Prosinec 2011

• Toto téma obsahuje celkem 752 odpovědí. Do diskuze (12 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (z celkem 752)
  • Autor
    k krystof123
    Registrovaný uživatel

Mrňousek nám už leze 😀 😀 😀 .

p Peťula
    Registrovaný uživatel

<:o) <:o) <:o) Kryštofe super

Anonym
    Host

Kryštofe to je skvělé.<:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o) <:o)

k krystof123
    Registrovaný uživatel

Sedíme :O 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Anonym
    Host

Tak u nás se ještě neleze ani nesedí.
    Strašně moc se snaží, když je na bříšku tak se rukama drží deky, zvedá zadek, ale ne a ne aby se odplazil. Zkouší to poměrně často a už (mě přijde, že dlouho), ale ještě asi nemá tak silné ruce aby to zvládnul, uklidnuje mě, že to určitě brzo už půjde 🙂 Ale zatím to prostě nejde 🙁

k krystof123
    Registrovaný uživatel

Terko, neboj. On na to přijde. Vždyť má ještě čas. Užiješ si zase déle to miminkovské období. Mě už tady kramaří a začínáme uklízet, co nám dlouho leželo a nevadilo….:S . Mělo to své místo…a už ho nemá…:^) .

Anonym
    Host

Já vim, nějak mi nevadí že se neplazí. Protože vim, že to zkouší a snaží se moc moc moc. Ale nevim sem nějaká divná.
    Mám hrozně hodný dítko, takže času spousta, ale když začnu něco doma dělat tak se vzbudí nebo si chce hrát a vyžaduje pozornost, tak nic neudělám. A tím se mi kupí energie a já sem pak ve stavu, že nevim co chci.
    Potřebuju fyzickou práci, ale protože náš malý drobeček když začnu makat tak chce mě nebo někoho a dívat se co se děje tak se pořádně nevyčerpám.
    Hele Holky, z jiného soudku teďka. Jak ste na tom s menstruací? Já mám pocit, že sem víc přecitlivělá a taková divně smutná po porodu, že dřív sem to tak moc neměla.

p Peťula
    Registrovaný uživatel

já menstruaci dostala po půl rocepo porodu a teď papkám Azalii a nemám ms

JInak tento velice teplý víkend jsem byla u našich kde jsem na dvorku napustila Maxíkovi bazének a ten v něm dováděl.Pak sedím na trávě,za mnou je jen hadice a nikde nic a Maxík si to ke mě sune,ale pěkně po nohách ne po kolenou a přejde mě k té hadici a pak na něj čučím a on si sám stoupl adřepl na bobek a zase si stoupl a jen držel tu hadici

Anonym
    Host

Ahoj holky,
    tak naše slečna je maxiobřík, ale doktorka to neřeší, protože se vyvíjí jak má a hlavně se s tím stejně nedá nic dělat.
    Terko, já mám ms sice silnější, ale skoro mě nebolí ve srovnáním s tím co to bylo dřív. Ale uvidíme jak se to bude ještě časem vyvíjet.
    Teri nechci být ošklivá nebo se tě nějak dotknout, ale myslím si, že půl roku po porodu by už nikdo neměl být „divně smutný“. Možná bys měla zvážit pohovor s odborníkem. Lepší tam jít zbytečně, než to nějak zanedbat.

Anonym
    Host

Já sem to asi měla dycky , ale tím jak sem neměla ms a byla jsem veselá a neměla čas tu náladu nějak řešit tak sem to nějak asi nezaregistrovala. Ale tedka jak Kuba je hodný mimino tak asi to řeším víc 🙂
    Každopádně jen co mi ms skončily je zase všechno sluncem zalité :))))<:o) <:o) <:o) <:o)

Anonym
    Host

Tak koukám je to tu nějaké mrtvé 🙁
    Každopádně my lezeme a Kuba se snaží sednout si, ale zatím to zvládá jenom na bok 😀 😀

p Peťula
    Registrovaný uživatel

Ahoj Terko.To víš,jiné starosti.Já ikdyž Maxe miluji a nevyměnila ho za nic na světě tak bychten čas vrátila zpátky kdy byl ještě v bříšku-vstávání v 10hod.,povalovat se,ale teď to prostě nejde.Max je hrozně živé dítě.Před týdnem udělal své první krůčky ikdyž je mu 9 a půl.Postaví se sám v prostoru-nepotřebuje oporu a už jde.Zuby máme dva-dole a to vyrostly 13.8 a druhý 15.8.

Kubík je šikovný:)

k krystof123
    Registrovaný uživatel

Nazdárek, tak my lezeme rychlostí blesku, sedíme a už i obcházíme nábytek a občas se i sama pustí. Je to šikulka. Hrozně nám to ale letí, že? Nedávno miminka a teď už kramaří….:D .

Anonym
    Host

Jééé je tady pár řádků tak to je úžasné.
    Kuba je Miláček – nikdy bych ho už do bříška nedala …. Miluju ho i když ječí, protože vím, že je. A spaní do desetí??? To jsem spávala a naspávala … tedka vstáváme v 7-8 ráno a je to nejvíc krásný okamžik z celého dne…. Kdy se postaví v postýlce, skáče v ní a těší se až si ho vezmu do náruče a začne náš den 🙂

Anonym
    Host

Jestli vás zajímá aktivní rodičovství, které je vědomé, kontaktní, ekologické a přirozené, mrkněte na stránky http://www.aktivnirodicovstvi.cz. 20. října 2012 se bude konat dokonce konference v Brně, tak se můžete přijít podívat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (z celkem 752)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist