únor 2011

• Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (z celkem 5,748)
  • Autor
    p petra.hejskova
    Registrovaný uživatel

jo a k dvd jsme dostali knížku a doporučení si jí přečíst oba dva rodiče od Simona Bretta, Prevítem snadno a rychle. Holky začala jsem jí číst a kolikrát jsem se málem smíchy po…. Tak jak nemám ráda knížky, tak to mě fakt chytlo.Už jsem koukala na netu jestli jsou pak i pokračování a našla jsem, možná by nebylo marné mít u nás takového ježíška 🙂

E Eldalulda001
    Registrovaný uživatel

Ahoj maminy,
    Peťo, tak jsem našla ten odkaz na látkové pleny, co sem kdysi dávala Kája: http://haipa-daipa.com/.
    Já jdu na cukrovku asi taky příští týden. Dnes jsem si byla koupit glukózu. Musela jsem něco vyřídit v práci a lékárnu jsem měla po cestě. V poradně mi totiž sestra řekla, že mám přijít už před 7 ráno a že si mám koupit cestou tu glukózu, ale lékárna otvírá až v 8. Na tu knížku se budu muset podívat.

p petra.hejskova
    Registrovaný uživatel

Evi,
    poslala jsem ti 3. díly knížky o Prevítovi do mejlu co máš uvedený na facebooku. Kdo by měl o knížky zájem v neoficiální vazbě a stačí jen do pc, tak napište na sebe mejlíka nebo je to volně stáhnutelné na http://www.ulozto.cz

Ty jo, mě nikdo nic o glukóze neříkal.

E Eldalulda001
    Registrovaný uživatel

Díky za mejlíka, už to mám stažený v PC 😀 . Neboj s tou glukózou, většina těch těhulí, co tam chodí, tak to taky neví, tak jim sestra dá ze zásob s tím, že si jí pak mají v té lékárně koupit, až přijdou na další odběr. Když si chodím pro lístek na peníze, tak tam ty odběry zrovna probíhají, takže tohle jsem tam postřehla. Ale nevím jak je to kde jinde, třeba si ji nemusíš kupovat vůbec a dostaneš „tan sajrajt“ přímo od nich. Jinak mě ta glukóza stála 22,-Kč.

k kosta
    Registrovaný uživatel

ahojky,
    zasílám také odkaz na plenky – líbí se mi, že jsou jakoby froté:-))
    http://moderni-latkove-pleny.cz/
    co se týče cukrovky, když jsem na ní byla tuším, někdy okolo 16 týdne, tak jsem si pouze musela vzít černý neslazený čaj a ten mi na místě ochutili. třeba také záleží na pojišťovně:-))
    jinak mě včera bolelo břicho -asi zaražené prdy8-| , ale ted už je to dobré, akorát jsem byla ráno nervozní, že malá nekope, ale už se ozvala, tak jsem v poho:-))
    hezký den holčiny

Anonym
    Host

ahojda holky a mimi,
    ja jdu v pondeli na kontrolu, tak uz si pisu seznam otazek na co se zeptat, protoze jinak si tam sednu a nevzpomenu si na nic…
    tak doufam,ze ta cukrovka dopadne dobre. Me sestricka rikala at si vemu jen neco na piti ,nejlepe cistou vodu a tu glukozu mi tam daji… taky ze ano, ale vsude to maj jinak 🙂

Koupila jsem si casak maminka, stal 39 kč a je tam 5 str. kuponu na slev, vetsina k nicemu neni,ale je tam 20% sleva na kocarky, tak ho koupime driv,ale o 2 tis. levneji… 🙂 , jsou tam i slevy na hracky, obleceni pro maminky a miminka, a dalsi slevy… samozdrejmne nas nejvice potesil kocarek,jen musi byt skladem, tak tam jdu psat maila :-)))

jinak preji krasny den, musim jit v loznici upravit zavesy :-):)

E Eldalulda001
    Registrovaný uživatel

Lenuno, já o těch slevách v mamnce slyšela v rádiu, když jsem jela nakoupit. Tak jsem se chtěla podívat co to je za slevy, ale nikde ji už neměli 🙁 . My kočár kupovat nebudeme, ale kdyby tam bylo něco brýho, tak bych si ji i koupila …
    S tou cukrovkou je to fakt všude jiný. Někde si musíš donést čaj, někde dají do vody citronovou šťávu, aby to bylo pitný, někde to dají do půllitra no a já to budu mít prý v deci čisté vody, takže to bude asi pěknej humáč +o( . Já sladím jenom kafe, tak doufám, že to ustojím.

k kosta
    Registrovaný uživatel

ahojky holky8-|
    tak kočárek jo? a na jakou značku je tam sleva? já co mám známé, tak 6 holek má značku harman
    a všechny kupovaly kočárek v kolíně, tam mají super prodejnu, tak se tam chystáme taky, můžeš si ten svůj i složit jaké díly a barvy chceš, mají tam i posltýlky a přebalováky – zkus mrknout na http://www.kocarky.cz
    mají tam samozřejmě i jiné druhy, pak mají i slevy – zrovinka tam končí některé kolekce – chce se to tím probrat, ale já půjdu také do hartanu, když s ním ani jedna neměla problémy a jedna na něm vozí už druhé mimčo, tak proč chodit do nejistoty, že? tak jen se ptám, jestli má někdo další nějaký jiný tip na jinou značku, kterou má odzkoušenou?
    díky pa pa

k kosta
    Registrovaný uživatel

pardon značka je hartan:-))

Anonym
    Host

Ahoj holky .Tak jsme po kontrole ,vše je prý v pořádku tak jsem měla radost .Taky jdu na tu cukrovku a mám si přinést čaj , lépe vlažnej aby se glukoza dobře rozpustila a taky prý nějákou zábavu páč to trvá 2 hodiny…to mi tam asi hrábne…
    Jinak prý budu mít malé miminko ..tomu nerozumím ,protože je prý proporčně v pořádku a váhu máme 510g což na 23 týden je taky v pořádku.no tak uvidíme ..Jinak už taky pomalu šilhám po kočáru , ale jsem z toho už úplně mimo toho je a každej radí něco jiného :)Tak snad nakonec vyberu dobře :)))Do terénu bydlíme skoro v lese :))))
    Tak holky hezkej večer….

k kosta
    Registrovaný uživatel

Ahojky holky:-))
    Darenie: mrkni na ten můj odkaz – tam mají i kočárky do náročného terénu:-))jinak si vezmi s sebou něco na čtení na ten cukr, jinak se fakt zblázníš, mě ani nepustili z očí, chtěla jsem se jít projít, ale nedovolili mi to, asi abych nepodváděla a někde nepila:-((
    jinak na kočárek se chystám tak v prosinci, někde prý pokud si vybereš nějaký, který ti budou vyrábět na míru, tak to trvá i 2 měsíce, takže tak od prosince začnu šmejdit, ale koukám se předem:-))

Anonym
    Host

Ahoj holky,
    já jsem vám napsala včera dlouhej vzkaz, ale mezi tím vypadl Internet a smazal se mi!!! Zuřila jsem pak celý večer a znovu se do toho pouštím až dnes. K zubaři budu muset ještě jednou:S . Tak to aspoň spojím s návštěvou poradny. Jinak od pondělí mám maraton po úřadech s novými doklady. Naštěstí zatím byli všude milé úřednice.
    Jinak ohledně těch plinek: měla jsem vyhlídlé ty české haipa-daipa nebo italské popolini (doufám, že to nekomolím), ale nakonec jsem v aukci koupila nepoužité imse vimse, z biobavlny a biofroté. Tyhle materiály prý vydrží nejvíc, cca 200 vyprání. Už je mám doma a vypadají OK, tak snad se osvědčí a já budu mít dost energie na praní. Na ven a do porodnice jsem si ale koupila papírové: neumím si představit, že bych v pytlíku nesla domů podělanou plínu:P .
    Kočárek mám pořád vybraný ten samý – x-lander 2010 čtyřkolku, čekám na povánoční slevy. Byla jsem kouknout i na jiné, ale všechny jsou zhruba stejně velké i menší. Myslím, že nám to dělají naschvál! Sousedka má taky x-lander v tříkolce, ale na ježdění po olomoucké dlažbě to není to pravé ořechové. Jinak je super.
    Zítra jedeme na dvoudenní výlet do Vídně – za architekturou. Tak snad to bez problémů zvládnu, i když pak asi další den prospím (ale to já ráda). Vidím to jako poslední výlet na dlouhou dobu:( .
    Jo, a Evi.r, myslím, že to kopání spíš než kvůli tloušťce (to se mi vůbec nezdá!!!) necítíš proto, že máš prostě dělohu dál od břišní stěny. A jsem si jistá, že přijde doba, kdy to ucítíš až moc:) . Já mám zas pocit, že malá má v bříšku málo místa a snaží se mi ho roztahovat. Ale snad ne, uvidím na kontrole za 14. dní. Darenie, mně se ta váha zdá dobrá, však ono miminko pořádně začíná přibírat až od 25. týdne, ne?! Stejně je to jen jejich odhad.
    Tak já se s vámi na pár dní loučím, užívejte hezkého podzimu!!! A opatrujte se! Papa

k kosta
    Registrovaný uživatel

Ahojky:-))
    Kájo taky nesnáším, když mi spadne pc a mám zrovinka něco rozdělané.
    jinak mrkni na ten můj odkaz, mají tam kočárek Xlander ve slevě v akci ze 17840 zlevněný na 10500,- tak mrkni jestli to není ten co chceš:-))7 tisíc sleva je už dost dobré ne, ale třeba to ten tvůj nebude, ale jak říkám, hodně ted končí některé kolekce tak je vyprodávají, tak třeba budeš mít štěstíčko:-))

b bambulka
    Registrovaný uživatel

Ahojky maminy! Tak u nás nic nového. To, že se starám o 4 opuštěná koťátka jsem myslím už psala. Stala se ze mne předčasně matka na plný úvazek. V noci krmení v 0:30, 2:30 a ráno při vstávání do práce ve 4:30: Čuměla jsem dnes v práci jak bluma. Dnes je strčím do koupelny aby nás nebudili jinak manžela asi trefí šlak. Budou muset vydržet nedá se nic dělat. Jinak teď už se zase ozývají – zas maj hlad. Krmim je injekční stříkačkou. No a co se týká toho našeho malého lotra tak nic nového. Pořád sebou mele takže je snad OK.Já když jsem šla na ten cukr tak jsem nesměla nic pít, jíst… Dali mi vypít půl litru sladkého hnusu a za dvě hoďky jsem šla zase na odběry. Nic jsem si sebou nebrala a ani jsem tam nemusela být. Šla jsem se pokoukat po krámech.Do poradny jdu 15.11. takže ještě hóódně času. Tak pááááá a jezký večer a zítřeší svátek. Budou dávat samé pohádky jůůůůůůůů 🙂

b bambulka
    Registrovaný uživatel

Ahojky maminy! Tak u nás nic nového. To, že se starám o 4 opuštěná koťátka jsem myslím už psala. Stala se ze mne předčasně matka na plný úvazek. V noci krmení v 0:30, 2:30 a ráno při vstávání do práce ve 4:30: Čuměla jsem dnes v práci jak bluma. Dnes je strčím do koupelny aby nás nebudili jinak manžela asi trefí šlak. Budou muset vydržet nedá se nic dělat. Jinak teď už se zase ozývají – zas maj hlad. Krmim je injekční stříkačkou. No a co se týká toho našeho malého lotra tak nic nového. Pořád sebou mele takže je snad OK.Já když jsem šla na ten cukr tak jsem nesměla nic pít, jíst… Dali mi vypít půl litru sladkého hnusu a za dvě hoďky jsem šla zase na odběry. Nic jsem si sebou nebrala a ani jsem tam nemusela být. Šla jsem se pokoukat po krámech.Do poradny jdu 15.11. takže ještě hóódně času. Tak pááááá a jezký večer a zítřeší svátek. Budou dávat samé pohádky jůůůůůůůů 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (z celkem 5,748)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist