Snaha o miminko

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    A Alicee
    Účastník

Zdravím, holky jdu si pro radu – s manželem se skoro 2 roky snažíme o miminko a mám za sebou 3 potraty. Už nevím co dál, poradíte?

B Bognerka
    Účastník

Dobrý večer, podle mě to chce najít příčinu! Prostě se objednejte na opravdu dobrou kliniku, kde Vás vyšetří a najdou problém. Moje kamarádka teď třeba dochází na kliniku Repromeda a zrovna ji s partnerem důkladně testují, aby zjistili, proč se jim nedaří počít miminko.

B BartunkovaKata
    Účastník

Holky, to mě taky zajímá – nevíte prosím jaké konkrétní vyšetření a testy dělají? Taky se s partnerem snažíme, ale už je to skoro rok, co nám to nejde.

E EsterMachova
    Účastník

Zdravím, nám dělali vyšetření spermiogramu u chlapa, u mě Femme test (zásoba vajíček a zda můžete přirozeně počít). No a kvůli dvěma potratům nám dělali genetický test Panda https://www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni/#panda-carrier Nakonec nám doporučili IVF, které mě v nejbližší době čeká. Zatím se nám na klinice fakt moc líbí, hlavně přístup personálu a lékařů, kteří se opravdu zajímají a chtějí nám pomoct.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist