- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7.12.2011 (11:49) #865440b bivinkaRegistrovaný uživatel
Tááák jsem dožehlila.. a zase jsem prala, malej se zas zmazal včera a jak teď je furt ne zemi, tak je navíc furt od chlupů, člověk tu uklízí, ale kocour udělá své a furt se válí na puzzlích, ať na něj řvu jak řvu.. je to magnet pro něj. Co je zakázané, to kocour má jak magnet.
Evi, tak to tam máte blbé, v té práci. To u nás nebylo, ale zas nikdo moc neměl čas kecat, spíše se jen makalo.
Kulajdu klidně pošlu, až jí uvařím, začnu až za chvíli, až malej půjde udělat chrupec, zatím tu řádí i když furt zívá a zívá.
Aďa naštěstí u toho umývání moc nezlobí, on to má rád, tak se směje a mrská nožkama a občas se chytá za umyvadlo a to je pak boj, páč ho nemohu odtrhnout.
Peti, tak to je rychlovka, to vy máte desátý měsíc příští týden ne?7.12.2011 (11:51) #865441b bivinkaRegistrovaný uživatelJinak k tomu oblečení, Aďu ještě narvu i do triček 74, oni se nějak vytáhli či co a pak mu dávám 80, 86 a 92, ale to mu dávám jen bundičku nebo kombinezu či mikinu. To to větší nevadí, ale fakt to dítko roste.
Jinak jsem tak přemýšlela, že bych Aďovi měla pak časem nějak pořídit nějaké bačkůrky a botičky.. ale vůbec nevím, zda tu někde prodávají ty s tou patou vyztuženou.. musím pak pokoukat po krámech s botama.. přeci jen to pak budeme taky potřebovat..7.12.2011 (11:52) #865442AnonymHostJo Peti, já jsem hroznej bonzák, povím i to co nevím 😛
No Kuba taky teď dlouho jenom lozil a pak se zase dlouho jenom opíral o ruku při ležení na boku. No a teď si sedl a za pár dnů si začal trénovat stoupání. Ještě teda vyloženě nestojí, ale snaží se.
Bivi, buď ráda, že máš ještě takovýho „ležáka“. Za chvílu nebudeš vědět kam dřív a pořád ho hlídat, aby nikam neutekl, někde něco nepřevrátil,…7.12.2011 (13:02) #865443b bambulkaRegistrovaný uživatelAhojky maminky!
Teda na jedné straně vám závidím že můžete do práce. Už jen to, že i tu hodinku dvě si můžete odpočinout od své drahé ratolesti -já vím, že je to hnusný,ale jsem s ním 24 hodin takže by mi bodlo si dáchnout tak dvě hoďky denně nebo i týdně 😀 . Já do práce nemůžu páč jsem dělala ve fabrice směnný provoz a manžel odjíždí do práce v 5 ráno a vrací se skoro v 17 večer. A o víkendu taky nic nemůžu sehnat. Teď mi snad vyjde domácí práce – motání mašliček – no ale platí ěř haléřů za mašli takže to bude asi taky na mašli 😛 . Uvidíme jestli to vůbec vyjde a jak to budu s prďolkou stáhat motat.
Jinak dnes vařím vepřovou polévku a malému dám taky kousek libového masa se zeleninkou – dostane prvně hrášek …… má pořád problém s prdíkama takže jsem mu ho raději nedávala. Uvidme no je v té zelenine mrkev, květák, hrášek a ještě tam byli fazolky,ale ty jsem vyndala – to už by se asi fakt poprděl 😛
Jinak PC pořád nejde :S , ale bylo mi řečeno od kluka co mi ten PC dělěl, že data neztratí tak snad ty fotyk budu mít. Z foťáku jsem je musela smazat páč už jsem tam neměla místo. Je to jen na 128 mega takže prd.
Tak juužívejte hezký den a já možná vyrazím odpoledne s kočárkem a se psem ven. Se psem to bude asi boj. Je skoro pořád jen na dvoře a když se dostane ven je jak utrženej ze řetězu 🙁7.12.2011 (13:16) #865444AnonymHostAhojky,
včera jsem tu nebyla a vy jste toho nakecaly:D 😀 😀 .
Včera jsem byla na masáži kojenců a bylo to super. Zuzka to sice celé 2 hodiny nevydržela, ale alespoň si hrála a já poslouchala a tahy jsem zkoušela na podložce:D . Večer mě začalo tak neuvěřitelně bolet v krku a ještě v noci se mi spustila rýma, že dnes bych tak nejraději zalezla do peřin a spala a spala:( , ale montují nám tu skříně, tak nemůžu. Já začínám mít pocit, že můj premenstruační syndrom je bolení v krku a rýma, neb se mi to před každou menstruací opakuje:@ 8o| 8o| 8o| .
Bivi, já jsem malé pořídila bačkůrky v Baťovi. Jsou látkové a ke kotníčkům. Na to ťapání co malá dělá je to super. Prodavačka mi i poradila, změřily jsme malé nožku a pak zkoušely:-)) Byl to zvláštní pocit, kupovat botičky pro to prtě:P7.12.2011 (15:39) #865445b bivinkaRegistrovaný uživatelElenko, jj rozkecaly 😀 Co jí tam dělali na té masáži ?? To někde taky je ?
Já se koukala na to plavání s miminy a bazen s tímto mají na Vysočanské, jen se mi to zdá drahé, 20min za 320,-.. No uvidíme..
Aďa miluje vodu,třebas by se mu to líbilo.. jen jestli jsme neměli začít dříve???
Elenko, díky za tip, až půjdu schánět bačkůrky,kouknu do baťi..
Jinak mě taky přijde, že furt mě škrábe v krku, teď jsem se úspěšně vyléčila, ale zas mě tam něco drásá.. já to tak nemám ráda.. jo a taky jsem to měla před menst… tu už taky zas nesnáším, to byl klid, když jsem jí neměla..
Jinak Aďa je zas na zemi a úspěšně tam provádí plazecí rotace, miluje míčky,tak mu je posílám..jen občas uteče míček pryč a to zas jistí kocour :D..7.12.2011 (16:37) #865446AnonymHostAhoj holky, Fíla má trošku rýmu, tak v noci dost kňoural, jsme se moc nevyspali..Taky mu ten jeden zub už opravdu prosvítá, tak i to ho asi bolí..Teď spí, protože po obědě mi ho vzbudila siréna. Bivi, to plavání je tady na Vysočanský v tom Fénixu a pak je tu hotel Step, chtěla jsem chodit nějak od jara, ale s tím břichem to asi nedám..Jinak furt mi nějak není moc dobře, nemám vůbec hlad, to myslím, že s Fílou se mi střídal hlad a těžko, teď jen těžko..Takže se nějak nemůžu udržet a koukám na oblečení pro miminka, chtěla bych zavinovací bodyčka v těch nejmenších velikostech (56 a 62), protože jsem ty normální Fílovi vůbec nemohla dostat přes hlavu a nosil jen pyžámka, tak se člověk poučí :). Koukám hlavně na holčičí, ale teda nevím :). Za 14 dní mám ten screening genetických vad, tak mám maličko strach, protože jsem ještě ty 2 měsíce kojila, jestli se to nějak neodrazilo. S Vánocema nějak mě přípravy teď neberou, musím to tu trochu nazdobit, ale Fíla za vše tahá a strhává..A jaký nosí teď ten náš velkej brácha velikosti 🙂 – už má bodýčka 86, 80 mu bylo malý, jinak pyžamka 80 a trička taky 86, kalhoty spíš 80. Za týden máme kontrolu v 10 m, musela jsem to přehodit na dřív kvůli tomu screeningu, tak jsem zvědavá, co nám paní doktorka na to všechno řekne..Tak já zase ještě běžím na něco pokoukat, mějte se hezky 🙂
7.12.2011 (17:22) #865447AnonymHostBivi, a co bazén v Hloubětíně? Tam je taky plavání miminek. Já jsem si řekla, že bych začala tak v únoru, uvidím. Možná se s manželem vydáme do bazénu jen tak dříve, ale asi si budu muset koupit plavky já, z těch starých jsem nějak vyrostla:(
Jinak malá nosí body 74 (jedno vel. 62:D a jedno 68), kalhoty vel. 80 a výše, mikinu taky min. 80, budnu dok. 86/92, ale to jí je velké.7.12.2011 (18:28) #865448AnonymHostBivi, ještě ty masáže, to byl seminář, kde nás učili, jak provést miminku masáž. Učili nás jak provést masáž celého těla.
7.12.2011 (19:59) #865449AnonymHostAhoj maminy.
K tomu plavání – u nás doporučují začít buď do roka nebo až po 2. roce. Do roka je prý dítko automaticky schopné pod vodou zadržet dech – má to vrozený z dělohy. No a vědomě pochopit je to prý schopné až po 2. roce. Pokud e začíná mezi tím je to prý větší boj. Jde to prý taky, ale je to těžší. Aspoň tak to radí tady u nás….
A s tím oblečením – Přéma nosí 74,ale tu už musím vyřadit – jsou mu krátký rukávy. A jinak tedy nosí 80 a ta je mu dobře. Něco má i 86 ale to je ještě větší…7.12.2011 (20:24) #865450b bivinkaRegistrovaný uživatelStejně je to zajímavé s tím, že dítě v děloze žije ve vodě a plavčí si tam a pak to umí ve vodě venku, dokud se to nevytratí.. Uvidíme, zda to zvládneme do toho roka..
Aďa už spinká, jen jednou se probudil s brekotem, snad bude klidná noc. Nerada bych zas v noci xxxkrát byla vzhůru.. Už aby ty zubiska byla venku, ale nějak to jde pomalu tedy..8.12.2011 (13:11) #865451b bambulkaRegistrovaný uživatelAhojky maminky!
Tak u nás noc klasika.Takže nic moc. 🙁
Oblečením máme jak u čeho. Body tak 74 až 80. Overálky na spinkání kolem 80 a kombinézu tuším 92. Jak co taky všechno jinak šijou :S .
Na plavčo taky zatím nechdíme. Chtěla jsem původně od půl roka na to jsem nějako zapoměla a uteklo mi to a teď od roka ais nebudou peníze. Páč by jsem musel adojíždět 20 km a zaplatit 1000 kč a chodí se 1x týdně 2 měsíce,ale jak je to dlouhé nevím . No ještě uvidím. Třeba se mi podaří ušetřit a od února by jsme chodili.
U nás je dnes sluníčko tak snad už konečněvyjde ta procházka. Včera se venku snad ženili čerti. Byl hnus. Foukal vítr a pršelo. :@ .
Tak pa pa a hezký den8.12.2011 (13:26) #865452b bivinkaRegistrovaný uživatelAhojky,
Leni, vy se tak máte, tady sice chvilku ráno svítilo sluníčko, ale teď je zataženo a poprchává..ráda bych s Aďou vyjela ven odpoledne.. včera jsme nebyli, pršelo a děsně foukalo. Nemáme na sporťák pláštěnku.. Adámek zatím spinká. Už jsem mu uvařila, tak čekám až se vzbudí..
Jsem si chtěla objednat z jednoho e-shopu povlečení do postýlky, mám jen jedno a oni mají mega objednávek, tak nelze objednávat. A jak jsem koukala po netu, tak oni jsou nejlevnější a i s poštovným mě to vyjde levněji než v klasickém obchodě. Tak ještě chvilku počkám a pak to za pár dní zas zkusím. Přeci jen od nich už jsem objednávala a měla bych to ve stejné barvě :))
Dneska jsem snědla jen salám a chleba, jsem nechtěla vařit, jen jsem žehlila.. ještě bych měla vytřít, ale to zas bude kocour otravovat, mám klasický mop, takové šnůrky a on po tom furt skáče, tak ho občas zavírám nebo ho mopem přejedu a on dá pokoj. Radši bych brala jiný mop..
Jééé Aďa už se vzbudil :))9.12.2011 (8:58) #865453AnonymHostDobré ránko!!!
Včera večer jsem psala takový dlouhý příspěvek a stáhla se mi nějaká aktualizace a pc se mi restartoval :@ .
K velikostem. Kuba nosí 74 a 80, něco má 68, ale je to velký jako ta 74. Fakt záleží na výrobci. Jsem kupovala v lindexu bodyno 74 a doma jsem zjistila, že je stejně velký jako 68. Jedno vyrobeno v Číně a druhý v Bangladéši… On je Kuba prostě malý pivo 🙂 .
Bivi, já mám taky ten střapatej mop. A přijde mi, že je úplně na … lejno. Jsem zase chtěla jednou uštěřit. Teď si chci pod stromeček koupit takovej ten „placatej“. Mám tu teď i víc ploch na vytírání, takže to bude lepší.
Včera jsem byla v makru nakupovat vánoční ozdoby a zjistila jsem, že tam mají nutrilon za 310kč a při koupi dvou kusů je kaše zdarma. Tak mám doma 4 trojkový nutrilony a 2 kaše. No nekupteto, když normálně už tady stojí cca 360kč a kaše 80Kč. No ale taky už mám nálepky na oknech a ozdoby na stromek. Konečně po 8 letech budeme mít normální velkej stromek. Zatím jsme měli jen asi 70cm vysoký umělý permanentně nazdobený. Jen jsem ho vždycky i s ozdobaba dala do igelitky a do skříně. Letos už budeme mít teda „opravdový“ vánoce. Docela se těším. Jen teda ještě nevíme kam dáme stromek. Taky ještě řeším pečení cukroví. Něco mám objednanýho, ale mám pořád zvláštní pocit, že bych měla taky něco upíct sama…9.12.2011 (9:27) #865454AnonymHostEvi, nebuď tak pilná s tím pečením. také máme objednáno přes slevomat 😀 a u nás se to nejí, takže ani nějak neřeším vlastní pečení. udělám bábovku nebo nějaký piškot a bude to. mamka si nechala také objednat 😀 , prý by to mohla ohrát, i když ted je od středy doma s chřipkou, tak jsme mohly něco spáchat, ale hážem na to obě bobek.
jinak my jsme teda v 86, ale řeknu vám, vel 80 u pyžámek jsem nedopla mezi nožkama a nyní 86 také máme porblém dopnout a nohavice nám jsou ještě dlouhý, nevím teda do čeho jí budu oblíkat. asi nakoupit už klasické pyžámka (2 části), ale to zas moc nechci. míváme v noci fakt zimu a ona těch pár cm nad zemí v postýlce to by bylo tak akorát na prochladnutí.
už máme zatopeno v krbu, je tady pořád děsný vichr, tak ted klasická ranní hygiena, na oběd se zusím vetřít k mamce a vrhnu se dělat 3litrový vánoční vaječný koňak. vloni jsem nemohla, tak letos si budu pocucávat 🙂 v tuto dobu se stávám vážně alkoholikem a celou velkou falšku s pumpou s hejsou stáhnem během měsíce.
a také asi půjdu zabalit dárky, ale nevím do čeho. máme nějaké papíry doma. jen jak jsem je ted kupovala se mi převraceli panenky v očích. za 2 metry skoro 30 kaček. fuj -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.