Jee, holky, Vy ste se zas rozšouply, to nemá chybu …..sme pěkný drbny
Šárko, psíků mám dost, něco kolem 25 ( u dvacátýho jsem to přestala počítat ), ale velkej je jen jeden -Gassíček, jinak je to smečka čivav, krysaříků a angl.buldoků a jména mám taky zajímavý (jako např. Blecha, Bejk, Stošestka, Zmrďoch, Božka, Vendy s Jaruš, Doktor Kroupa apod.)
Rybízku, a co to vlastně máte za auto vy? Máš fakt dobrý nervy, já už bych ho asi někde schodila ze skály nebo do něj dala balík slámy a zapálila, nesnášim, když se auto s..e, beru to jako spotřební zboží, má sloužit mě a né já jemu. Já jsem si dotáhla teď sice takovou starou pani (tempru), ale to je jen na dojetí, jakmile se začne s..t, pujde z baráku, darmožrouty neživim . Teď jsem jí vzala hlavně proto, že byla zadarmo, což je má oblíbená cena . Ten Peugeot co teď budu prodávat je ještě poměrně mladej, ale má v p….i nápravu a ABS, tak ať tahne , nehledě na to, že je to 3-dveřko, což je pro mimi s očárkem fakt nevhodný…ta tempra je opravdu velká. A stejně nejčastějc jezdíme Standovo autem – Citroen Berlingo, což je uplně super.