únor 2011

• Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 3,721. až 3,735. (z celkem 5,748)
  • Autor
    b bivinka
    Registrovaný uživatel

Evi,tak držím palce s kočárem,aby si s ním byla spokojená 🙂
    No zatím jsme si toho ležení docela užili,tak bych brala radši tu akci lezení. To víš, abych měla klid v rodině a ne „chytré“ rady, co jsem neudělala nebo co jsem řekla atd..
    Jééé tak, Kubík se nechá vláčet 😀 To musí být vtipné.

Anonym
    Host

Táááááák, mám doma tříkolku! Bude to ještě doma boj, budu to hodně dlouho poslouchat, že je to kočár na ho… Ale mě se líbí, nijak extra poškozený není, hodí se mi do něho fusak,… Prostě já jsem spokojená a ty řeči budu muset vydržet.
    Dneska si Kuba schrupnul dvě hodiny u babičky v kočáře (pod otevřeným okem). Takže ještě nespí a je plný energie. Tak doufám, že ráno bude chrupat aspoň do osmi.

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Dobré ránko,
    Evi,tak přeji, aby se ti co nejlépe s tím kočárem jezdilo. Stejně nejvíce asi jezdíš ty, ne? Já jezdím taky sama.
    My už koukáme na kouzelnou školku, Adámek je jak v tranzu z beránka:D
    Dneska jdu k zubařce*-) Tak jsem na to zvědavá, co mi s tím zubem, kde mám korunku udělá, páč mě pobolíval a pak se mi v dásni udělal váček..
    Tak bude Aďu hlídat tatínek. Ten si myslí,že AĎa bude spát, tak doufám,že bude pěkně vzhůru,aby si ho užil:D
    Jinak nám zas kocour nablil na kobereček v koupelně,on si ho vybral na blití+o( ,tak jsem ho zas musela dát prát. Mě fakt omyjou jednou z toho kocoura..

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Holky,tak se cvičení vyplácí, už Aďa na těch kolínkách péruje a docela dlouho. Asi na té rhb vědí co dělají 🙂

Anonym
    Host

Ahoj holky, to je dobře, že to cvičení Adámkovi pomáhá, už určitě za chvilku poleze :). Děcko, a jakou tu trojkolku máš? Uvažuju po konzultacích se zkušenejma matkama víc dětí, že asi přece jen bude líp ovladatelnej ten dvojkočár, asi Jané Powertwin – taky je to tříkolka, koupim nějakej jetej, ale ještě s tím počkáme. Přece jen na tý sedačce vedle by to asi hrozně táho do strany. U nás se stala v pátek nehoda, Michal přebaloval Fílu a spad mu u toho z přebalováku a na hlavu, je to docela vysoko a pak teda chvíli zaplakal, ale pak tak zbledl a chtěl ležet a vypadal na spaní, tak jsme jeli raději na chirurgii na Bulovku..No cestou už se Fíla zventil a pak i tak koukal po čekárně a smál se..Tak se ten doktor i celkem divil, proč tam vůbec jezdíme, ale člověk nikdy neví, jestli nemá nějaký vnitřní zranění, otřes mozku, něco zlomenýho. No byl to teda šok, chudák náš malej, já ho na přebalováku už dávno nepřebaluju, je hodně mrštnej..Tak jsem si i tak říkala, celej tejden jsem tu s ním sama a nějak to udělám a manžel ho pak jednou vezme a hned taková hrůza..No jinak se nám blíží ty narozeniny, jako všem tady :), dostali jsme z DM další knížečku a k tomu i svíčičku na dort :).
    Tak se mějte pěkně, si jdu ohřát oběd, Fíla mezitím, co to píšu, tak se začal šmrdlat a je teď v kočárku na balkoně, už teď skoro pokaždý usne už jak ho dávám do kombinézy a na balkoně žádnej řev :). Papa

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Ahojky,
    Bibo,to bych byla taky vyděšená a jela bych na pohotovost, přeci jistota je jistota, když ti ho prohlídnout, když spadne na hlavu.
    Já přebaluji už jen na posteli a i Honza, přebalovák mám už jen na odkládání věcí.
    Cvičením se Adámek fakt zlepšuje. Už na těch kolínkách furt péruje a i zkouší jak moc se umí na nich zvednout.. Jen ho hned zajímají hračky,tak musím mu je brát, aby jsme mohli jen cvičit.
    Jinak návštěva zubařky dopadla tak,že mi vytrhla zub s tou korunkou, páč dle rengenu jsem tam měla cystu a asi toto bylo nejlepší řešení. Tak tu tak sedím, pusa a jazyk ztuhlé od injekce.. a až to odezní,tak asi přijde bolest :(( Příští týden jdu na kontrolu, tak se zeptám,zda budu moct mít nějaký falešný zub nebo co s tím.. uplně díru tam nechci..
    No a hlídání dopadlo tak, že Adámek se vzbudil, hned jak jsem odešla, ale byl hodný, ale Honza mu měl dát pacholík a nedal, prý Adámek nechtěl.. hmmm.. on Aďa první lžičku nikdy nechce,ale pak už jí krásně.. Njn tatínek není zvyklý krmit,tak to tak dopadlo.Takže dostal až oběd,když jsem přišla..

Anonym
    Host

Ahojky,
    Bibo, já jsem koupila Cam Cortinu, ojetou, ale hezkou a funkční, bez závad kromě běžných odřenin,… Dívala jsem se na ten jané powertwin, ale neviděla jsem, jestli tam jde dát jedna hluboká a sporťák. Ale jinak jané slalom si hodně pochvalují a ten dvojčatový je hodně podobný, takže bych mu věřila. Jinak já potkávám paní s dětma cca rok od sebe, ale ten její kočár nemůžu na netu najít 🙁 . Jinak s tím Fílem to úplně chápu. Mě nespadl, ale jen se flákl hlavou o hranu přebalováku a pak jsme museli 2x na punkci. Jinak nám v porodnici říkali, že když dítě spadne, tak raděj hned volat rychlou a nebo jet na pohotovost a nic neoddalovat jak se vyvine.
    Jinak u nás nic novýho. Opravují nám parkety. Kuba už 2 hodiny spí u babičky v kočáře a já jsem si taky na hoďku dáchla. Teď s asi už půjdu podívat, jestli fakt malej tak dlouho spí, nebo mi jen nedali vědět.

Anonym
    Host

Bibo, už jsem podobný našla, fakt už si nevybavuju jak přesně ten sourozenecký kočár vypadal, ale takhle nějak to bylo http://www.chytramama.com/zbozi/4347/Sourozenecky-kocarek–ABC-Design-Tandem-Plus-ALU-r

Anonym
    Host

Diky, tenhle uz jsem taky videla, vypada, ze tam ten vzadu ma peknou tu korbu..Ten Jane Powertwin se da kombinovat s korbou Matrix a taky i se tam ta nasadit autosedačka..Ta trojkolka se mi zdá dobrá v tom, že když sedí vepředu to těžký dítě, tak se to docela špatně zvedá třeba na obrubníky a tak a s tou trojkolkou to prej jde líp, že se najede..No, tak napiš pak, jak se s tou trojkolkou veknu jezdí ..

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Ahojky,
    Bibo, to jsou stejně věci, jak vybrat ten tandem kočár. Zrovna dneska jsem viděla maminu, co měla dvě děti, ale měla jen ty přídavné kolečka s tím stupínkem,takže tam stálo dítě a malé měla v kočáře.
    Nám minulý týden taky přišla ta knížečka z DM se svíčkou. Jen tedy nějak nic moc z té knížečky se mi nehodí. Pokud už by to bylo výhodné,tak to mají vždy pojištění tím,že se musejí koupit dva kusy a pak lze uplatnit ta sleva. Takže furt nám víc vyhovují slevy v Globuse než v DM.
    Tak Adámek už je v postýlce, ale dneska si schrupnul na dvě hodiny odpoledne,takže se mu moc do postýlky nechtělo a řval tam a já zrovna i telefonovala,takže to se mu taky nelíbilo.
    Taky jsem vyzkoušela to koupání v sedě na krokodýlovi a Adámkovi se to líbilo, jen u toho kopal nohama a honil zvířátka ve vodě,ale musela jsem ho zezadu jistit, páč furt si chtěl i lehat.
    No ještě není uplně na to sezení zvyklý. Ale mamka mi poradila,že mu tam kdyžtak mám dát nafukovací lehátko,takže se kdyžtak pak opře nebo si na něj lehne. Tak to zítra zas prubnu.
    No a k zubu bez zubu, už mi to přišlo k sobě a není to tedy příjemné. Musím se pak domluvit na náhradě, páč fakt tu díru nechci mít.
    Tak zatím páá

Anonym
    Host

Bibo, tak já zatím s tím novým kočárem dneska jela akorát z auta domů. Ale je to o 100% lepší než pevná čtyřkolka. Je fakt, že dvě děti jsou pěkná váha, takže se bude asi líp ovládat tříkolka, než čtyřkolka s těma malejma nebo zdvojenejma kolečkama. Nájezdy na chodník nevím jaký jsou, ale to určo vychytáš, přinejhorším na něj najedeš pozadu.
    Jinak Kuba šel spát až po ordinaci v růžové zahradě. Pořád si v postýlce stoupal. Já už na něho neměla nervy, tak jsem poslala uspávat tatínka a já šla raděj vyvenčit psa. Tatínek uspával prý tak 4 minuty. Takže jsem mu řekla, že asi bude uspávat každý večer 😛 .
    No nic, je zase moc hodin, takže nachystám vodu a nautrilon na noční a ranní krmení, pak vzbudím chlapa, psa a půjdeme do hajan.

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Dobré ránko,
    tedy ten Kubík je ale nespavec. On kouká i na Ordinaci..
    Adámek normálně v osm usnul a byl klid. Jen jsem se pak vzbudila já ve po druhé hodině, bolela mě ta díra po zubu a slyším, jak se Aďa mele v postýlce,tak na něj kouknu a on byl napasovaný v čele postýlky a zablokovaný Františkem,tak jsem ho posunula,Frantu dala stranou a už klidně spal dál. A já si šla pro prášek. No a pak mě před pátou zas vzbudilo takové vrčení od Aďi, on občas tak nějak vrčí,když se mu něco nelíbí. Tak na něj zas kouknu do postýlky a koukám, že je na bříšku a kouká na mě. Jen v té postýlce se mu hůře otáčí zpět, tak proto vrčel. Tak jsem šla i udělat sunar a zas jsme se šli dospinkat.
    Docela je zima, -10st. A dnes jedeme na tu neurologii, vůbec se mi tam nechce s Adámkem..

Anonym
    Host

Bivi, on spíš u té Ordinace zkoušel hlasivky a chechtal se těm různým zvukům.
    Před chvílí jsme se vrátili z návštěvy. Sotva jsem ho posadila do auta, tak asi po 200m usnul. Tak jsem si zajela na McDrive na obídek a pak ho přenesla ke tchýni do kočárku. Při přenosu se trochu vzbudil, ale po položení a asi minutovým najíždění na koberec usnul. TeĎ ho hlídá švagr, protože přes strop nám chůvička nejede. Já si aspoň trochu uklidím. Doufám, že bude chrupat minimálně hodinu!

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Ahojky,
    tak jsme se vrátili z té neurologie. Tak mě hned Dr. pasovala na introverta. A furt se divila,že se Aďa neprojevuje a že je tichý a ani nekřičí a prý bude taky introvert.. Pak se mě na vše vyptala od těhu až po porod jestli Aďa řval hned když se narodil, což já nevím, jsem byla ráda, že je venku.. a pak co vše umí. Pak jsem ho svlékla a ona začla do něj klepat kladívkem a co vše umí atd.. Tak prý vše dělá jak má a když ho dala na hranu lehátka a dala mu kolínko pod něj,tak tou druhou nohou šel do lezení. Tak to prý taky dobrý. Prý má levou stranu na hlavě zpláclou.. to jsem si ani nevšimla.. A výsledek, máme cvičit, hlavně potřebuje posílit břišní svaly a mám s ním stále cvičit „ždímáka“, to co s ním cvičím. A dostali jsme nějaké vitamíny.. tak mu je musím dát..
    Tak to je asi tak v kostce vše.
    Za chvilku mu dám oběd, měl místo oběda svačinu a pak mu dám ty vitamíny..
    Tak zatím páá

Anonym
    Host

Ivčo, tak vidíš, že Áďa je v pořádku a jen se mu nechce 🙂 .
    Dneska nám konečně dolakovali parkety, takže už musíme jen počkat na vytvrdnutí a pak si můžeme přesunout zpět ložnici. Odpoledne jsem prala kočár a jak jsem šla vytahovat z pračky, tak jsem stoupla do vody. Já myslela že mě jebne. Konečně jsme se zbavili jedné pohromy po vyteklé pračce a teď znovu!?! Naštěstí to byla jen trocha a bylo to jen okolo pračky a dál se voda nedostala. Tak jsem volala do firmy, která pračky i servisuje a v pondělí odpoledne mi přivezou novou, zapojí a tu starou potvoru si odvezou pryč. Jen musím vymyslet, jak to udělám s praním o vídendu. Malej má vypráno, ale nám jsem měla nachystané 2 pračky. Asi to budu muset probrat a to nejnutnější vyprat u tchýně.
    No nic, končím. Dneska jdu spát brzo, jsem úplně grogy…
    Tak dobrou a hezký víkend!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 3,721. až 3,735. (z celkem 5,748)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist