak mohu oslovit…
děkuju moc za nějaké oslovení…je to pro mne take sok ale co se dalo delat…ted uz se jen tesim az se mi narodi zdravi klucik…a aby bylo vse v poradku…bude to pro me takovi maly darecek k narozeninam…slavim je 15.2…a malej se ma narodit 9.2…pekne se to povedlo…tak aspon nebudu slavit narozeniny sama…mejste se hezky a dekuju…17.11.2010 (20:51) #862708AnonymHostahojda,
pro Denisku – holka mas u me respekt, je pravda, ze kdyby mi rekli, ze pokud nebudu mit dite ted tak asi nikdy, vazne bych o tom premyslela,ale v 17 jsem si dodelavala dalsi skolu, chodila do prace a nemela asi nikoho do role ,,nastavajici otec,, . jo mela jsem samozdrejmne kluky,ale na otce sveho ditete bych je nedala ani nahodou. ale jestli mate pekny vztah, a ma te rad a dite chce taky, tak je to super ne? aspon budes rychleji dospelejsi 🙂
tak se hlavne vsichni drzte a hodne zdravi i dalsich deti do budoucna 🙂18.11.2010 (0:02) #862709AnonymHostAhoj holčiny,
moc mezi námi vítám Denisku… Přeju ať vám vše vychází a hlavně ať jste s mimískem oba v pořádku…
Mě zítra čeká 3D tak už se moc moc těším a třeba se i dozvím pohlaví…Dobrou noc všem
18.11.2010 (8:58) #862710k kostaRegistrovaný uživatelahojky holky8-|
vítám mezi náma Deníska.teda fakt nevím, zda bych do toho šla, jak říkávala můj tatínek já ještě ve
30byla jako kdyby mi bylo 188-| , prostě jsem veselá kopa a v 17? ale jestli je to tvoje jediná šance,tak mohu jen držet pěstičky.
Petro – klidně piš, od toho tu jsme, občas každému ujedou nervy, a je lepší, když se vypíšeš tady a neřveš doma, toho by jsi pak mohla litovat,takže klidně do toho.jinak se koukej taky šetřit.!!
Lenuno – gratulace!!!!
Babyzno – ohledně pokojíčku – mimču to je tak do p§l roku, do roka úplně jedno, jak pokoj vyopadá, takže klid:D
nakupte si to nejnutnější a zbytek pomaličku polehoučku8-|
jinak musím říci, že můj chlap je skvělý – ikdyž je někdy na zabití, ale to já taky8-|
v únoru spolu budeme 13 let, takže máme prcka k oslavě8-| a stále se máme rádi – jo už je to o něčem jiném než jen o zamilování, ale je to fajn mít někoho u kloho máte oporu.
naopak mi každý den klade na srdece at se šetřím, že udělá to či ono at neblbnu , že si pak užiju, tak at odpočívám – no není skvělý???
(jo asi to je i tím, že víme co je to nemoci přijít do jiného stavu a pak o mimčo přijít, tak jsme oba trochu vystresovaní)¨
babyzno – dej vědět co to bude- jsi napjatá co?
tak holčiny pěkný den – teda má být extrémně hnusně, ale co, už se nám to blíží:P18.11.2010 (10:25) #862711p petra.hejskovaRegistrovaný uživatelHolky,
v normálním stavu bych to možná neřešila, ale teď mi to vadí. Manžel kdysi řekl, že až budu těhule, přestane kouřit. Tak mi oznámil, že už nekouří a pak přišel domů a já mu, že ty jsi kouřil, ne nekouřil. Ale protože jsem nekuřák, tak ze mě blázna dělat nemusí. Takže takové lhaní a zapírání o věci, která néní životu nebezpečná mě fakt vytáčí. Pak nějaké naschvály typu, že vstává v 5 ráno a proč si nenachystat svačinu do práce večer, když můžu ráno a vzbudit tím celý barák. Kuchyň s obývákem máme rovnou vedle ložnice a elektricky kuchyňský kráječ se krásně v noci rozléhá. Fakt nechápu proč mě nezavřel, řekla jsem mu to normálně, proč nechává když se chystá do práce mi otevřené dvveře do ložnice a na tu hodinu mě radějc nezavře. Prý však se můžeš vyspat přes den a zvykej si, že nebudeš spát až bude malá na světě. Takže jdu spát kolem 11, v noci spím a nespím, dle toho jak malá kope a v 5 budíček, pak přes den navíc teď v listopadu hodně velké pracovní nasazení, kdy ráno obovlávám klienty, chystám si smlouvy předem a odpoledne vyrážím ke klientům, do toho dopoledne navařit, uklidit atd. a žádné slovo poděkování, jen však jsi doma a máš na to celé dopoledne. Bohužel je trošku méně chápající a než něco pochopí tak to fakt dlouho trvá a ještě se mu to musí naservírovat jak malému 5letému klukovi, který to stejně občas nepochopí. Ale jinak je zlatý. Vím, že až bude Vallnka na světě, bude o ní při mé nepřítomnosti výborně postarané, vím že bude podělaný až za ušima. Děti má hrozně moc rád a fakt to s nimi umí. Jsme spolu celkem 12 let (byla tam 2letá pauza), kdy jsme si uvědomili, že máme být spolu, už na soudě při rozvodu jsme si řekli, že to asi děláme zbytečně. No ale když už jsme stáli před soudem, tak jsme řekli, jdem do toho a pak budem oba šťastní. No vydrželo to „šťastní“ 2 roky a dali se zpátky dokupy. Zemřel mu brácha a tam nám to oboum hodně rychle, co jeden pro druhého znamenáme. Vím, že kdybych neměla takové nároky, nebyla tvrdohlavá a občas přehlídla ty jeho neduhy, by byl klid. Ale jak jsem řekla, v normálním stavu bych to přehlížela, ale teď mi to jako těhuli fakt vadí a naprosto vytáčí. Dnes mi napsal krásnou probouzecí sms, že se omlouvá, že už mě nebude nervovat a dělat naschvály, že si je vědom, že bolesti břicha jsou s tím spojené a že bude hodný. Jsem zvědavá na jak dlouho. Doufám, že minimálně do porodu.
Tak jsem se částečně rozepsala, kdybych měla popsat vše, zabralo by to asi tady 2 celé stránky 🙂 . My budem s Valentýnkou bojovat, aby nás taťka taky poslouchal, jinak až bude Valinka velká mu nakope se mnou do zadku 😀 😀
Jdu se nasnídat a chvíli hodit ještě nohy nahoru. Dnes jdu na 2. kurz z 5 do školy rodiču (snad budem brát porod, přípravu atd.)
Úspěšný den holky a hlavně bez nervů. papa18.11.2010 (11:46) #862712AnonymHostAhoj Holky,
Tak jsem se pročetla až na konec..Uff uff ..holky nesmíte se rozčilovat a trápit a žádný stresy..Někteří chlapi jsou fakt na zabití ale ona je to kolikrát od nich jen bezmoc .Můj chlap například je výbornej ..prostě takovej ten vzor, příjdu domu z práce je uklizeno , uvařeno no dokonalost!!! Pak mi vynadá že nesu koš s prádlem páč je to těžké , ať neblbnu se psem protože je to štěně a mohl by mi skočit na břicho a tak..pak se mu začal kamarád smát že to přehání a dostala mě jeho odpověď a tak jsem to všechno rázem pochopila když řekl “ JSEM PRVORODIČ ..tak prostě nevím co se s mí a nesmí a mám o ty dva strach 🙂 Tam jsem pochopila , že všechny ty jeho nervové stavy vlastně způsobuje jen starost o mě a to malé 🙂 Tak třeba ty věci které prováděj ti vaši chlapi, jsou ze stejného důvodu!!!!Jinak tu vítám nové maminky..zase je nás o trošku víc 🙂 V úterý jsem byla na kontrole ani UTZ mi neudělala tak pořád nemám potvrzenou tu holčičku ale jestli to nakonec bude kluk tak bude do roka chodit v růžové 😀 .Včera jsem konečně dožehlila všechny ty pidi věcičky a už mám klid..mám v pytly už jen věci co budem potřebovat až tak od 1/2 roka na ty zatím prdím to udělám z jara 😀 Holky ještě dotaz..byla jsem na dvou screenigách uApolináře protože mě tam poslala genetička ,ted ve 30 týdnu bych měla jít na další ale u apolináře mě nevezmou protože rodím v podolí ..kdy se vlastně mám hlásit v porodnici? ve 30? Moje doktorka je sice pečlivá ale vytáhnou z ní jakékoli informace je nadlidské úsilí!!!!!! -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.