- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23.1.2012 (14:34) #865755AnonymHost
Ivi, to nebyly kruhy jako klasické které jdou od nosánku, ale byla nateklá jak křeček a měla ty kruhy až jakoby od konce očička k vláskům. dá se říct že v té úrovni zoubků. ptala jsem se na to i dr, a ano má to s tím spojitost. už je u obou zoubků celá jedna strana venku, takže ted už se musí proklubat i druhá a bude celá ploška 🙂
koukám na okno a už zas sněží a celkem hustě 🙁
no a k té sušičce. já bych si jí zdůvodnila hned. stačí měsíc dát chlapovi za úkol prát, věšet, skládat, případně žehlit a uvidíš že jí budeš mít doma na druhý den 😀 . já jsem s ní fakt hodně spokojená a komukoliv jsem jí doporučila, tak také nenadává. je jané, že některé věci se vyžehlit musí a nebo si zvyknout na ten stav. není to pomuchlané, ale není to nažehlené. je to prostě takové volně uschlé.
my měli dnes k obědu kuře v sáčku (s bylinkami), tak jsem dala kousek i malé, do toho trošku mrkve a šmakovalo to a to vše s bramborovou kaší23.1.2012 (17:30) #865756b bivinkaRegistrovaný uživatelTak jsme byli v té ikee. V dětském ty koberce měli takové měkké a né moc velké a v normálním odd. zas veliké a hnusné.. tak nic. Jo a jeli jsme kolem sušáků na prádlo a Honza na mě, tady mají sušáků co? A já na to, to bych si radši pořídila sušičku než toto.. Tak prý a kam bychom jí dali?? :^) Tak jsem řekla,že si jí dám na hlavu:D 😀 Ona se někam vejde :))
Koupili jsme tam Adámkovi takový ten kryt na postýlku proti okousání postýlky, ani jsem nevěděla,že něco takového mají. Ale radši to koupit nyní než pak to schánět, když už to mít nebudou..
Já se dneska objednala k zubaři, jdu tedy až za dva týdny, ale mám nějak z toho strach.. mám něco se zubem, na kterém mám korunku.. brrr..
Peťo, kam si šla s Val k zubaři? Ke svému nebo k nějakému dětskému ? Nevím, kam mám jít s Adámkem pak..
Jo a zítra jdu ke kadeřnici,tak taťka bude hlídat a bude i krmit obědem.. mám pocit,že to dopadne tak,že Adámek jíst nebude a Honza ho nechá až na mě..Páá
23.1.2012 (17:38) #865757AnonymHostAhojky,
Bivi, jen počkej, až bude Áďa kakat v sedě, to to taky lehce protlačí až do půlky zad 😛 .
Já bych brala sušičku hned. Jen můj chlap to bere tak, že si ji teď pořídila švarová, takže co má ona musím mít taky 🙁 . No ale hned jak budou nějaký penízky, tak ji kupuju. Fakt už se mi to prádlo tady hromadí. Jo a taky mě Michal věčně buzeruje, že mám všude susáky s prádlem. To by taky odpadlo. Peti, Michal by to prádlo klidně měsíc pral, věšel, žehlil a skládal. On totiž věší tak, že to rozhodí po sušáku, při žehlení nějaký sklady jsou přece normální,… Takže při mém systému věšení ponožek do páru, rozvěšování prádla cik cak, aby co nejvíc větralo, atd, takže bych to asi psychicky nezvládla.
Jinak nám se ty horní jedničky a dvojky pořád nechcou prožíznout. Nějak se to zaseklo. Snad už brzo budou venku, protože to má celý oteklý. Na jídlo chce teď studený jogurty, nebo rohlík se šunkou (taky studenou). Takže si to chladí čím může. Chuďatko moje malý. No ale je protivnej jak bolavá sedinka.
No nic, končím a jdu nakládat maso na večeři.
Tak zatím papapa23.1.2012 (20:23) #865758AnonymHostEvi, nestraš Ivu s kakáním, i když já tohle potvrzuji, jakmile se posadilo, začlo to víc protíkat, než jen když byla na břiše či zádech.
také máme ty kryty na postýlku, brala jsem to rovnou s postýlkou a matrací a věř, že při prvním stoupnutí hnedka kousala. vzali jste také 3 kusy??? na obvod celé postýlky?
holky, já se nasmála, dala jsem malou spát opět s flaškou, klasicky dudlík na polštářek a po chvilce se vracím, že tam je klid. takže flaška totálně plná, dudel v puse a madam byla v pánu, no ale jsem zlá a škaredá matka, takže jsem jí vytáhla dudel, natvrdo probudila a flašku dala už na ex a od 18:45 se spí. to je pohoda, když se v tomhle taková fakt soběstačná.
jo a ivi, nám se malá rozplazila na plovoučce, zároven koberci (a také mě to v pokojíčku moc nebavilo), pak měsíc se plazila jak voják a teď už je to drak, začíná se pouštět ve stoji. konečně se už i naučila si ze stoje kleknout.
a dnešní poznatek. jakmile já jím, chce to také, takže se budu muset přemoct a i ty jablka nějak zkusit jíst, snad se tím neudusím. protože minulý týden sjem jí namačkala banán a plivala to ven. dnes jsem si ho vzala a celý mi fakt „sežrala“, kousala si velké kusy, boule se jí dělaly za ušima, ale byla spokojená. pak Martinovi ujídala od oběda a já si dala odpoledne jen tak šlehačku s kakaem a také se na to vrhla jak piraňa, takže malou ochutnávku také dostala.
asi se jdu vrhnout na focení oblečení k prodeji od malé. už mám vytřízený týden velký koš a pořád to tam stojí, když mě to tak nebaví 🙁 , nejradějc bych byla kdyby si to vzala nějaká mamina vše najednou 🙂23.1.2012 (20:41) #865759b bivinkaRegistrovaný uživatel😀 Já se nevystrašila. 🙂 Jen ta představa hovínka na zádech se mi moc nepozdává:D Dlouho jsem Aďovi nic nemydlila tím mýdlem…
My jsme koupili jen jednu ochranu na tu postýlku. Doufám,že budu hryzat jen jednu stranu.. kdyžtak dojdem koupit další..
Adámek už taky spí. On nějak vynechává poslední dobou to odpolední spaní,takže pak je uplně ospalý kolem té šesté, ale když jsme začli koupat po půl sedmé, tak hnedka byl plný energie a zas kopal a kopal a pak začal skoro brečet,že jsem ho vyndala.. To čůrání do ručníku jsem teďka vychytala, že si fakt nechám tu poslední plenku co měl a ještě mu jí na tu chvilku po koupání šoupnu a on se krásně do ní načůrá a je sucho všude kolem.
Peti a to si Val tu flašku už drží sama v té postýlce ? Nebo jí má nějak podloženou?23.1.2012 (21:09) #865760AnonymHostIvi, drží sama, já jí polžím na prsa, ona si jí chytne a teče to samo 🙂 , pak jí odhodí a dá dudel. i čaj si umí vzít sama, ale v sedě neumí tak zaklonit hlavu aby se napila. tak přemýšlím že jí dám už ten lovi hrneček 360 st. ten nemá pítko, ale tu membránu a nikde se nevyleje. to by z toho pak uměla už i pít. jinak tu flašku jsem jí nedržela už tak od léta. i když jsem jí dávala mlíko v obýváku, tak jsem jí položila a polštář, dala před ní jen nohu a ona pila.
23.1.2012 (22:21) #865761AnonymHostKuba si taky flašku drží sám. Mlíko v noci mu dávám v postýlce, dám mu falšu do papule, řeknu mu drž si to a jdu si sednout na postel a kontroluju ho, aby se nezakuckal nebo tak něco. Z pítka umí i v sedě. Tu flašku má avenťáckou 260ml a pítko nuk 150ml.
Peti o tom hrnečku jsem ještě neslyšela. Tak jsem se na něho jukla a nevypadá to špatně. Až ho Val koupíš, tak dej vědět jak se z toho pije. Pak bych ho asi taky koupila 😛 .
My dneska byli na prochajdě a Kuba vytuhl v kočáře na 3 hodiny. Jsem pěkně mrzla. Vzbudil se skoro ve 4 a spát šel už o půl 8. To mě docela překvapilo. Jindy spí 2x hodinu a pak čumákuje do 10 do večera.
Nad tou lištou jsem přemýšlela, asi ji budeme muset koupit, když mu za chvílu vyrostou i ty horní zuby. Zakouslej v postýlce je totiž pořád.
Ivi, toho zubaře Ti nezávidím. Já k němu měla jít před rokem na preventivku, ale nějak mi to nevyšlo. Už mu budu muset zavolat. Jinak já když se k němu registrovala, tak už jsem byla těhotná a ptala jsem se ho, jestli bude ošetřovat i malýho. Tak prý když jsme u něho oba, tak se postará i o malýho. No ale ještě se ho raděj zeptám. Když ho neveme, tak mi doufám aspoň někoho doporučí.23.1.2012 (23:06) #865762AnonymHostEvi, my ho máme doma už přes měsíc, zatím jsme z toho nepily 🙂 , ale asi brzo zkusím, už ví co je sání z nekapajícího pítka. pořád měla klasickou savičku s dírkou. tak ale musím postupně. ted chci začít na tom nočníku pracovat, ale jsem nějak líná, jenže rok uteče jak voda a my budeme už muset za rok nebýt v plínách a jíst samy :S
dneska jdu spát, mám nastavenou na ráno, myčku, pračku, vodu na mlíko uvařenou, na zítra navařeno, takže pak budu jen čekat až dojede babi a já budu moc zas do kanclu 🙁 , kdyby se mi tak chtělo, jak se mi fakt nechce, by bylo dobře.
dobrou23.1.2012 (23:23) #865763AnonymHostPeti, kamoška dávala malýmu taky jen flašku se savičkou, protože ty pítka nějak nechtěl. No jak jsem u nich byla, tak malej zkoušel pít z klasickýho hrníčku. Teda ze začátku si ho prý jen strkal do papule, tak mu do něho nalila trošičku čaje. Tak 2x se pocamral, ale pak už se trošku napil. Takže až jí uvidím, tak jí o tom hrníčku řeknu. Já teď Kubu učím zase zpátky na pitíčko, protože jak začal dostávat nutrilon, tak chtěl všechno jen se savičkou.
Tak si tu práci zítra užij. Já půjdu asi ve středu večer 🙁 .
Tak zatím dobrou!!!24.1.2012 (10:54) #865764b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky,
holky, vy jste tedy byly dlouho vzhůru,to už my spali :)) Dneska Adámek spal až do půl sedmé 🙂 a ještě jsme se dospali po mléce.
Jaký hrníček máte na mysli ? Adámkovi zatím dávám jen se savičkou.
Dneska budu s Adámkem cvičit. Peta mi poradila nějaké triky na něj,tak uvidíme. Jen ještě musím počkat, zrovna snídal, aby mi to nehodil ven. Už papá,ale než s ní fakt tu první lžičku,to je boj, hlavičku otočí na druhou stranu a ne a ne otevřít. Až když mu dám prostírání na hraní,tak otevře..
tak zatím pááá24.1.2012 (11:04) #865765AnonymHostBivi, je to tento hrneček: http://www.mujandilek.cz/hrnicky/4800-hrnicek-lovi-360-junior-250ml-s-uchyty-bez-bpa-ruzne-barvy.html
Jinak Kuba docela hezky otvírá papulu, když je v televizi reklama.
Bivi, já chodím spát běžně kolem půlnoci. Chci se aspoň trochu vidět s manželem. Ráno se vidíme chvilku, pak když přijde z práce, tak jde se psem a já lítám kolem děcka. Takže čas na sebe máme až večer 🙁 .
Jé Kubík asi tlačí. To je zase puch…24.1.2012 (12:20) #865766AnonymHostholky, tady ty příspěvky skáčou děsně pozdě po té změně, já v 10 byla už dávno v posteli. a ten můj poslední příspěvek psala kolem půl 9. nevím zda to chodí přec cenzuru či co.
no tak jsem dneska hrníček zkusila, uměla hnedka pít. jen jde blbě šrubovat a zdá se m že blbě těsní, ale to se mi asi jen zdá, s ouškem mi to teda nešlo vůbec, a tak jsem dala bez. mám to i vyfocené 😀
tak já už dělám polívku, madam spí v kočáru a martin v pokojíčku po noční.
zatím pa a třeba z práce24.1.2012 (12:26) #865767b bivinkaRegistrovaný uživatelHezký hrníček,musím Adovi taky jeden pořídit. Vypadá to,že Adámek bude spát,tak to taťka bude mít lehké hlídání.. My se s taťkou vidíme teďka docela furt, je často doma a učí se na zkoušky, už mu zbývají jen dvě.
Takže klidně mohu chodit spát i dřív, občas se učí i do noci.
Jinak jsem zkoušela s Aďou různě cvičit a jde mu to.. I se zvedá už víc. Jen bych potřebovala ty správné cviky na něj. Mám pocit,že je trošku peciválek, asi jako maminka, taky nerada cvičím:D
Tak zatím pááá.24.1.2012 (14:04) #865768AnonymHostPeti, mají ten hrneček i třeba v DM nebo někde? Nechce se mi ho objednávat na netu.
Holky, chci koupit malýmu dětskou záclonu a nevím jak by měla být široká, když tyč je 240cm a okno 200cm. Vůbec nevím o kolik má být širší, aby se dala dobře nařasit. Zatím jsem měla záclony od mamky, takže jsem to neřešila.
Kuba si dal obídek, vykakal se až po lopatky a teď hodinu a půl chrní. A to jsem s ním chtěla jít po sváči ven. Mi kazí plány. Ale asi stejně půjdeme, musím do lékárny a taky vyvenčit psa. Taky mu musím jít do zverimexu vyzkoušet protitahací ohlávku. Protože těch 18kg když se rozhodne někam jít, tak prostě jde a nezajímá ho, že tlačím kočár.
Jinak jsem se rozhodla, že na jaře nebo v létě prodám kočár a budem jezdit jen s golfáčem.24.1.2012 (14:29) #865769AnonymHostEvi, já ho kupovala v polsku, ale určitě se dá koupit kdekoliv v dětském obchodě, kde prodávají prodkut lovi. kámoška ho má z krnova 🙂
a záclony já kupuji 2x šíře tyče a jsou normálně nařasené, kdysi mi někdo radil až 2,5 x, ale to si myslím že b bylo hoodně přeplácané. -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.