- Toto téma obsahuje celkem 3,945 odpovědí. Do diskuze (35 účastníků) se naposledy zapojil uživatel e Evík a poslední změna proběhla 10 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16.12.2010 (22:55) #859669AnonymHost
Petspi,
jéééé tak to Ti tu hodnou – v uvozovkách holčičku v bříšku závidím :)))) já tam mám minimálně karatistku – vím o ní snad každou hodinu :)))) hlavně večer od 18 hod do jedné do rána vyvádí :))) a nejlepší je když se uvelebí na močáku :))))) juj :)))), ale jsem ráda, že o ní vím :)))
Mamka taky byla unešená z UTZ … taky to nikdy neviděla … a když viděla poprvé vnučku, tak brečela též štěstím :)))))16.12.2010 (23:43) #859670r rybízekRegistrovaný uživatelAhojte,
Šárko, to jsi mě pobavila s tím nočním zvířetem 😀 , ale neboj, já babóním pořád a Karolínka spinká pěkně odmala, myslím, že to na to nemá vliv.. Taky bych řekla, že už má naše beruška určitý čas a denní rytmus, kdy vyvádí 😀
Cuci, no to je nějaký divný, že ji nenabrali krev před.. já jsem tam byla dnes a brali mi před, pak vypít tu s**čku a pak zase odběr. Ale měla jsem štestí na super maminy, takže dobrý 🙂 A taky jsem měla časopis, kdyby náhodou 🙂 Tobě moc gratuluji k dobrému výsledku! <:o) Jsem zvědavá na sebe zítra… budu volat, páč do poradny jdu až příští rok 😀 , to bych nevydržela nevědět a co kdyby byl výsledek špatný
Veru1, díky za odkaz. Jo, s tím cukrem a aktivitou to tak asi bude.. dokonce sestřička nám říkala, že bychom s sebou mohly někde mrksnout o zem :O Jinak s holením jsem na tom v první těhu byla taky tak, musela jsem si vystačit sama se zrcátkem, neříkala jsem manželovi 😀 Nepřeháněj to s brigádama, dávej na vás pozor! 🙂
Baru, zkus na polštář Aukro, někdo tady psal… A co v práci? Monitor dechu určo, jen jsem ho měla pro malou na rok od šviciné švagrové, ale ta ho teď bude půjčovat své švagrové, takže mám smůlu :S Ale určo ho koupím, třeba starší, už jsem koukala na MMB a maj tak kolem tisícovky starší. Jednou nám totiž pípal, ale asi to Karolínku probralo a nadechla se, ale bůhví, jak by to dopadlo, kdyby tam nebyl… nechci ani pomyslet!!! Snad jsem vás tady nenahlodala, když tady čtu názory, že jej pořizovat nebudete..
Petspi, vítej do klubu 😀 , gratuluju!
Holky, valím na kutě, zítra musím zvládnout zubaře, první prohlída…se trochu stydím :$ , oproti vám.. A jdu i s malou, doufám, že to zvládne! A jak si zavolám o výsledky, písnu vám, jak jsem dopadla s cukorvkou, mějte se fajn! Dobrou.16.12.2010 (23:47) #859671r rybízekRegistrovaný uživatelVeru, moc díky za odkaz, tam je to úplně super!!!
17.12.2010 (0:22) #859672AnonymHostRybízku,
omlouvám se za ukončenou komunikaci na FB, ale nějak mi to začalo vše zlobit, tak jsem to restartla a ono né a né naskočit – vůbec jsem se nemohla na FB připojit … pořád jim to blbne 🙁
jj na aukru se dají sehnat perfektní věci, já už odtamtud mám haldu věcí, jak nových tak starších a nejen na mimíska … jsem s tím spokojená :o)
Se zubařem si nedělej hlavu – mě to čeká po porodu, teď mi zatím nechce nic dělat ale čekají mě 3 korunky :(((( a to mi štve, protože mi mé 3 stoličky zničil předchozí zubař, který u nás byl (pak dostal infarkt a umřel a nestačil mi to opravit) … rval mi tak vehementně moudrák nahoře, bohužel mu to nešlo a kleštěma vzal spodní stoličky … tak mi je urazil :(((( nebolí to, ale sklovina v prčicích … takže jediná záchrana je korunky … :-((( mám na zuby ohromnou smůlu !!! … Moudráky mi vyrostli všechny 4 a 2 nahoře museli ven a to byla bolest je dostat ven … nikomu nepřeji … a právě jak nám umřel zubař, tak dloooouho u nás jiný nebyl, tak jsem musela objíždět pohotovosti vzdálené 80 km … šílené … ještě že teď máme nějakého Pakistánce mladého a šikovného, ale bojí se mi cokoliv dělat v těhotenství, tak musím počkat po porodu :(((((
Taky taky povalím spinkat, ale nějak se mi nechce … tak ještě zkuknu telku :)))
Papa a brou nocku 🙂17.12.2010 (0:42) #859673AnonymHostBrou, brou. 🙂
17.12.2010 (8:54) #859674AnonymHostTeda maminy,vy ponocujete…já už mám v tu dobu půlnoc 🙂
Baru,od června chodíme s přítelem uklízet jeden barák-společné prostory atd. No po Novém roce nevím,jak to budu zvládat,tak bude asi chlap chodit chvíli sám a já se po porodu přidám a teď v prosinci a lednu ještě chodíme odečítat teplo a vodu,jsou za to hezké penízky,ale je to celkem záhul.Ale kousnout to musím,musíme zaplatit dluhy 🙁
Já myslím,že kdybys nás ti chlapi občas neštvali,tak by to nebylo ono 😀17.12.2010 (10:30) #859675AnonymHostAhoj, zdravím všechny při pátečním ránku.
Šárko, to Ti tedy minulý zubař připravil nepříjemnosti s těmi korunkami.
Já mám 1 – tu mi dělala zubařka minulý rok v lednu. 8 mám zatím všechny 4, ale ta jedna horní mi začala zlobit, tak asi po porodu půjde ven. Teď totiž nemá Dr. pořádný RTG kořenů, takže se do ničeho nechce pouštět. Jen mi kousek, který byl uštíplý provizorně zalepila a po porodu mě asi čeká trhání. Vůbec z toho nejsem nadšená.Jinak jsem se ráno probudila s ucpaným nosem, pobolívá mě hlava, takže asi budu mít rýmu:( . Tak čajíčkuju, budu inhalovat Vincentku a stříkat mořskou vodu ať jsem fit na svátky. No mám pocit, že to mám ze středy, bylo mi u Dr. zima, když mi dělal UTZ, tak se mi úplně rozklepaly nohy (divim se, že neměl obrazovku rozmazanou jak jsem se kmitala:D ). Čekala jsem před tím na zastávce, bus měl zpoždění asi 15 min tak možná jestli jsem nějak neprochladla, i když pocitově mi to nepřišlo. Ale mráz byl skoro -10st. No jo, a to se mi v nových zimních botech zdá, že se mi až potí nohy.
Ve1runko, obdivuju, že ještě zvládáš uklízet i mimo domov, já bych to nedala. Stačí mi poklízet doma. Penízky by se nám taky hodily, ale holt nějak se to nezvládá abych chodila na brigádu.
Nebylo by hlídání Danulky, když není ve školce – marodí a tak. Zkoušela jsem sehnat práci z domova, ale neúspěšně.Taky jsem včera šla spát skoro o půlnoci, čekala jsem na manžela až se vrátí z odpolední směny.
Měla jsem nějaký hormonální výkyv, vzpomněla jsem si na kamarádčina chlapečka – Kubíčka, jak jsem tu o něm psala a neudržela jsem pláč. Kamarádka začala už prodávat nějaké věcičky klučičí na MMB – co jak píše, bohužel už její malý neunosí a to mě jaksi dorazilo. Takové věci by se stávat neměly, ach jo.
Jak píše Rybízek – s tím monitorem dechu, tahle kamarádka shodou okolností když otěhotněla, tak jejich prvorozený spal taky v postýlce s monitorem a asi 2 noci jim pravidelně křičel alarm, tažke jeli do nemocnice se synem, byl tam na pozorování co se děje, že ten monitor se spouštěl. Na nic nepřišli…jen to tu kamarádku s manželem hrozně vystrašilo. Ale taky si říkali, co by se mohlo stát, když by ten monitor neměli. Někomu to přidá na klidu, někoho to naopak znervozní.
No já už to vidím, že my bychom ho asi znovu nevyužili, určo bude mimísek spát nějakou chvíli v naší posteli. A tam se jaksi monitor dechu dát nemůže:) .Přeji hezký den všem a Rybízku ať ten výsledek testu dopadne výborně.
17.12.2010 (15:39) #859676h Hrusticka206Registrovaný uživatelAhoooj všechny a všechny bříška! 🙂
Teda tady se probralo věcí, fungoval mi pomalu net, tak jsem neměla nervy psát…ale už to je zase normální.
Co se toho holení týká, musím uznta, že jste mě s tímhle tématem dostaly:) Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela:))) Zatím s tím nemám problém, ale jak to pak budu dělat, to uvidím…mě by asi nebylo příjmený, kdyby mě někdo holil. Nevěřím citu někoho druhého s žiletkou v ruce na mojí kůži:) I když je mi jasný, že chlapy se holí, a tak by s tím problém mít neměli.
Zubař – tam já byla včera na kontrole po půl roce a jdu zase až za půl roku. Pochválila, jen se ptala,jestli pro jistotu kvůli vápníku beru nějaké těhu vitamíny…doma je mám, ale jsem na to hrozná,beru je, jak se mi zachce… Tajk se pokusím vylepšit:)
dneska kuchtím vosí hnízda jedny bez kakaa a druhé s kakaem 🙂 a rumové kuličky. A konečně se mi povedla vánočka! 🙂
Na ten kojící-těhotenský polštář si dělám zálusk, ale asi až po novém roce. Možná si ho nechám dát jako dárek k narozkám 🙂
Teda na ten zátěžový test s curkovkou se netěším, sladké sice ráda,ale v takové množství a nalačno…brrrr.
Byli jsme s manželem na tom 3D a bylo to skvělý. Měli bychom mít holčičku – Julinku 🙂
Zdravím všechny a dávejte pozor na cestách!
17.12.2010 (16:45) #859677r rybízekRegistrovaný uživatelAhojte,
Šárko, neva, jen jsem si říkala, že jsi se tak vypařila … No to se zubama ti nezávidím, natož když se na tom špatném podílel zubař 🙁 Já jsem zase měla před pár lety zubařku, od které jsem musela utýct! Pořád dávala do zubů vložky a měsíc co měsíc to odvrtávala a díra byla větší a větší a soused dokonce tvrdil, že díky ní přišel o zub! Děs! Ale tenkrát jsem si říkala, že to přehání a nepřeháněl! :^) Tak jsem ji vyměnila za zubařku, kam chodil manžel a celá jeho ridina a jsem maximálně spokojená! Jdeš na prevetivku, máš kaz, vyvrtá, zadělá a jede se dál 😀 Dneska mě dělala plombu na čtverce, ale byla docela maličká, takže pohoda! Dala mi fotoplombu nebo co, zaplatila jsem 400,- a šla. A pak jsem se ještě stavila u obvoďáka, protže se mi zdálo, že mám počínající zánět žil :S , tak jsem se mu šla radšji ukázat, abych něco nezanedbala a naštěstí je to o.k., ale noha byla teplejší, ale i tchýně si stěžuje na žíly, asi tomu moc neprospívá tohle počasí! 🙁 No snad to bude o.k.! Prý kdyby náhodou vznikl zánět, tak bych musela okamžitě do špitálu a ředili by mě krev injekcema do břicha (do podkoží), ale na to prý nemám myslet!! 🙂 …prý by to bylo až do konce těhu, protože jiné léky vadí plodu, je v nich nějaká látka… To bych, ženy, dala jedině v noťasem! Už by mě po vás bylo smutno!!! 🙂 U zubaře jsem neplatila 30,-, ale u obvodního jo.. holky, platíte? Na gyndě neplatím. Nechápu tento systém, přijde mi, že si dělá každý co chce! 8o| Jinak malá má prý zoukby všechny a zdravý, tak jsem ráda a byla stečná, musím říct 🙂 V autě mě říkala, že já půjdu první a ona mě bude držet…. prý abych nespadla 😀
Veru, no taky tak přemýšlím, že se hodí každá koruna a u poslední brigády mě napdala na FB kamarádka, že jestli už to nepřeháním (možná jsi to četla) a dala tři otazníky, tak mě to zamrzelo, jednak jsem si říkala, co je jí po tom a jednak, že kdybych se na to necítila, tak bych to nedělala, ne!? Hladem by jsme asi neumřeli, ale každá koruna se hodí. No nemám pravdu? Taky splácíme. Jiank jsem dnes poprvé spala s polštářem a dobrý, pěkně jsem se k němu přitulila 🙂
Hruuštičko, moc gratuluji k holčičce 🙂
Jinak cukrovka je o.k.!!! <:o) Hani, tak se taky držím tvého hesla 😀
Aleš jel kvůli pojistce do Blasnka a ještě se nevrátil, ráno tam byla cesta dost namrzlá, on jezdí rychleji než já, teda aspoň v zimě 😀 , jinak je to asi naopak:) , tak snad se mi v pořádku vrátí… pěkný zbytek dne 🙂 Už mě zase pálí žáha :S17.12.2010 (18:54) #859678AnonymHostRybízku,na tom FB jsem to četla a trochu mě to zaskočilo,protože tam do tebe docela jela,ale nechtěla jsem se do toho moc míchat,abych tě nenaštvala…ale stojím plně za tebou.Taky si říkám,že tělo si řekne..třeba dneska jsem zjistila,že ty odečty budou asi docela záhul a nevím je absolvuju celé.Možná to nechám na přítelovi,uvidím,jak to půjde….ale chodit do pater mi nedělá moc dobře.Tak jsme změnili systém a chodíme odshora dolů 🙂
Myslím,že v těhotenství bys platit neměla nikde,nevím,ale taky jsem u zubaře naplatilaGratulace všemel
17.12.2010 (23:13) #859679h HaňulkaRegistrovaný uživatelAhoj holky…
týý jo, tak jsem dneska byla na 4D!!!!!!!!!!! A já fakt vůbec nevim jak tady těma písmenkama popsat ty mý emoce, to bylo fakt úúúúúúúžasnýýýýýýýýý!!!!!! Hani je happy Hani!!!! To nemá chybu!!!! SUPER!!!! Fakt skvělý!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No, nebudu vás napínat – miminko se krásně předvádělo, je to komik po tatínkovi!! A je taaak strašně mooooc krááááásný, no já fakt nevim jak to popsat. Já mám fakt radost jako bejk!!!
No a samozřejmě jsem to nevydržela a nechala jsem si říct, co že to vlastně bude. Tak budu mít chlapečka – ale neprokecněte to na FB, nechceme to nikomu řikat. No Standa je samozřejmě v sedmym nebi, radoval se moc, hnedka načal flašku a zapíjí to už teď 🙂17.12.2010 (23:16) #859680h HaňulkaRegistrovaný uživatelJo, málem bych zapomněla:
Petspi a Hruštičko, mooooc gratuluju k holčičkám!!! 🙂17.12.2010 (23:17) #859681h HaňulkaRegistrovaný uživatel17.12.2010 (23:46) #859682AnonymHostHaňulko super, to je bezva že máte tak nádherný zážitek ze 4D UTZ!
A gratuluji ke chlapečkovi, to se nedivím, že manžel slaví:o))). Ten můj by to určitě taky zapil.
Ale holt bude muset počkat až do konce března.
Koukám podle metříku, že jsi přesně o týden přede mnou:o), já mám dnes 25+0.Kolečka jsme s Danou upekly, naštěstí záda povolily, bolelo mě v kříži jako před menstruací, tak jsem si to tam mázla Konopným mazáním Mentholka a asi i to odpočívání po obědě pomohlo.
Připravila jsem vynikající krém na slepení těch koleček – svařit plechovku Salka 2 hodiny, po vychladnutí vyšlehat s kostkou másla. Je to lahůdka. Zítra to s Dančou slepíme a polijeme čokoládou. Vlašský ořechy mi došly, tak na to přilepíme lískáče:) .
No a už konečně taky začnu snad gruntovat. Ale manžel ještě chce jet do Liberce posehnat stromeček, dokoupit nějaký potraviny, já se naštěstí teď o nákupy nemusím vůbec starat. Vše mi zařídí doveze a uklidí, já jen vařím:D a peču.Přeji krásný poslední předvánoční víkend všem!
18.12.2010 (12:09) #859683h HaňulkaRegistrovaný uživatelCuca: Děkuju moc!! 🙂
To je hezký…kdy teda vlastně máš termín? 1.dubna?
Jj, ty krémy ze zkaramelizovanýho salka jsou ňamka! Kolik druhů teda vlastně máte?
Taky budu muset trochu přitlačit na Standu, aby se už začal poohlížet po nějakym tom stromečku…přeci jen už moc dní nezbývá a on to stále nějak neřeší..:) -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.