- Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7.11.2011 (13:43) #865140AnonymHost
Ahojte holčiny a dítka :),
tak máme slávu za sebou. bylo krásně, cítila jsem se jako princezna. před obředem jsem si musela dát panáka, v šatně na mě pořvávali, dýchej, dýchej. pak na svatební pochod přes sál jsem vůbec nevnímala nějaké cizí lidi a chtělo se i šíleně brečet, ale byla jsem nalíčená, tak jsem to držela zuby nehty v očích 😀 , vše ze mě spadlo, jak bylo takřka po všem, fakt to byl děsný balvan. martin bxl také nervozní, ale též je šikula. Valinka byla v pohodě, jen co jí kameraman zachytil, tak začla vískat. a u obědu? to jsme neměli žádnou hudbu, teda měli živou, a to Valču, to bl rachot. jinak mě stále bolí děsně žebra, měla jsem krozet stáhlutý fakt brutálně. na pravé straně nemůžu moc ležet.
no a z jiného soudku, včera jsme museli dát postýlku na nižší pozici. valča se z ní snažila vykšrábat, tak má škráblé pod rtama. jenže v noci když dávákme dudlík už to není tak pohodlné, že strčím jen tak ruku, ale musím se fakt hodně natáhnout, ne-li vstát úplně a to se mi teda vůbec nelíbí. a pořád jen válíme sudy a dostanem se kam chceme přes tento způsob.
jdem nějaká líná, chci jet někam na procházku, ale se mi i nechce. protože pak bych musela vnoci pro martina do práce. asi zůstanu doma a možná si také zddřímu. včera jsem asi z únavyměla děsnou zimnici a pořád jsem taková nějaká s padajícími očkama.
tak zatím papa, a mějte se krásně7.11.2011 (13:57) #865141b bivinkaRegistrovaný uživatelPéťo, musela to být moc hezká svatba 🙂 Hlavně, že se to povedlo a malá byla v pohodě.
Já jsem taky nějaká líná, ale i unavená, jak jsem se dneska prudce probudila, díky malému. No po dopo spánku je furt tak nějak protivný, obědu moc nedal.. Já fakt už nevím, co mu vařit, nic mu posledních pár dnů nechutná.. 🙁
Aďa se na tom bříšku docela obstojně otáčí na všechny strany, takže je na bříšku hlavou ke dveřím a pak už je ke zdi.. Jen jsem dneska ho přistihla, jak je u té zdi moc narvaný a zrovna tam máme zásuvku, takže jsem tam dala ty děcké pojistky nebo jak se tomu říká. Aby se mu nic nestalo.. Musíme ještě nějaké dokoupit…
Bibo, když už je takový pohyblivý, tak je jasné, že není protivný, protože se dostane kam chce a prozkoumává svět..7.11.2011 (14:10) #865142b bivinkaRegistrovaný uživatelHolky, tak já už nevím.. :O jestli Aďovi fakt nerostou ty zuby.. je takový brekavý a furt si dává prstíky do pusinky a jídlu moc nedá.. a když jsem se koukala, tak to má takové nateklé.. no uvidíme, pokud to fakt jsou zuby, tak bych mu přála, aby se mu co nejrychleji proklubali ven 🙂
7.11.2011 (20:09) #865143AnonymHostAhoj holky,
Tak já taky doplňuji tabulku, máme dnes za sebou 8 měsíční prohlídku.
Prej je Lola šikovná ,dělala na ně papa když jí chtěli měřit tak dělala nenene:D
Jinak máme rýmu takže odsáváme ale už pochopila že jí to pomůže tak statečně drží.
mám toho ještě moc tak napíšu později jo a od té doby co dávám jen tu krupičnou rýžovou kaši od nestle tak spíme a nepláčem..!!!!Kája – 2.2. – Johanka narozena 1.2. v 11:50h, 2890g a 50cm
třetí měsíc: 5150 kg a 57 cm : půl roku:
8.měsíc:Petra H. – 14.2. – Valentýnka narozena 14.2. v 18:25, 3600g a 50cm
třetí měsíc: 5090g a 61cm : půl roku: 68 cm, 7940 g
8.měsíc: 9190g a 72 cmBabyzna-14.2. – Přemeček narozen 20.2. v 17:23, 3650g a 49cm
třetí měsíc:6405g a 63,5cm : půl roku:
8.měsíc: 8905g a 73 cmMonika306 – 16.2. – Davídek narozen 18.2. ve 12:52, 3200g a 50cm
třetí měsíc: 5150g a 60cm : půl roku: 7150g a 65cm
8.měsíc: 8245 a 71cmBambulka – 18.2. – Bohoušek narozen 19.2. ve 12:21 3650g a 52 cm
třetí měsíc: 6030g a 62cm : půl roku: 7420g a 66 cm
8.měsíc: 8510g, 69 cmelen-ka – 20.2. – Zuzanka narozena 16.02. v 16:12, 3250g a 49cm
třetí měsíc: 5070 g a 58 cm: půl roku: 6820 g a 66 cm
8.měsíc: 7150 g a ? cmděcko – 20.2. – Kubik narozen 15.2. ve 20:50, 2700g a 49cm
třetí měsíc: 5900g a 61cm : půl roku: 7580g a 68cm
8.měsíc: 7840g a 69 cmDarenie – 21.2. – Laura narozena 7.3. v 11:55, 3250g a 52cm
třetí měsíc: 6100g a 61,5cm : půl roku: 7600g a 68cm
8.měsíc: 8100g a 70cmKosta – 22.2. – Eliška narozena 2.3. v 6:54, 3270g a 50 cm
třetí měsíc: 4910g a 58,5cm : půl roku:
8.měsíc:Bivinka – 26.2. – Adámek narozen 1.3. 3930g a 52cm
třetí měsíc: 4900g a 62,5cm : půl roku: 9100 g a 72 cm
8.měsíc: 9860g a 76,5cmmilinka – 3.3. – Kristýnka narozena 20.02. 3400g a 48cm
třetí měsíc:5600g 60cm : půl roku: 8080g 68cm
8.měsíc:9200g 74cmBiba – 18.2. – Filip narozen 19.2. v 6:42, měl 4100 g a 53 cm
třetí měsíc: 7100 g a asi 70cm : půl roku: 8720 g a 75 cm
8.měsíc: 9070 g8.11.2011 (9:47) #865144AnonymHostAhojky,
tak jsem se dívala na tabulku s mírama prcků a kromě Zuzanky, je Kuba nejmenší…
Bivinko, nám asi taky rostou zuby. Protivnej teda naštěstí zatím moc není, ale musí mít pořád něco v papulce. A včera, když jsem byli na prochajdě, tak měl pak proslintanou bundičku až na svetřík. Ještěže byl tak zababušanej, že nenachladl. Dneska jsme chtěli jet do ikei, ale musela jsem mu tu bundičku vyprat, tak nemá co na sebe. Takže asi budeme sedět doma :S
Jinak u nás zatím žádný pokroky nejsou. Pořád se snaží polosedět pololežet, nebo jak to nazvat. Asi budeme muset zase k někomu na návštěvu, aby se něco přiučil.
Mě se dneska táááááááááááááááááák nic nechce :'( . Asi si jdu uvařit kafe. Na Kubíka to naštěstí žádnej vliv nemá, tak si občas malý kafíčko dopřeju.
Tak zatím papa a pošlete mi trochu energie…8.11.2011 (10:06) #865145b bivinkaRegistrovaný uživatelDobré ránko 🙂
Evi, AĎa zas je dle tabulky největší:D , ale mě to nevadí. Mě to ani nepřijde, jen jsem se musela smát na té návštěvě u prarodičů, jak si Aďu každý chvilku choval a pak mi ho vracel zpět, že je těžký a že už ho nemůžou unést 😀 já ho nosím celý den a přijde mi lehoučký.. Njn, 8.měsíců tréninku dělá divy.
Jak jsem už psala na FB, Adámek se zdokonalil v plazení a tak chvilku je tam a za chvilku je už jinde.. plazí se směrem dozadu nebo dokola.. Jen když už nechce být na bříšku, tak začne pobrekávat, ať ho obrátím, přitom to umí sám.. tak ho nechávám, ať se obrátí sám, ale znáte to.. radši pokřikuje, dokud není po jeho..
Jo a začal se mi zas budit v pět:# , pak tedy ještě spíme, ale co hodinu se rozeřve, že už nechce spát, takže dneska byl u mě a já spala, pak byl u sebe a já spala.. ale jsem jak zmlácená, když usnu a hned jsem zbuzená..
Myslím si, že je to změnou času, předtím vyspával déle..
My naštěstí máme vestičku, bundičku a nově už i kombinézu, ale vše je o trošku větší.. ale vestičku mu dávám už nyní furt.. ta nevadí. Jen mi tam vadí, že nejde kapuce odepnout..protože pak je zpocený na hlavičce, jak má čepku a ještě kupucu..
Co dneska budete vařit děckám ? Já už fakt nevím, co mu vařit, Aďa nějak nic už nechce pořádně jíst..8.11.2011 (10:29) #865146AnonymHostBivinko, já mu dneska asi dám skleničku a nebo rozmrazím batáty s telecím masem a k tomu mu udělám rýži. A sobě fakt netuším co uvařím. Doma celkem nic není. Asi to budou zase špagety, ale pro změnu s vajíčkem a sýrem.
Teď jsem malýho vypustila na podlahu, tak ho zaujalo lehátko. No málem ho na sebe převrátil. Tak jsem mu ho musela zabavit. To zase bylo řevu, že mu beru hračku…8.11.2011 (10:45) #865147AnonymHostBivinko, tak dej kapucku jen pod hlavičku a ne na hlavičku a ani pod záda. já to tak dělám běžně. u nás také žádné pokroky nejsou, pořád válíme sudy, ale to fakt bravurně, žádné bouchání do hlavy, dneska s námi hrála na schovku, kdy se od sedačky přes svoje hrací pole, překutálela pod její jídelní židličkou až po jídelní stůl, včera se odkutálela do kuchyně a děsně se pak tomu smála. jinak nemůžu jít ani na záchod aby neřvala. to je hrozné, štěstí že jsem včera přečetla o tom dětském odloučení od rodičů, prý trvá tak 2-3 měsíce a je to z důvodu, že děti nemají prostorové vidění a neumí odhadnout jak jste daleko. je spokojené, když nás vidí a můžeme být i 10 m daaleko, ale jen sotva nám zalezou nohy a hlava, byt na metr tak je peklo. je prý dobré vždy říct stejnou větu při odchodu a pak při příchodu. tak to zkusíme nacvičit.
dnes jedeme s mamkou na nákup, máme zas vybílenou lednici. tak papa8.11.2011 (11:00) #865148b bivinkaRegistrovaný uživatelZkusím malému uvařit maso s rýží..uvidíme, zda to bude jíst.. Už je problém pokud je to moc husté nebo pokud je to moc tekuté..když je to akorád, tak to už taky prý není ono 😀 A to si mám vybrat..prcek je už pěkně vybíravý..
Dneska mě už po druhé vytočil kocour.. já nesnáším, když leze do postele a hraboší tam, fakt mě to vadí.. a když jsem ho tam nachytala nyní, tak jsem ho přetáhla koštětem.. aby se jako už uklidnil. Má tolik míst, kde může být a on prostě leze do postele:@
Už jsem ho vyhnala i na balkon do chladu.. ale znáte to, čumí tam a nic.. TeĎ dostal ultimátum, buĎ se uklidní nebo jde do přepravky na hodinu..8.11.2011 (11:00) #865149AnonymHostAhoj holky, k obědu dneska bude mít Fíla hovězí s mrkví a brokolicí a já zase kuře, co mi zbylo ještě..Myslím, že má byt fakt zmapovanej, klíďo všude leze a už neřve, když někam zajdu. Včera jsem otevřela špajz, to ještě neznal, tak úplně bleskově byl najednou za mnou a začal tam krámovat, že jsem ho ani nemohla odtrhnout :). Jinak jsem taky furt taková utahaná, chodím spát pořád podle starýho času, takže v 9. No nic, Fíla si chce hrát, musím něco vymyslet. Tak se mějte hezky, papa
8.11.2011 (11:02) #865150b bivinkaRegistrovaný uživateltak už je v přepravce..
Holky, nemyslete si, že ho týrám.. to ne.. ale zas nechci, aby v té jeho divokosti, co ti kocouři mají tak deset minut denně, udělal něco malému..8.11.2011 (11:05) #865151b bivinkaRegistrovaný uživatelPéťo, s tou kapucí je to problém, já už to zkoušela a jemu to tam vadilo.. Mohli to udělat se zipem či cvočky, aby se ta kapuca dala odendat..
8.11.2011 (11:39) #865152AnonymHostBivi, zkus to nezapínat na těsno podkrkem a pěkně m kapucku shrn, no na ní bude mít tu hlavičku jen položenou nic víc
8.11.2011 (12:52) #865153AnonymHostahoj holky,
jste se rozjely ještě jsem Vás nestačila dočíst:)
Jak jsme psala na fb tak už lezem jupíííí jsem se toho nemohla dočkat:D Jinak teploty za náma,takže je u nás pohodička jen dnes se malá vzbudila v 6h a už nechtěla spinkat ,tak jsem vše stihla v rekordním čase
Dnes jsem Týnce uvařila mrkev,brambory,rýži, kraličí maso a trošku kopru a civbule a jak jí to šmakovalo
bivinko-náš kocour taky občas chytne divokou ,ale malé se spíš bojí je to takovej posera,ale taky nám někdy strach aby mu nehrablo a něco ji neudělal
Peto -moc krásný fotečky ze svatby a ty dortky mnam mnam8.11.2011 (12:57) #865154b bivinkaRegistrovaný uživatelMilinko, to tě malá nechala, aby si dělala úklid nebo tak něco ?? A gratuluji k lezení :))
Adámek většinou je v pohodě, když nic nedělám, ale jakmile začnu uklízet nebo vařit, tak hned pofňukává a je po všem..
Kocour se po pěti minutách v přepravce uklidnil, tak to šlo.. ale taky mám občas strach, aby na Adámka neskočil..zatím u něho jen leží a kouká na něj. Jen si nesmí Adámek hrát s míčkem, to pak by kocour chtěl míček sám..
Já vařím to rizoto a jsem zvědavá, co Adámek na to..
Jen jaksi furt nechce jíst s kouskama, ať dělám co dělám.. chjo.. ale když mu dám do ručičky kus chleba či piškot, tak si to kouše a jí si to.. -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.