- Toto téma obsahuje celkem 3,945 odpovědí. Do diskuze (35 účastníků) se naposledy zapojil uživatel e Evík a poslední změna proběhla 10 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6.10.2010 (16:44) #859013v veverikRegistrovaný uživatel
no super tak už jsme tři 😀
6.10.2010 (16:52) #859014l lůccaRegistrovaný uživatelto jooo:D ….máme to pěkně v polovině měsíce. Já mám starší dceru 11.4 a můj přítel je také 11.4, takže kdybych si třeba pospíšila ,tak by jsme měli v naší rodině troje narozky v jeden den…a to už je dobrý,ne:D
6.10.2010 (16:56) #859015v veverikRegistrovaný uživatelNo to jo, zfouknete to hezky všechno najednou 😀 Hezky jste si to naplánovali 🙂
6.10.2010 (17:46) #859016l lůccaRegistrovaný uživatel6.10.2010 (18:00) #859017AnonymHostHolky, můj malej je 9.4. :-)))) Fakt mazec!
6.10.2010 (21:43) #859018AnonymHostAhojky,
holky já jsem taky s vámi, já mám termín 21.4.:) . Teď v pátek mě čeká další kontrola – konec 12.t. , s ultrazvukem a fotečkou 🙂 , na tu se moc těším.
Hlavně se dozvím, jak se vše vyvíjí, bohužel jsem na neschopence a všichni mi říkají, že už na ní nejspíš zůstanu a do práce se nevrátím, tak uvidíme, co pan doktor v pátek poví. Nejdůležitější pro mě ale je, abychom byli já i mimi v pořádku a jestli půjdu do práce nebo ne, to neovlivím a lámat přes koleno to určitě nebudu!
určitě vám tady v pátek napíšu, jak to všechno dopadlo – jakou máme fotečku a jaké zprávičky jsem se dozvěděla 😀
pozdravujte mimisky a mějte se fajn!6.10.2010 (22:49) #859019r rybízekRegistrovaný uživatelAhoj holky,
zřídila jsem nám na Facebooku novou skupinu “ Dubnová miminka 🙂 “ …tak se přidejte 🙂 ….
co vás mám na FB, tak jsem vám zaslala pozvánky a co vás nemám, najdete mě podle iveta.kk@centrum.cz Těším se na vás 🙂7.10.2010 (10:54) #859020v veverikRegistrovaný uživatelrybízku: Koukám, že nezahálíš. Už jsem se přidala 😀
Tak jsem se asi předčasně začínala radovat, že už mi přestává být špatně a konečně si to budu moct užívat. A vypadá to, že začínám nanovo:( Prozměnu teď zvracím každý večer:| Kdy už to skončí?…
7.10.2010 (12:00) #859021AnonymHostAhoj všichni,
já jsem zatím přibrala 0,5 kg, ale ono se to tak sune nahoru dolů, podle toho, jak vyleze břicho. 🙂 Ladule, no jo, tt je na houby. To NT má větší vypovídací hodnotu. Proto taky tak přemýšlím, co dělat. 🙂 Lůcco, já byla včera 13+1, takže je to podobný. 🙂 Jéé a já chci taky ten pregnant kalendář. Udělala jsem si to, ale nevím, jak to sem vložit. Andy, mě taky nikdo nepoučil. 🙂 Tak jsem se tomu smála. Veveríku, já se taky ještě dávím. Sice to není už tak často, ale kolikrát se mi teda pěkně zvedne žaludek. Jdu se přidat do skupiny.7.10.2010 (12:09) #859022AnonymHostRybízku:
Tak jsem se taky už přidala na FCB:) . Já tedy navštěvuji i diskuzi na rodině.cz, ale během dne vždy juknu nejdřív sem, kdo co připsal, pak na FCB a nakonec i na rodinu.
Já asi přibrala z nás tady nejvíc – 3 kila. Ani se tělu nedivím, že nabírá poněvadž jsem ho docela do léta dost obelhávala, takže teď si dopřeju sem tam i štráfek čokoládky (úplně mi přestala chutnat dříve oblíbená hořká s vysokým podílem kakaa) – takže teď mi chutná mléčná třeba s karamelovými kousky, těstoviny bych mohla pořád, do toho taky bílé pečivo, které mi zachutnalo – předtím jsem jedla nejvíc žitný chléb, no prostě tělo ukládá kalorie seč může.
Dnes jsem měla takové divné sny, až jsem se z jednoho probudila, pak mě začaly bolet kyčle a už jsem toho moc ráno nenaspala. Naštěstí jsem šla spát hodně brzy, tak nejsem ani tak unavená.
Dnes ráno jsem projížděla kalendář a všimla si, že zubařku mám už za necelé 2 týdny, já původně myslela, že jdu až v listopadu.
V pondělí jedu do Gennetu na triple testy, až budu vědět výsledky tak napíšu. Pak se budu muset objednat na ten podrobný UTZ o kterém psala Eva. Docela mě zaujalo to natáčení na DVD, že bych to manželovi nechala nahrát, když už s ním nesouhlasím s tím 3D UTZ.
Váhám, zda vzít dcerku taky na ten podrobný UTZ – chtěla by miminko už moc vidět jak jí říkáme na televizce. Asi to tak provedeme, je to lepší obrazovka, než tu co má můj obvodní gynekolog ve své ordinaci. Aspoň z toho bude něco mít:) .
Přeji všem hezký den bez nevolností a těším se na další příspěvky, buď tady, nebo na FCB!7.10.2010 (15:13) #859023l lůccaRegistrovaný uživatelJe holky ja vám závidím,vy vůbec nepřibíráte…já už mám teda 4 kilča nahoře a každý den ,když lezu na váhu tak mám strach o kolik tam bude zase víc :'(
Cuco nemáš z nás přibráno nejvíc 😀 Já jsem začínala ze 48 kg a teď už mám 52 kg takže jedu 😀
Je fakt,že jsem za celé těhotenství nezvracela zatím ani jednou a chutná mi snad vše co najdu v ledničce i mimo ní 🙂 Takže si vůbec nedovedu představit ,co některé prožíváte s těma nevolnostma a že do sebe nic nedostanete 🙁 Jinak 4D UTZ si nechám určitě udělat,myslím ,že bude mít mičo hezkou památku.Koukala jsem na různé obrázky na netu a nepříjde mi ,že by to bylo něco ošklivého.Stojí to sice 800 kč,ale myslím ,že to za to stojí.7.10.2010 (16:36) #859024AnonymHostNo jo, Lůcco, ty jsi měla podváhu za netěhotna. 🙂 Ty klidně přibírej. Ale třeba já nejsem žádná lesní žínka. 🙂 Před těhotenstvím 71,5.
7.10.2010 (18:39) #859025l lůccaRegistrovaný uživatelBaruško…žádná podváha,já jsem malá 160 cm,tak myslím,že jsem byla tak akorát.
Cucaracho ,když jsem byla v útery na NT ,tak kdy bych si tak mohla zavolat o vysledky???Co myslíš?Děkuju za odp.7.10.2010 (23:04) #859026AnonymHostAndy- nevim zda ta cena je tak silena kvuli vysledkum tentyz den, ale kdyz ja byla na AMC pred vic jak 2 lety, bylo to zdarma. NEnech ze sebe delat vola a neplat co nemusis. Asi bych klidne i ten tyden ci jak dlouho jsem cekala pockala. Penez jeste vydame dost a dost, takze proc je vyhazovat zbytecne….
cucaracha – rika se, ze v tehu jsou hodne zive a barevne sny. Pamatuju se, ze jsem u druhyho tehu mela sen jak rodim a rano jsem se probudila uplne zpocena a vydesena :-D. Abys videla, ze jsem partak, tak te v tech kilech nenecham. Pokud mas nahore 3kg, prevzala jsem pomyslnou stafetu a vedu. I kdyz, neni o co stat *-)
A asi jsem tady jedina, kdo nema ucet na FB. Ale tohle je neco, co me fakt nelaka. Uz ted jsem rada, ze stiham vas, deti, praci a ostatni aktivity 🙂8.10.2010 (9:12) #859027AnonymHostLůcco:
zkusila bych to už dneska, být Tebou. V nejhorším případku Ti sestra řekne, že to tam ještě není a výsl. budou v pondělí.
Já tam byla na NT ve čtvrtek a volat jsem měla v úterý, to jsou 2 prac. dny (určitě o víkendu nepracují, si tedy myslím). Tak přeji ať se dozvíš dobrou zprávičku:o)!
Ladule: třeba nabíráme teď fofrem a pak se to zasekne:D a půjde to velmi pozvolna, budeme tomu věřit jo? Já bych nerada přibrala víc jak u Danči to bylo 16 kilo a už mě pak bolely kyčle, záda tak vím jak to vypadá. Akorát jsem měla tedy startovací váhu minule o 5 kilo vyšší, ale to už je skoro jedno.
Včera jsme nakoupili, dnes ještě něco málo v Liberci, chci mrknout v Nise na nějaký svetr, mám jen mikiny a nebo hodně teplé svetry a nevím, jestli se do nich v zimě vůbec vlezu. Tak bych chtěla jako propínací vestu, mrknu do C&A a do ostatních krámečků, snad něco seženu.
Přeji pěkný pátek a pozdravujte miminka v bříšku:) . -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.