- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.1.2012 (21:32) #865740b bivinkaRegistrovaný uživatel
Ahojky,
Bambulko,tak ty běháš do vašeho baráčku na netík? Už,aby jste měli net i v novém bydlení:)
Normálně Adámek usnul v půl páté a spal do šesti a už zas spinká 🙂 Vůbec nebrečel, když jsem ho tam byla zkontrolovat, většinou se rozeřve, že jdu pryč a on si tam furt hrál. Taky přebral všechny plyšáky, co tam má 🙂
Jsem se Vás chtěla zeptat, na jakém povrchu se vlastně vaše dítka rozlezla ? Přemýšlím, zda mu nemám pořídit menší koberec.. Je většinou na puzlích a spíše je furt rozebírá nebo kouše.. Sice s ním chodím do pokoje na koberec, ale tam není moc prostoru a hlavně když potřebuji vařit nebo něco dělat v kuchyni,tak se zas musíme vrátit zpět do obýváku na puzle..
Za zkoušku to stojí koupit menší kusový koberec.. Když by mu to pomohlo a do rehabilitace daleko, docela mě to štve, že tam jdeme až za měsíc.
Tak zatím pááá, jdu se napít, nějak mě rozbolela hlava..21.1.2012 (23:40) #865741AnonymHostBivi, Kuba se rozlezl v ohrádce na cca 3-4cm vysokém molitanu. Asi to měl obkoukaný od kamaráda, který byl u nás pár dnů předtím. Taky ale pár týdnů předtím péroval na 4 a pak hned začal lozit, žádný plazení u nás nebylo. Snad se Adámek rozleze, nebo aspoň rozplazí a pak posadí,… Jestli to potřebuje Áďa u někoho vidět, tak přijeďte za náma, Kuba mu ukáže i sed a stoj 🙂 . A neláká ho se dostat za kocourem? Kuba šel a pořád jde po psovi jak slepice po flusu. Pes se jde někam odklidit, aby mohl spát, Kuba ho uvidí, řekne haha a už za ním valí. Takže musím valit i já, aby si něco vzájemně neudělali.
Kuba dneska zase ponocoval, šel spát až o půl 10. No musí ale nabrat sílu, protože zítra jedeme k našim a tam jsou hromady sněhu. Jsem zvědavá, jestli na to bude nějak reagovat.
Jsem dneska žehlila Kubovo a docela jsem se zhrozila kolik má hader. Jsem vyžehlila 10 bodyn, dalších 5 jsem prala a ještě jich má pár ve skříni. A to věčně nemá co na sebe, když denně prokadí nebo pročůrá tak 3 a pak si ještě něco zaneřádí jídlem. Teda já ho nechávám ve špinavým co nejdýl, maximálně teda do večera. Ale on má takovej talent, že třeba u zapíjení jídla část čaje vypustí z papule ven a má od toho bryndák, bodyno i tepláky. No je to hrozný, pořád mu peru a žehlím apak nestíhám žehlit to naše :@ .
No nic, půjdu asi spát.
Jo a dneska jsem mu objednala sedátko do vany, protože on se snaží si tam stoupat, shazuje mi všechny věci co mám na vaně, chce pořád někam lozit,… No je to peklo ho tam udržet. A dneska mi ho pomáhal manžel jistit, tak mi tosedátko odsouhlasil. Prý je jednodušší navlíknout tygrovi tanga, než uhlídat to naše děcko 😀21.1.2012 (23:46) #865742z zůza_28712Registrovaný uživatelAhoj holky, můžu se přidat k diskuzím? V listopadu se mi narodil chlapeček a jaksi tady nemám kolem sebe nikoho, s kým bych mohla „podrbat“ o podobných „problémech“ 🙂
22.1.2012 (9:54) #865743b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky holky,
Zůzo, můžeš se k nám přidat 🙂 Rády s tebou pokecáme. A jak se jmenuje chlapeček a jak je velký atd? 🙂
Děcko, Aďu sice láká kocour, jenže on většinou vedle něj leží a když se Aďa přiblíží,tak je v čudu a to už Aďu nebaví. Škoda,že nejste taky z Prahy, hned bychom se přijeli podívat na toho šikulku a určo by to Aďu popíchlo.. Takhle to nemá od koho okoukat..
Včera jsem ve sprše přemýšlela nad tím prádlem a docela bych fakt brala tu sušičku, mě už to tak nebaví věšet a vůbec žehlit.
To se tedy náš nepročůrává a neprokadí. Jen je spíše zmazanej od jídla, hned si šmatá do plné pusy a pak šup na sebe, ač má bryndák..
Tak zatím pááá22.1.2012 (14:29) #865744AnonymHostAhojda při neděli, v pátek jsme tu měli na návštěvě skoro stejně starýho kámoše a on už udělá sám pár krůčků, Fíla za ním pořád lítal a dokonce zapomněl, že bez držení neumí a taky udělal asi dva krůčky do prostoru a pak si kleknul a lezl dál po čtyřech :). Ivi, rozlezl se na koberci. A teď leze i chodí podél něčeho úplně všude, krásně chodí, když ho vedu za jednu ruku a stojí sám, tady se nám to podařilo vyfotit: https://picasaweb.google.com/edita.conosova/FilipekCtvrtyCtvrtrok#5699999354288176018
Evo, tos měla docela asi na začátku těhtenství velkej úbytek váhy, žes to dohnala až v 32 tt? Já furt nějak s tou váhou stagnuju, i když mám pocit, že pořád jím, s Fílou jsem měla už 3 kg + touhle dobou..Tak jsem zvědavá, co mi poví doktorka..Dneska se zase přesouváme na týden k mámě, tak snad přiberu tam u maminky na výkrmu 🙂
Jinak se těším pak na fotky toho novýho Kubova pokojíku :).
S Calgelem mu to taky mažu každej den, je to takovej večerní rituál, i když mu zrovna asi nic neroste, ale nedávno mi prokous tubu a nevim, kolik toho snědl..
No, chtěla jsem ještě něco napsat, ale teď jsem zapomněla co..Tak se mějte dobře, hezký příští týden 🙂22.1.2012 (17:17) #865745AnonymHostAhojky maminky!
Tak jsem zase ve starém. Dnes i topím páč se bojím, aby nezamrzla voda.arém na netu.Manžel je línej jak prase,ale zase hlídá tak ať si to užije. Pořád jsme na kordy od té soboty :S .
Bivi nám se Bohoušek rozlezl po plovoučce. V podstatě má kosek toho kusového koberce v ohrádce,ale je tam je když musí. Občas si tm i zaleze sám,ale jinak pořád šmejdí po plovoučce v obýváku nebo po dlažbě v kuchyni.
Včera opět klasika,ale jak jsem tafdy byla tak manželovi malej kolem pátý malej usnul a pak samo nechtěl večer spát tak šel asi až někdy kolem desátý. Pak se probudil ve 2 na mlíko a zase jsem si ho musela vzít do postele. Ach jo t jsem si to naučila. No v podstatě ani ne tak já jako manžel,ale je fakt, že v té postýlce řve jak tygr. No nic to se nedá nic dělat no atk holt spí půl noci u nás. Třeba ho to časem přejde až bude spát noc.
No noc já tu zase beudu moc dlouho prorože tu není moc teplo i když je zatopeno,ale je to vychladlý tak ať tu nenastydnu. Páááček třeba se zase dostavím22.1.2012 (18:21) #865746b bivinkaRegistrovaný uživatelAhoj holky,
tak koukám,že se dítka rozlezla na různém povrchu,tak asi to nechám tak..
Dneska dostal Adámek od prarodičů chodítko,tak jsme ho tam na chvilku dali a dost se mu tam líbilo a s nožičkama hýbal a jakoby běhal 🙂 Nejvíc se mu líbí hrací pult. Máme fakt vyloženě hudebně naladěného synka.
Normálně mě začlo píchat v břiše, ale jakoby u žaludku.. tak mám docela bobky, aby z toho něco nebylo. Už jsem asi fakt stará, už mě všude píchá a bolí 😀
Taky jsme byli dneska nakupovat v globuse a ani to tam neměli vyznačené,ale měli slevu na mimiclub na podložky. Kdybych to věděla,tak si vezmu dvoje. Ten náš Aďa vyloženě denně jednu zčůrá.
Tak zatím pááá..22.1.2012 (20:33) #865747AnonymHostAhojky,
Zuzko, vítáme Tě tady!
Bibo já do 18tt dala dolů asi 7 nebo 8kg, pak jsem začla přibírat. Nejhorší byl poslední měsíc, to jsem nabrala během jednoho týdne 5kg, ale byli to otoky.
Bivi, a jak Áďa reaguje na to chodítko, co má stejný s Kubem? Dneska jsem Kubu pozorovala, když bylo klasicky postavený na chození, tak do něho klasicky bušil, chodítko se posunovalo a Kuba musel za ním. Třeba by to pomohlo.22.1.2012 (20:45) #865748b bivinkaRegistrovaný uživatelMy dostali takové to chodítko,co se do něj dítě dá. Máme i to stejné, co máte vy. Asi 2x jsem mu to taky dala do té polohy na chození a to se k němu hodně zvedal. Tak třebas se to prolomí a začne lézt.
Holky, nebojte, já moc Aďu do toho chodítka dávat nebudu, jen na chvilku. Já osobně bych ho nekupovala, ale když je to dárek,tak nemůžeme odmítnout.. Přeci jen bych radši, aby se mi rozlezl atd..
Jinak Adámek reaguje na různé hračky, ale většinou když se mu někam odkulí,tak je sleduje a pak se radši otočí.. Ani ten náš kocour ho neláká.. Máme i tu pet lahev na hraní a s tou jen mlátí..
Tak páá22.1.2012 (21:03) #865749AnonymHostAhojky maminy,
tak ten náš klučina už usíná opravdu vcelku dobře jen tu večer čumákuje s náma. Je vzhůru cca do 10, ale hlavně že pak celkem dobře usíná.
Bivinko, nám se Přéma rozlezl na koberci a plovoučce tak nějak půl na půl. Klidně kdyby jste chtěli na návštěvu, aby to adámek okoukal, taky jsme Vám k dispozici :o)
Bambulko moc přeju ať už to máte hotový a nemusíš takhle přebíhat… A chlapi jsou asi všichni občas na zabití :o) Vydrž zase bude líp :o)
Bibi, Filípek už krásně stojí, je to šikula…
Zuzo vítej mezi námi. A jak se chlapeček jmenuje? Jestli to dobře chápu tak mu jsou dva měsíce?
A odkud jste? Povídej – jak je s miminkem? :o))
Krásný nedělní večer všem :o)22.1.2012 (21:08) #865750b bivinkaRegistrovaný uživatelAdámek už spinká,ale už jsem tam musela jít, se rozbrečel, on si totiž po kaši neodkrknul,tak musel nyní..
Babyzno a vy jste z Prahy ? My jsme z Čerňáku.
Nejlepší sranda byla s naším kocourem, hned vlezl do té krabice od toho chodítka, uplně úzká krabice a on se tam narve 🙂
Tak zatím pááá23.1.2012 (9:07) #865751AnonymHostBré ránko!
Bibo,Fíla je velkej šikula a hezkej klučina. To pak ty nápadnice budete muset odhánět 😀 .
Ivčo, já kdybych nechodila se psem ven a nebála se zeptat jedné, která taky venčila svého psa, jestli není těhotná (začly jsme se potkávat v zimě, takže přes bundu nebylo břicho poznat), tak bych taky tady nikoho neměla. A Kuba by neměl od koho odkoukávat nový dovednosti. Je to fakt velká výhoda, když bydlíme docela blízko u sebe. Se už těším, až si budou kluci spolu hrát na pískovišti 🙂 .
Včera jsme byli u našich, resp. u ségry. Tak jsem se podívali jak vypadá sníh. Měli tam zase všude hromady. No a Kuba jim zase ukázal jak se dají pokadit záda. Ještěže furt s sebou tahám náhradní oblečení a dokonce i malou osušku. Má teď totiž takový polořídký hovínka a hrozně rád kaká v sedě a pak se hned začne vrtět, takže to lejno vytlačí z plínky ven.
Jééé, už je zase vzhůru. Tak se zatím mějte a pište!!!!23.1.2012 (11:41) #865752b bivinkaRegistrovaný uživatelDobré ránko:)
Jako fakt nevím, co dneska ráno kouslo Adámka, ale ve čtyři řev, tak jsem ho přebalila, hned usnul, v pět řev, tak jsem šla dělat sunar a vrátím se a on spal. Tak jsem zas usla. V šest řev, tak jsem mu už dala ten sunar a zas jsme spali a v půl deváté zas řev. Tak jsem ho vyndala k nám do postele a ještě chvilku řval a pak se otočil na břicho a šel budit tátu. On se k němu vždy nahemuje a hned do něj začne štouchat nebo ho plácat.
Zas jsem se dala do praní, zas koš plný prádla a ještě jsme převlékli naše povlečení na posteli.. Jen ta sušička schází. Jsem na ně koukala,že už je prodávají tak od 6000,- Kč, ale nevím, zda to stačí takhle levnou nebo musí být dražší. Já bych si jí jako pořídila, ale nevím, co na to taťka.. ten taky ve všem vidí blbost, ale kdybych chtěla kávovar,tak by hned souhlasil..
Mě už to věšení a žehlení fakt nebaví!
Evi, prosím tě, ten tvůj Kubík je pěkný lumpčík, když se pokandí a ještě to vytlačí z plenky ven.:D To zatím mám štěstí, tohle Aďa nedělá. Jen mi čůrá hned jen co je bez plenky. Ráno to naštěstí vzala podložka, ale byl na okraji,takže jsem mohla zas převlékat..
Tak zatím páá23.1.2012 (11:53) #865753AnonymHostahojte,
teda Evi, Kubík je lumpík 😀 , to jsou možná zoubky, my taky takhle brutálně kadily a také se to dostalo ven. ted už je to zas taková srajda, která se lepí na zadek ajde blbě setřít 😐 , už je fakt venku 10 zoubků, včera jsem šahala a jdou stoličk yuž krásně cítit, dokonce jí zmizly i ty vaky a kruhy pod očima. asi to fakt tlačilo do tváří, ale už je to dobrý. vylezly obě horní. no jinak na plese bylo fajn, taťka hlídal perfektně, jen ráno mu prý sklouzla. no ne jemu, ale jak se postavila v obýváku o stůl a pak si chtěla jít do kleku, tak krkem sjela po hraně (je zaoblená), ale i tak má takové malé modřinky. ale to bude brzo pryč. tohle se může stát každému. navíc máme černá i kolena a holeně :$ .
právě mi dorazil balík z německa. persil, aviváže, krásně voní a byly za fajn cenu, objednávala jsem přes fb.
Ivi, sušičku si brala kámoška také kolem 6 tis, snad indesit a je velmi spokojená, my máme aeg, stojí kolem 13 tis., koukni po tom zda mají volitelné programy na teplotu, dle znaků pro sušičku, jje to mám dojem kolečko ve čtverečku a pak máš, . nebo .., vím že ta indesit to má, naše také. já vše suším na . tj. nižší teplota a za hodinu mám vysušenou celou pračku. třeba whirpool, co jsem měla předtím sušila i tři hodiny, takže koukni i po čase.23.1.2012 (13:26) #865754b bivinkaRegistrovaný uživatelPeti, tedy ty už máš doma zubatku:O 😀 Kam se na vás Adámek hrabe se 2. zubama:D
Myslíš si tedy, že kruhy pod očima je od zubů ? Jinak ta sušička za 6000 je jen Indesit. Má asi 15programů a suší bavlnu 135minut.. atd.. Já tomu moc nerozumím. Snad bude oká. Jen ještě zpracovat toho mého, aby si nemyslel,že je to na nic.. *-)
Fááákt mě to prádlo už nebaví..
Dneska vařím Adámkovi zas domácí, bram. kaši s masíkem a brokolicí,tak snad bude papkat, zatím dostával ze skleniček.A když se tak rozpapal,tak jsem si říkala,že dneska prubnem domácí.
Ráno jsem si ho i vážila, zda přibírá a nestagnuje,tak už zase hezky přibírá. Přeci jen to nejedění nebylo nic moc období. Jen doufám,že se nám to nebude opakovat u každého zubu..
Dneska půjdeme procházkou do Ikei.. tak se tam mrknu po nějakém menším kusu koberce.. kdyby nebyl drahý,tak bych ho asi Adámkovi vzala..
tak zatím pááá -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.