Těhule duben 2011

• Toto téma obsahuje celkem 3,945 odpovědí. Do diskuze (35 účastníků) se naposledy zapojil uživatel e Evík a poslední změna proběhla 10 let, 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,501. až 1,515. (z celkem 3,945)
  • Autor
    r raduzka
    Registrovaný uživatel

Ahoj Těhulky,

Haňulka: Jméno pro chlapečka máme už vymyšlené, ale děláme s tím stále tajnosti přede všemi. Máme takové neobvyklé jméno,takže vám to všem ráda napíšu, až se nám narodí. Jinak jsem vždycky chtěla strašně moc Daniela, ale jelikož, vždy když někdo čekal, tak jsem ochotně sdělovala má oblíbená jména (pro holku jsem chtěla vždy Elišku), že jsem dopadla tak, že Daniela má moje sestřenice a další 3 kamarádky:(. Ale jinak u nás teď letí Matyáš, Jonáš,Šimon…
    Pro holčičku jsme se vůbec nemohli shodnou(ještě,že čekáme kluka:(,původně jsme začínali na Bibianě a skončli přes Noru u Vandy, tak doufám, že nás teda opravdu čeká ten kluk, jak nám tvrdí doktoři.

Veverik: Z Prahy nejsem, ale jelikož si kupuji časopis maminka,tak tam mají občas nějaké ty slevy…a různé reklamy, moc se mi tam líbilo, ale mi hlavně jezdíme do Prahy občas nakupovat,protože u nás není pořádně kde…a v Malviku jsme se zastavili při jednom pražském nakupování:)

rybízek: Ty těhotenské punčochy jsem koupila u nás v obuvi, stáli asi 150 Kč. Máš pravdu jsou až na břicho a jsou teď i dobrý, že si je člověk může natáhnout pod kalhoty a tu zimu přežije. Mají normální „silonkový“ velikosti. Já si kupuji standartně na výšku 176, takže jsem si koupila takhle i ty těhulovský,akorát jak jsem psala…je to boj je natáhnout,hlavně,když se člověk nemůže pořádně ohnout.

Děkuji za tip na monitor, ale teď přes svátky jsem zjistila,že to naše porodnice půjčuje na půr roku za poplatek asi cca 900 Kč,je to servisované, funkční, tak asi využiji toho. Pro ten můj klid určitě.

Jinak mě se jméno Vanessa (Vanesska) líbí. A až se ti jednou vdá,tak bůhví co bude mít za přijmení. Hlavně si dej pozor,jestli je to jméno schválený pro ČR. Je na to dobrá knížka od Knappová, Miloslava: Jak se bude vaše dítě jmenovat? ..jsou tam i jména,která nejsou v našem kalendáři, tak se dozvíš kdy budemít svátek. Ale když tam to jméno nenajdeš,tak snad matrika požaduje nějaké posouzení,že to jméno je povolené (myslím,že to dělá taky paní Knappová),ale my jsme vybrali jméno, které v té knížce je,takže snad žádný problém nebude. Půjčila jsem si tu knížku v knihovně.

Se spaním mám taky hrozné problémy…ve 22:00 hod, padnu jak kdybych celý den skládala uhlí a pak od 2:00hod do cca 5:00 hod jsem vzhůru,pak semi podaří usnout, ale vstávám vždy kolem 8:00,pak už prostě nezaberu:(

r raduzka
    Registrovaný uživatel

ve1runka: Já jsem měla problémy taky se zádama, už jsem byla v takovém velkém pokušení si vzít si alespoň brufen, to bych věděla, že bude OK,ale ten zas nemůžu a nechtěla jsem riskovat. Zkoušela jsem panadol, ale ten moc nezabíral.
    Záda mě bolela tak, že i když jsem trochu zabrala, tak jsem se i bolestí hodně budila. Plavání ti asi nepomůže, pokud plaveš prsa s hlavou nad vodou…to tu páteř o hodně víc zatěžuješ. Mě teda pomohla hodně ta těhotenská masáž, pak cvičení pro těhotné a pak masážní krém,takový hodně pálivý, manžel mě s tím každý večer mazal záda…a trochu se mi to snažil rozmasírovat (ale polevilo to až tak za tři dny), ale byla to taková ukrutná bolest až mi kolikrát vyhrkla slzička…a to mě opravdu jen mazal, žadné silné stisky. A od té doby (musím zaklepat), mám už pokoj.

Jinak u nás vánoce byli takové v klidu jako každý rok, nejvíc dárků jsme dostali na miminko a my s manželem jsme tzv. utřeli:D , ale je fakt, že mi už ty vánoce toliko neprožíváme a byli jsme rádi, že bylo ušetřeno alespoň z části naší peněžence. Rozdali jsme seznamy, co ještě potřebujem a každý se zařídil podle svých finančních možností a mně se alespoň ten seznam zkrátil.

Chtěla jsem vás všechny informovat o různých programech a slevách v určitých obchodech, možná řada z vás to už zná a ví (pro mě to bylo velké překvapení, že něco takového funguje…byla jsem jak když Kolumbus objevil Ameriku:) )
    Zjistila jsem,že například drogerie DM, má speciální program pro děti do tří let, je nutné se zaregistrovat přímo v obchodě nebo na internetu a měli by vám chodit slevové poukázky např.na plíny, kosmetiku atd.
    Pak je to např. Globus ten má zas nějaký mimiclub, na jejich stránkách se taky zaregistrujete, dostanete nějakou kartičku a pak můžete taky používat slevy na miminkovské věci,ale třeba i na již zmíněnou Lovelu, tak jestli máte některé obchody někde kolem a chodíte tam nakupovat, tak by bylo škoda toho nevyužít.
    Tak a ještě stránky http://www.pampers.cz, tam se dají teď taky stáhnout nějaké slevy třeba na jednorázové pleny pampers a využít je v některých drogeriích a obchodech.
    Pokud víte ještě o nějakých jiných akcích,tak to sem taky hoďte…ráda se zas přiučím8-| .

Jinak na to praní bych doporučila opravdu Lovelu, možná spíše ten gel, s tím mám zkušenosti. Trápila mě dost dlouho kopřivka a dermatolog,mi tenkrát na to praní lovelu doporučil a já u ní už zůstala…opravdu to pomohlo a tolik mi to tu kůži rozhodně nedráždilo.

Anonym
    Host

Májo,jak budou kočky reagivat se smoazřejmě trochu bojím,ale uvidíme..Já chci hlavně už v březnu postavit postýlku,at si na ni zvyknou a když tam budou lézt,tak asi pořídím nějaké nebesa nebo neco,aby se tam nedostaly,ale myslím,že jim domluvím 🙂

Já bych nějakého fyzioterapeuta zkusila,ale bojím se,aby mi neublížil víc než pomohl.Dostala jsem od kamarádky poukaz na těhotenskou masáž,tak toho hned využiju a uvidím a když to pomůže tak budu investovat a začnu chodit

Anonym
    Host

Verunko, taky chceme složit postýlku o něco dříve, aby si ta naše šelma zvykla.

Holky, kdy budete řešit registraci u pediatra?

r raduzka
    Registrovaný uživatel

rybizek: tak jsem nasla nejakou stranku,kde maji ty tehotenske puncochace,ktere jsem si sehnala.
    http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/puncochace-aries-avicenum-tehotenske/d-69421/
    tak snad ten odkaz bude fungovat.

Maja:: Registraci u pediatra začnu řešit na začátku března. Už mám dokonce i dva tipz, tak doufám,že mě alespoň jeden vezme. Někdy stačí telefon a jen se domluvit, ale někdy to chce osobní návštěvu. Ale začnu to obýhat asi začátkem března.

e Evík
    Registrovaný uživatel

Ahojky těhulky teprve dnes sem narazila na tohle diskuzní fórum.Já mám termín 24.4.2011.čekáme chlapečka a po dlouhém uvažování sme se rozhodli pro jméno Matyáš.Dcerám se se víc líbí jméno Patrik ale Matyáška také beou.Dcery mám z prvního manželství dvě Míšu té v lednu bude patnáct a Veroniku ta v červnu oslaví své čtrnácté narozeniny.Dá se říct že máme pro Matyáška už nyní dvě chůvy.Mám za sebou sice už dvě těhotenství ale mohu potvrdit že každé těhotenství je jiné.Momentálně mě nejvíc trápí tvrdnutí břicha které je dost bolestivé a má lékařka to vyřešila tím že sem již víc jak měsíc doma na neschopence a Magnéziem který beru jednou denně.Zatím bez úspěchu.Zítra jdu do poradny tak sem zvědavá co mi doktorka řekne na to že to nezabírá a naopak je to horší než ze začátku.Nemáte na to tvrdnutí břicha nějaký babský recept?Už sem z toho zoufalá.

Anonym
    Host

To jsem ráda, že už to tu zase trochu ožilo:) !

Ad prací prostředek – též jsme používali Lovelu, nejprve prášek a pak když začali vyrábět gel tak ten gel. A musím říct, že Danulce seděl, neměla žádné potíže s pokožkou. No a mimo Lovelu ještě Persil gel Sensitive, ten je taky super – dá se v akci pořídit za slušné penízky, nedávno jsme koupili 2 lahve každou po 3 litrech za 299,- a ještě 10% sleva – u Rossmana. Takže mi přijde, že teď jsou ty prací prostředky levnější, než před těmi 3-5 lety.

Ad akce pro maminky, či miminka – určo je dobré se zaregistrovat v tom DM Baby bonusu, když se Danulka narodila, tak jsem nás tam taky registrovala a ty slevy byly šikovné. Já tam kupovala plínky Babylove, ubrousky a taky myslím, že tam byly slevy i na prací prostředky.
    Minulý rok před vánočními svátky se nám rozbila pračka a oprava už by se nevyplatila, tak jsme investovali do nové od LG – praní s párou a jsou tam programy i pro dětskou pokožku, nebo pro alergiky, je to jen o asi 2 máchací cykly navíc jak jsem koukala, takže to určitě při praní využiju. A aviváž jsem ze začátku také nedávala – jak psala Rybízek. Myslím, že někde jsem četla o octu jako desinfekci – že se dá přidat do máchání. Ale nezkoušela jsem to.

Evíku, vítám Tě tu mezi náma:) . S tím tvrdnutím Ti bohužel neporadím – ale myslím, že to tu zmiňovala Rybízek, že měla také tyto potíže tak třeba napíše co jí pomohlo.

Já už si rychle zvykla na ten náš ježíškovský monitor k PC, tak na to moje datlování hezky vidím.

Haňulko, Ty jsi tedy dobrá – dálková studentka VŠ. Já myslím, že to zvládneš, když už Ti zbývá jen 1,5roku. Byla by škoda to nedokončit.

Tak jsem zase něco napsala, těším se dále na příspěvky:O zvědavá co jste ještě kdo dostaly a tak. Pěkný podvečer!

Anonym
    Host

Evíku, vítám tě mezi náma. S tím tvrdnutím taky neporadím. Mě poslední měsíc tvrdne tak 5-10x denně, ale prý pokud je to při nějaké fyzické aktivite, tak je to normální. Horší by to bylo samo od sebe…..nebo tak mi to alespoň řekla porodní asistentka. Dávám si denně jedno rozpustné magnézko a nevím jestli to zabírá, ve středu jdu k doktorovi, tak se taky zeptám.

Anonym
    Host

Ahojky holky,

tak já už se taky hlásím po svátcích :o))) … zdravím všechny a vítám Evíka – nováčka mezi námi, ale jinak zkušenou maminku, podle toho co psala :o) … Eviku to bříško jedině magnesium, taky ho beru 500 … a mě zabírá, tak to musím zaťukat :o)

Vánoce: … no byly krásné, jak jsem věděla, protože jsem všechny na to upozornila, že opravdu my dva nic nechceme a nepotřebujeme, tak ať všichni koupí něco na Natálku – nooooo, tak se to splnilo, ale v obrovským množstvím … holky, já už nic nekupuji, mám věci tak do zimy 😀 … za což jsem opravdu ráda, babičky se činili a opravdu nakoupili i velké velikosti, co jí budou až na podzim a zimu, vše nádherné prďoláčké … no půl hodiny jsem se rozplývala nad lacláčema z nextu :o))) … opravdu ty věci na miminka dělají nádherné … takže jsem dostala od dupaček, bodýček, triček, čepiček, dek, kalhot, rifliček, mikinek, dudlíků, chrastítek, kostiček, plínek … úplně vše :o))) už nic nemůžu kupovat, krom jednorázovek … ty jsem včera počítala a mám 800 ks 😀 … v různých velikostech :o))) … a samozřejmě penízky jsme dostali, ať si dokoupíme co sami uznáme za vhodné … tak jsme si řekli, že to stejně vše dáme na Natálku – jenže už nevím co bych koupila, tak uvidím, na co ještě narazím :o))) … ještě mám v zálusku od emitexu soupravu do kočárku … tak kouknu tu u nás v krámě … máme tu 3 dětské obchody a opravdu moc šikovné ….
    Jinak jak jste psali vy, ježdění po příbuzných bylo super … všichni obdivovaly moje bříško, hladily … a pečovali o mě jako v bavlnce – jsem se cítila nádherně. S přejídáním u mě – to nehrozí, jelikož ta žáha opravdu zlobí, tak jsem se ani nepřejídala … cukroví papám jen některé, za to chlebíčky – mňam :))) ty bych mohla 😀 …. ale opravdu jsem tomu moc nedala … nenabrala jsem ani deko :))) a bříško stále roste :o) dokonce už mi říkají, že až teď je na mě vidět, že jsem těhotná 😀 … tak to je goooool když to poznají až v 6. měsíci … ale jak říkala moje Dr. … malinká je tam spokojená, krásně roste a přibírá, tak ať si hlavu s nepřibíráním nedělám :o) — tak si jí nedělám :o) jinak mi ještě Dr. říkala, že Natálka bude malinká holčička, prý už z pohledu dělohy – ani nevím jak to poznají ty doktoři … ale prý mám malou dělohu 😀 … tak nevím tedy po kom by měla být malinká, když přítel má 185 cm a já 175 cm 😀 ….
    Verun1ko – já mám taky šílené problémy se zádama už od mých 15-ti let … a jak píšeš ty … slupla jsem vždy prášek a bylo vše O.K. … ale já teď musím říci, že co jsem těhotná, nevím co je to bolest zad – tedy ta bolest co znám z minula, teď mě klasicky bolí v kříži … takže mě těhotenství spíše v tomhle směru pomohlo … ale určitě zkus koňskou mast – mě na ten kříž pomáhá nádherně …
    Rybízku, Cuco … jéééé ty vaše příspěvky o Vánocích jsem úplně hltala 😀 … nádhera, jak jste je prožili s prckama (většíma) … miluji ty krásné dětské rozzářené očička z dárečků :)))) jéééé už se nemůžu dočkat :o)))
    Haňulko – před tebou klobouk dolů … dělat VŠ … hmmmm šikulka jsi :o)))) ale určitě jak píšeš, byla by škoda to přerušit, ty to určo s Prckem zvládneš, držím palečky :o)
    tak … a já si jdu dát bramboráčky … přítel se pustil do večeře 😀 … měla jsem na ně chuť celé svátky :o)))
    Tak zatím papa a užívejte klidu a pohody … pohlazeníčko pro Prcky :o)))
    Papa Šári :o)

Anonym
    Host

Ahojky!

Šárko viděla jsem tu fotečku s bramboráčkama na FCB, to tedy byla véča:P !
    Nám nasmažila tchyně bramboráčky v sobotu, když jsme u nich byli na návštěvě a já na ně neměla vůbec ale vůbec chuť. Taky mě zase začala pálit žáha a to se nepřejídám:( . TAkže smažená jídla nějak moc nemusím a to můžou být i vysušené ubrouskem – třeba ty bramboráčky. Ach jo.
    Jinak Šárko, to se máte, že už jste tak předzásobení věcičkama a potřebama, to se prostě hodí a víš sama, kolik co stojí korunek. Tak je rodina suprová, že se o toho Ježíška tak pěkně postarala.

Za chvíli frčíme vláčkem k rodičům a odpoledne ještě k prababičce, tak se na ní moc moc těším na bábinku naší statečnou. Od podzima je vlastně permanentně v nemocnici, jen 2 týdny před svátky si jí teta vzala domů na víkend a teď na svátky. Tak si užívá domácí pohody a po Silvestru si jí zase berou zpět do nemocnice. Ale je opravdu statečná a cvičí, takže já před ní smekám – v jejích 91 letech je to ještě čipera, když zvládla překonat zápal plic, zánět močáku, chirurg.zákrok v koleni, kdy jí odsávali tekutinu pod narkozou. Mám jí moc ráda.

Venku je to jak v pohádce – jak byly zmrzlé stromy a teď jak sněží tak snížek drží na všem a to je opravdu jak z Mrazíka.

Rybízku – jak jsi psala o tom tvoření, přemýšlím co pořídit Danče k narozkám, které má už v sobotu na Nový rok , líbí se mi taky ten modelovací písek – mají teď hodně druhů – i v konzistenci modelíny – to jsi měla na mysli? Jelikož dostala předchozí dvoje Vánoce Danulka sady s modelínou PlayDoh – nejdřív chobotnici a vloni i zmrzlinářskou výrobnu tak letos to bylo bez modelíny. Ale ten písek modelovací je zas něco jiného, tak by to byla trochu změna. Nebo jsem viděla i tu modelínu z kuliček, ta prý nevysychá, no asi půjdeme do Pompa a něco vybereme. Je to vždy náročné po svátcích ještě něco pořizovat ka narozeninám, když toho má Danulka tolik nového od Ježíška.

Mějte se moc moc fajn a pohlaďte mimísky v bříšku.

Anonym
    Host

Ahojky,
    tak jsem se sem konečně taky dopracovala 😀 Vánoce u nás proběhli v klidu a pohodě, naposledy pouze ve dvou. Dárečky s manželem byly pouze symbolické, 25. jsme jeli k našim, tak tam jsme jich vezli podstatně více. Ale my jsme dostali vesměs samé penízky, abysme si koupili co chceme a co budeme hlavně potřebovat.
    Malá dostala dárek už před Vánocemi, od dědy – penízky na kočárek 🙂 . No a vlastně k Ježžíšku taky, objednala jsem ten přebalovací pult z aukra – jak tady o něm někdo psal (pult i se skříňkou – za 1340Kč), nakonec jsem ho měla doma ještě ten den, kdy ta aukce skončila takže ten byl taky k Ježíšku! Jinak jsme miminku nic nekoupili, chystám se poohlížet teď v lednu – to budou nějaké slevičky. A taky mám švagrovou – ta má sice dva kluky, ale ty malinkaté věcičky má v neutrálních barvách, takže podědím od ní. Jelikož druhýmu bude teď půl roku, tak už mi to prý začne balit do krabice a předávat, abych se v tom pohrabala a vybrala si, co budu chtít. 😀 A ještě teta, ta má dvouletou princeznu, ta už mi taky hlásila, že toho tam má spoustu – takže nejdřív zhodnotím zásoby a teprve pak se případně vydám na nákupy – abych toho pak neměla zbytečně moc a ani to nevyužila!
    Takže si užívám klidu a pohody, mám doma celý tento týden manžela, takže vařím a tak 😀 Zítra jdu do poradny – tak snad bude vše OK – žádné problémy mě netrápí, ani ta žáha ani nic jiného – naštěstí. Pak se stavím v práci – konec měsíce, tak musím odnést papíry k dopracování a mám tam vyuzené masíčko – kolegyně doma udila, tak jsem si tam kousíček dala 😀 , tak to už se těším, to bude dobrota!
    Jinak během svátků se dvou známým narodil přírůstek – přímo na štědrý den a včera – to mi volali teď 😀 , tak to mají ty nejhezčí dárečky! Tak mě to tak dojalo, že už se těší z toho drobečka.
    Mějte se a užívejte klidu a pohodu s mimisky! 🙂

Anonym
    Host

Ahoj maminky,
    děkuju moc za tipy…..Koňská mast je opravdu super,jenže ty mazací věci jsou pro mě jen chvilkovou záležitostí a za chvíli to zase bolí…..příští týden jdu do poradny tak uvidím,co mi řekne a vzhledem k situaci v práci si možná fakt tu nemocenskou nechám napsat….přece se nebudu stresovat a nervovat.Vůbec neberou ohled na to,že jsem v šestém potažmo v sedmém měsíci….

Jo a Rybízku,zapomněla jsem ti napsat,že mí rodiče se s přítelem znají a i já s jeho,ale naši rodiče navzájem se neznají a už jsou tlaky,že když teda budeme mít mimi,tak by bylo fajn se seznámit 🙂 Takže takováhle seznamovačka

v veverik
    Registrovaný uživatel

Ahojky,

tak jsme se v sobotu večer vrátili z posledních Vánoc u rodičů a čekalo nás doma velice nemilé překvapení. Na Štedrý den vykradli několik sklepů a pokusili se vloupat i do bytu. Bohužel mezi sklepy byl i náš:( Takže máme škodu několik desítek tisíc, naštěstí mame sklep pojištěný, ale ted čekáme jak se pojišťovna vyjádří a kolik nám nahradí.
    Nejvíc mě štve, že nám vubec nikdo nezavolal, když jsme se na to ptali předsedy, tak se vymlouval, že nevěděli čí je to sklep. Což silně pochybuji, když se nedávno převáděly bytu o OV a všechno muselo být oznčeno jménem a navíc u nás v domě bydlí asi jenom 15 rodin.
    Jinak Vánoce proběhly poměrně v poklidu, i tu dalekou cestu jsem zvládla poměrně dobře, ale do porodu už si na ni netroufnu, přece jenom je to daleko. Přivezla jsem si dva obrovské pytle s oblečením pro miminko. Všechno je do ružova, tak doufám, že se nám nakonec neukáže pindík:D Jinak to bude Matýsek v růžovém
    Dneska jsem byla na kontrole a zase se nechtěla ukázat, neviděla jsem ani nosík:'( A doktor pry neměl čas na stimulaci miminka aby viděl na pohlaví.

Koukám, že se pěkně rozrůstáme a dokonce o samé kluky 🙂

Jsem ráda, že jste všechny prožily svátky v klidu a ted už se hezky můžeme těit na další i s mimískama :-)))

Mějte se moc hezky

r rybízek
    Registrovaný uživatel

Raduzko, díky za tip na knížku, ale zatím pořád přemlouvám tatínka, ptá se stejně jako Veverik, jak bycom jí říkali..?? No Vanesko ne? 🙂 Dá se i Nesi.. A třeba by to potom vyplynulo z používání… jen mám opravdu obavu o to příjmení k tomu. Nechceš se na Facebooku připojit k „Dubnovým miminkům“? Jinak nespavost mě trápila u Karolínky, ale až nakonci těhu, teď je to zatím o.k. Spíme s malou do osmi minimálně, i dýl, tak je to paráda, ikdyž měla dobu, že vstávala po šesté, byla jsem na mrtvici!!! 🙂 Díkec za odkaz 🙂
    Májo, na registraci už jsem se ptala naší pediatričky a nevím, jestli je to tím, že už tam chodím s malou, ale prý nebude problém přijmout i druhou princeznu do péče, takže tohle mám pořešeno 🙂 Jinak břicho mě právě tvrdne samo od sebe, v klidu vleže na sedačce a na kosmetice během 1,5 hod. mi ztvrdlo v naprostém klidu nejmíň třikrát a dost to bolí 🙁 A když se mi to stane vsedě, tak nevstávám, radši čekám, trvá to přibližně, jako kontrakce.
    Ahojky Eviku, gratuluju ke chlapečkovi, Matyášek by se jmenoval ten náš, ale čekáme holčičku 🙂 , mimichodem to bude možná Míša 🙂 Taky mě tvrdne břicho a to beru dvě tbl. denně, ale i tak si myslím, že to je málo! Dají se brat i 3×2 tbl. Jak jsi dopadla u dr.??
    Cuca, myslím, že ocet je spíš na změkčení než desinfekci, ale kdoví.. třeba i tak… 🙂 Žáha v těhu je věc hormonů, ne jídla, takže s tím moc nezmůžeme dietou … 🙁 Držíme babičce moc pěsti!!! Jinak s tím pískem… měla jsem na mysli přesně Moon Dough a my máme kontrétně takový Fas food, jsou tam dvě barvy a vyrábí se hranolky, nápoje, zmrzlinka (do formiček) a pak takový domeček, který vyrobí hamburgr, naplní se, zatočí se kličkou a je to, je to fakt super, nešpiní to, nevysychá a když se nadrobí, jakože tomu nezabrnáníš, krásně se vše vysaje a setře Takže doporučuju, Danulku to bude určo bavit!
    Šáry, tak koukám, jak jsi se pěkně o Vánocích kochala z věciček, to muselo být pííííma 🙂 Jinak malá byla oprafvdu hodně nadšená, těš se na Vánoce s Natálkou 🙂 , není nic hezčího než radost a spokojenost tvýho dítka 🙂 A řekla bych, že čím straší, tím lepší Myslela jsem na tebe o svátcích, jak se asi máš u maminky báječně a úplně jsem si užívala pohodu u tchýně, rodiče už nemám. Byla jsem nevyspaná a tak za mě tchýně uložila po obědě Karolínku, když jsme tam byli na kačence a řekla mi, ať si taky lehnu a opočinu, že to potřebuju, protože jsem se nevyspala, jelikořž Karolínka byla z Vánoc plná dojmů a byla asi třikát v noci vzhůru, vůbec to nemohla zpracovat 😀 Mám hodnou tchýni, i tchána 🙂
    Veru, ajo… 😀 A kdy bude ten velký den?
    Veveriku, to mě moc mrzí, co se vám stalo, oni ti haj…. asi hřeší na to, že lidi vyjíždějí ke známým a rodině na svátky, tak kradou!! 🙁
    Tady před chvílí tak nádherně sněžilo 🙂 , velký vločky! Láduju do krbíčku a užívám si zimní idylku 🙂 Byly jsme s malou ráno v obchdě (na brigádu prý se mnou ještě počítají, že si Hanku zavolali narychlo a na poslední chvíli) a venku se Cidem a přestávám to zvládat! 🙁 Malá, saně, taška a pes, mazec!!!! Připadnu si neschopná už teď a to mi břicho roste a na jaře přibude kočárek, chjooo, jak já to jen budu dělat!?
    Tak jdu dovařit těstivinky Karolínce a dám ji spinkat a půjdu žehlit. Zítra udělám úklid a odpledne dojedou švagrová na náštěvu.
    Karolínka si stále hraje s Chou chou, fakt jí udělala velou radost!:) Pořád ji chová a napájí mlíčkem a chlácholí a utěšuje… krásnýýýý 🙂 Asi to bude chůva 🙂
    Tak přeji všem pohodu do bříšek a krásný den 🙂

Anonym
    Host

Ježkovo voko, tak vidím, že vůbec nestíhám. 😀 To je příspěvků. Jinak doufám, že jste krásně užili Vánoce. Já už se těším na Silvouša, budeme u našich, kde bude dobrá partyja, tak bude sranda i bez vínka. Jinak býváme s Tomem u kamoša ve sklepě, ale to se mi letos ani trochu nechce (pro mimojihomoraváky – nejsme zavření ve sklepě, mám na mysli vinný sklípek:D ) Jdu číst novinky. Jo a ještě mám od včera kočárek. http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/v-1/daily-xl-17007/ Ten druhý modrý. Sice je to pro holku, ale to nevadí. Je to spíš tyrkysová a moc pěkná. Už jsem to nemohla vydržet, prostě jsme šli do obchodu a hned ho odvezli. Tak na něho samozřejmě furt čučím a zkouším korbičku, sedačku atd. Zatím pa.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,501. až 1,515. (z celkem 3,945)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist