únor 2011

• Toto téma obsahuje celkem 5,748 odpovědí. Do diskuze (28 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,401. až 2,415. (z celkem 5,748)
  • Autor
    Anonym
    Host

Fíla jí asi takhle: v noci řekněme tak ve 2 a v 6 kojim, pak kolem 8-9 zase kojim, ale to ji malo, pak v 11 ji a sni uz tak velkou sklenku (zeleniny, i s masem obden ted), v 1 cucne kojeni, ve 3 sni celou velkou sklenku ovoce (to mnozstvi, nekdy sklenka, nekdy mixuju). Pak v 5 cucne kojeni a v 18.30 veceri – kasi tak z 120 ml vody, pak jde spat v 7 a kojim jeste v 10..Takze toho sni dost mi prijde..Kdyz ho vidim, jak tu bllize podlahu, tak se mi zda, ze mu uz nemusim prevarovat tu kojeneckou vodu, delam mu piti z neprevareny, i tu kasi..

Anonym
    Host

Tak já malou zatím více méně kojím, kromě poledních příkrmů. Včera jsem však dala malé převařenou vodu z lahvičky a vypila tak půlku lahvičky (asi 60 ml). Jinak malá dnes pila / jedla po 3 hodinách. Kolik toho vypije, to ale nevím.

k kosta
    Registrovaný uživatel

ahojky holky:D
    teda to stěhování je hrůza, už vím, proč se říká lepší vyhořet než se stěhovat, to je kránmů!!!
    příští týden ještě musíme ten starý byt předat majiteli, ještě tam musíme akorát odmontovat lustry – jsou křištálové, tak ty mu tam teda nenechám,před 30 lety za ně naši zaplatili přes 20 tisíc, jenže nám se do nového bytu nevejdou, jsou dlouhé a tady teda v novém bytečku tak vysoké stropy nemáme. no tk je zkusíme prodat ale zadáčo je tam teda fakt nenechám.no stihla jsem něco málo prčíst, vždy si říkám už napíši a do toho se malá probudí nebo naopak chce se jí spát.
    no já zatím kojím a máme pouze oběd – to už papáme velkou skleničku nebo vařím a pak večer kaši.příští týden bych to viděla na ovoce, jdeme k dr. na další očkování a kontrolu vč šesti měsících tak jsem zvědavá jestli přibrala víc, když ted papá ty příkrmy anebo to bude stejné:-))
    nicméně od té doby co máme příkrmy, mám po klidfné noci, dřív šla spát v osm a stávala na pití tak ve dvě a pak až v šest a ted jde spinkat v osm, pije v osm, ve 12, ve tři a v šest – no hrůza, dop toho ty vedra, ale tím, že jí několikrát za den opláchnu tak je jí líp, horší je to v noci.jinak už mi pěkně válí sudy opice jedna.jen jsme včera měly s malou na návštěvě kamarádku -té se narodil klučina v červnu a už ted má víc kilo než naše elí – no vypadali vedle sebe jakoby byli stejně staří.
    jo děcko -někde jsem četla -žes neměla kfe už rok – Proč?

Anonym
    Host

Ahojky,
    Kosto, kafe jsem neměla od otěhotnění. A teď ho nepiju kvůli kojení. Jednou jsem si zkusila dát jen takový 3v1 a docela to se mnou zamávalo a s malým taky. Jinak s tím stěhováním Ti fakt nezávidím.
    Malej šel včera spát v půl osmé, pak se vzbudil před půlnocí. To jsem mu dala sťávu, vypil zase celou falšku na jeden zátah. Pak se vzbudil na kojení lehce po třetí a o půl sedmé. Teď už je zase vzhůru a jak ho znám, tak během dopoledne už neusne, max tak na 20 minut. Pak by mohl spát po obědě.
    Holky, tady je už 25 stupňů, to je fakt hnus.

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Dobré ránko 🙂
    Teda po půl druhé ráno byla mega bouřka a takový slejvák a zas jediná já jsem byla vzhůru.. I když Adámek spí, tak já se nějak často budím. Že bych potřebovala mléko ?:D 😀 😀
    Dneska je venku líp, doufám, že nebudou takové tropy, abychom mohli vyjet ven na procházku, už mě to doma nebaví..
    Včera před koupáním jsem malého vážila 😀 , má skoro 9kg:D My máme cvalíčka 😀 , ale i dlouhánka 😀 Ale vůbec mi to při chování nepřijde, asi jsem už tak posílená, že už mi to nepřijde. Jen občas mám co dělat při mytí zadečku, on se začal děsně natahovat nad umyvadlem, tak to musím pak rychle rychle..
    Tak zatím papa

Anonym
    Host

Tak jsem byla u doktorky, že se malej zase osypal, ale tentokrát je úplně celej pupínkovatej. Tak mi řekla, že to jsou potničky. Jenže on je nikdy neměl, takže já nevím jak vypadají. No ale aspoň jsem se jí zeptala kolik toho má vypít. Tak prý kromě kojení a příkrmů by měl vypít ještě tak litr nejlépe převařené vody nebo čajíku. Šťávičku mi odsouhlasila, až když jsem jí řekla, že to malýmu ředím asi jako sirup 😛 . Prý mu mám v tom vedru oblíkat takovou tu starou plátěnou košilku a koupat v heřmánku nebo do vody přidat černý čaj.

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Děcko: potničky, takové malé pupínky, Adámek je občas taky má. On má zas červený proužek s potničkama mezi faldíky krčku.. tak právě už taky nevím co s tím a přemýšlím, zda volat kvůli tomu paní doktorce. Hlavně když to namažu krémem a on se tam zpotí, tak to má horší a zasypat mu to pudrem je taky těžké, to ho musím dát na bříško, ale pak se mi to tam blbě sype.. už aby vedra polevila..
    Jsem dopo byla s malým nakupovat a zastavila jsem se i v CA a ve slevě koupila ještě tričko s kraťásky a takové kraťásky na laclu :)) to ještě užije než bude zima 😀
    Sama jsem si chtěla koupit trička, ale to už tam vytáhli s dlouhým rukávem a s kočárem se občas všude nedostanu, tak jsem pak odjela bez trika..

Anonym
    Host

Ahoj holky, tak kdybych do Filipa měla nacpat litr tekutin, to bych ho snad po lžičkách musela krmit celej den.. Potničky měl taky, když byl ještě nějak snad v šestinedělí a koupala jsem ho v tom černým čaji, nebo maličko hypermanganu..Já mám i potničky někdy sama na ruce, tak je znám..
    Dneska tu byla pěkná bouřka v noci, večer jsem nemohla vedrem spát a pak zas ta bouřka..ale Filip jako zázrakem spal od 9 večer do 6 ráno a pak zase do 9..A pak ještě i dopoledne.
    No jinak jsem tu na půdě našla starou ohrádku po mě a bráchovi, tak jsem ji omyla a není nějak nejhorší, je to asi metr krát metr a má i podlahu, tak jí asi vezmeme do Prahy a dám si ji do kuchyně..
    No tak jsem zvědavá, jestli Adámek nebude už větší než Fíla :), ten má taky kolem 9 kg si myslím..a jakou nosí velikost?
    No, mějte se, já se jdu trošku opalovat, ale nějak se po těhotenství blbě opaluju, dřív se spálim..Asi mi Filip vzal pigment nebo co..

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Bibo, Adámkovi dávám velikost 68, ale ta je mu dost těsná, pak 74 a 80 a ty mu jsou taky akorád.. tak jsem fakt zvědavá, kolik bude měřit.
    Jinak Adámek byl zrovna na bříšku,tak ten pruh pod krkem má docela dost rudý a do toho nějaké ty potničky,tak to vypadá fakt blbě. Bohužel doktorka tam už dneska není, tak zítra tam hned ráno zavolám,jestli nás nevezme a nekoukne na to. Jsem měla zavolat už ráno. Jsem teďka z toho špatná 🙁 Když člověk fakt neví co na to dát, aby se mu to zahojilo. Taky skoro furt má tu kůžičku složenou nebo jak to napsat, když to mimčo leží, tak ta kůžička není natažená a nemůže větrat, jen když je na bříšku, ale on na tom bříšku taky moc nevydrží.. tak už fakt nevím.
    Jinak až na půl hoďku dopo Adámek ještě dneska nespal.. teďka vyřvává v postýlce,že spát nebude.. přitom už musí být mega unavený..

b bambulka
    Registrovaný uživatel

Ahojky maminky a miminka!
    To je zase dneska hnusný vedro. Ufff to nemůže být tak nějak normálně??? Buď je horko nebo zima a prší. :@ .
    Bobánek taky měl potníčky ale tak za dva tři dny zmizeli. Vůbec h neoblíkám. je jen v plínce a nebo bez ní. To nemusím ani prát – zamažu akorát bryndáčky a hadrový plíny jak mu otírám papulku 😀 . Během dne koupu malého v bazénku. Máme ho v obýváku páč na balkoně by jsme asi zdechly a moc se to Bohouškovi líbí – cáká a cvičí tam nožkama.
    Jinak mi máem režim teď poslední tři dny zase jiné. Si nějako poslední dobpui dělá co chce. Vstáváme kolem osmé to nakojím pak dostane svačinku kolem desáté – přesnídávku, ovoce.. pak jde hajuškat spinká tak max. hoďku kolem půl jedné až jedné je obídek dnes třeba mrkvička s kuřecím masem no a dnse jsem ho musela nakojt kolem druhé páč mě děsně bolelo prso talk jsem potřebovala odcucnout – si myslm, že se jen napil a šel zase spinkat. Vidím to tak , že bude spát tak zase jen hoďku a měla by být zase sváča – no uvidíme jak bude hladový no a pak už je jen večerní umělé mlíčko a noční kojení tj. tak 2 x za noc.
    Jinak jak jsem u mainyk tak se mu už extrémně nechce chodit večer spát.Dostane baštu a měl by jít do hajan. Položím ho do postýlky a spustí takovej kravál, že to svět neviděl. Včera řval od půl osmý dopll desátý a nakonec usnul u mne na posteli – zlobidlo 8o| . Tak nevím co mu je. Jestli zuby, vedro, maminkovský syndrom, změna prostředí …. no asi vše dohromady.
    No koukám jak jsem se zase rozepsal. ach jo. tak hezký den

b bambulka
    Registrovaný uživatel

Jinak s tím pitím to si taky neumím představit, že by jsem do něj nacpala litr vody. Jsem ráda, že do něj dostanu tak deci vody. No každopádně ještě zkjusím koupit to pítko a ty štávičky třeba to bude víc pít :^)

Anonym
    Host

Aha, tak Filípek nosí 80 body a 74 dupajdy..tak jsem zvědavá, ale na kontrole mi ho neměřej na dýlku, a já vždycky zapomenu poprosit, aby to udělali..tak ho měřím doma amatérsky krejčovskym metrem na přebalováku..:)

b bivinka
    Registrovaný uživatel

To je vedro, já si snad dám studenou sprchu..jsem dožehlila Adámkovi věci a pleny a jsem tak zplavená..
    Bibo, to je divné, že ti ho neměří při kontrolách. Když my jdeme na kontrolu, tak Adámka váží a měří. Doma si ho neměřím, jen vážím jednou za čas. Váhu už mám schovanou, aby se na ní neprášilo.
    Už aby se fakt ochladilo, nějak mě to vedro nebaví, když jsme doma. Mám radši kvůli malému méně stupňů.

b bivinka
    Registrovaný uživatel

Holky, ještě mě tak napadlo, cvičíte některá ? Já bych si na to bříško a zadek a stehna měla asi začít, nějak se do ničeho nedostanu..Ale nějak se k tomu cvičení nemohu dokopat..
    Jsem fakt na cvičení lenivá.. 😀

Anonym
    Host

No oni ho tam váží a měří kolem hlavy, ale na dýlku. No k tomu cvičení jsem se taky chtěla zeptat, já jsem teda dost nesportovní, tak necvičim.. ale nosim teď takový úzký tričko a když mám pod tim nějaký kalhoty ještě těsný, tak mi to břicho dělá při předklonu úplnou pneumatiku, to je dost hrozný, aspoň s tím bych něco udělat měla..Jinak váhu mám jak dřív, možná míň, ale chtělo by to zpevnit, no..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,401. až 2,415. (z celkem 5,748)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist