babyweb.cz > Témata > Těhotenství > Týden po týdnu > Od poloviny těhotenství k začátku III. trimestru (21.-30.tt)
Od poloviny těhotenství k začátku III. trimestru (21.-30.tt)
- Toto téma neobsahuje zatím 4žádnou odpověď. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 12 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.3.2011 (21:38) #842136AnonymHost
Ahojky tak vam gratuluji k ultrazvukum!!!
u mne je taky nejvetsi orisek kocarek zatim je to mezi babby jogger,protoze je lehky,ci se mi hodne libi nurse Dakar Capazo je do mesta i do terenu!!Ziji ve meste,ale do lesa taky urcite zajdu!!!Xcursion se prodava rovnou i autosedackou,chystam se do obchodu to ocihnout osobne,taky jak se skladaji a tak.Budu hodne letat letadlem do Prahy za rodinou,tak potrebuji naky dobre skladajici!!
Jinak ja uz mam vse nakoupeno udelala sem objednavku pres internet mam i lahvicky,sterilizator,dudliky,pleny,brindaky,drogerii na koupani,vanicku!!!Obleceni taky do roka.Chybi mi jen par malickosti,ale az se to narodi,davaji se vetsinou oblecky,takze do roka ja koupim jen drobnosti!!!
sem ted dost vytizena v praci,takze brezen utika,joga a bazen v utery to je muj super de,zacnu na bazen casteji od dubna!!!
kopanecky zacli vcera,a jsem dnes 25tyden,predtim to chranila placenta.moc se opatrujte zatim..13.3.2011 (0:20) #842137e evelineRegistrovaný uživatelAhoj holky.. tak podavame hlaseni… u nas nic noveho.. jen pohyby sili a jsou castejsi.. jsme ted ve 22tt a vse je ok.. za tyden jdem na cukrovku a 29. do poradny,tak uvidime… jinak peknu.. dám vám obrázek
http://http://www.emimino.cz/detail-fotky/?imageId=369716&load=a%3A3%3A{s%3A4%3A“sort“%3Bs%3A27%3A“ID|core_image.image_id|DESC“%3Bs%3A7%3A“options“%3Ba%14.3.2011 (22:40) #842138AnonymHosthttp://www.mothercare.com/Mothercare-Xcursion-Pushchair-Travel-System/dp/B002GIH0Z2?ie=UTF8&ref=sr_1_11&nodeId=170375031&sr=1-11&qid=1300043286
tak kocarek jsme vybrali v nedeli a prijde nam do konce tydne Xcursion i se sedackou do auta
dnes bazen a rehabka,zitra joga a naka prace.
V pondeli zubar a v praci pocitam tydny.O velikonocich koncim.Opatrujte briska15.3.2011 (19:01) #842139e evelineRegistrovaný uživatelAhoj holky 🙂 tak jsem dneska byla s nasi budouci babccou se podivat na kocarky 🙂 mam vybranou znacku X-Lander a ted se rozhoduji nad verzi provedeni a barvou,ale i kdyz v te ja osobne mam jasno 😛 jinak jsem dneska koupila set lahvicky a dudliku ve svetle zlute s medvidkama.. a otazka jedne zname a proc zluta kdyz je to kluk?? ty modre dudliky jsou strasne studene a doma mame uz zeleny se snekem od mamky 😀 a nedalo se mu odolat :S jinak jsme dneska koupili rychlozavinovacku taky v bezovozlutem provedeni s medvidky 😀 a dnes jsem se rozhodla,ze si napisi seznam vseho co doma mam a co potrebuji abych mela prehled… jinak nam babicka koupila krasne kousatku v podobe chodidla.. chladive na zoubky,tak se mi to krasne zacina seskupovat 😛 mam i seznam zakladni vybavy pro maminku a miminko ( od obleceni pres plinky az po kosmetiku ) tak muzu odskrtavat 🙂 jo a rcek se krasne prevaluje a sem tam kopne 😛
17.3.2011 (14:05) #842140e evelineRegistrovaný uživatel22.3.2011 (8:17) #842141AnonymHostAhoj těhulky:) Tak už si všechny užíváme ty svoje kopanečky, to je príma:) Nám bylo u moře moc príma, Viktorka už se ozývý několikrát za den, už to není jen večer:) Včera jsme byli pro tu postýlku a matrace je neuvěřitelně zachovalá, protože paní mi k tomu dala i to prostěradlo s nepromokavou gumou, že je to dobrý na noc.Takže úžasný obchůdek za 1100Kč:) Oblečky už mám asi taky všechny v té velikosti 56 a 62, dokonce i rychlozavinovačku taky s medvídkama, jak psala Eveline:) 🙂 Moc si to teď užívám:) Už mám krásné bříško a všude mám nějaké výhody:) Na dovolené to teda bylo lepší než tady v Česku, tam mě každý pouštěl před sebe, nebo sednout, uhýbali mi a tady do vás ti blbí češi hned vrazí a nepomůžou vám,ikdyž se vám rozsype taška.Češi mě hrozně serou.Tam se každej usmívá, nestresuje, nic neřeší a tady je to prostě hrozný:(
My máme další vyšetření až 8.4., takže ve čtvretek jedeme na Moravu k mým rodičům, aby nám to trošku začlo utíkat:)
Jogo, onečně píšeš o pohybech- gratulace:) A co to vlastně bude?:)22.3.2011 (15:33) #842142e evelineRegistrovaný uživatelAhoj Terezko 🙂
jsem ráda,že jsi se nám vrátila v pořádku i s malou 🙂 tak z toho puvodniho kocarku seslo a od nedele mam (prozatim doma,nez to vsechno vyperu,pak ho povezu na chatu) kocarek znacky Inglesina.. je tam takovyho mista a je tak pohodlej a skvelej.. lepsi jsme koupit nemohli… dneska sjem absolvovala cukorvu,tak snad nam to vsechno dopadne dobre.. jinak vybavicka jde pomalu do kupy… v kvetnu bude postylka a na zacatku cervna zacinam balit do porodnice.. je dost mozne,ze budem rodit drive 😛 jinak uz mam 10kilo nahore a strasne moc velke brisko.. malej se posledni dny mele cely den.. vali se mi po mocaku a dela boule na brise 😀 milacek malinkej 🙂 jinak je nam perfektne a kocene to pocasi opet zacina moudret a doufam,ze to tak zustane 🙂29.3.2011 (10:32) #842143d DomisekRegistrovaný uživatelAhojky sem tu nová sem v 20+1 a čekám holčičku už mam doma mnoho veciček a postílku kočarek mam už vyhlidli a moc se na ní teším už kopeme a je to proste nadhera:)
29.3.2011 (16:46) #842144e evelineRegistrovaný uživatelAHoj Tehulky moje 😛 .. takze podavam info.. zitra zaciname 25tt 🙂 dnes jsme byli s malym na kotrole u DR. vsecko je v poradku,tak jak ma byt, malej je cipernej a velikej 😀 jinak uz jsme nabrali 11kg a testy na cukrovku mame negativni <:o) dalsi KO za 4tydny a jinak mam spise vice odpocivat nez neco delat jelikoz moje kotniky jsou vetsi nez vzducholode 😀 no jo co clovek ceka kdyz ma obri bricho 😛 a co vy?? jak je to u Vas??
29.3.2011 (20:46) #842145AnonymHostAhoj těhulky:) Tak jsem se špatně dívala, kontrolu mám už 5.4. a 7.4. jsem nás objednala na 4D, takže příští týden bude pro mě naprosto úžasný, jen se ho dočkat:) Kopanečky pořád stejně, jak ráno, tak večer- teda hlavně večer musím říct, že nejvíc až kolem 22.30, když se snažím usnout:)
Ev, ten kočárek Ti závidím, taky už bych ho chtěla mít doma:) Inglesina už je aspoň značka, takže supr:) Jakou máš barvičku? Mě moc láká kombinace béžové a bílé, ale všichni mě odrazují, že to bude hrozně zašmourané od prstíků, až bude malá papat dobroty, tak nevím…
A co vaše 3D a 4D? Půjdete, nebo jste byly? Je nás tady zase o jednu víc, čtyři- to už je aspoň skupinka:) 🙂
Evelinko, tak Tys už taky konečně přibrala, to mě těší, že v tom nejedu sama, já mám 12kilo nahoře, to je síla, už se začínám hlídat a přestávám se cpát kdykoli mě v noci napadne:O Nechci skončit na 20:) Na to, že má malá sotva půl kila jsem fakt přibrala hodně:( Nohy mi taky natíkají,ale většinou po dlouhým chození a stání, tak už si večer vyhazuju nohy nahoru a je to móóc příjemné:) Jinak ten stetoskop asi fakt vyhodím, neslyším v něm vůbec nic, tak asi mám moc podkožního tuku, protože malé se evidentně daří dobře, když tam sebou furt mele:) Už Vám poslouchal doktor srdíčko? Já bych se měla snad dočkat snad příští kontrolu, tak jsem moc moc zvědavá:) O testu na cukrovku zatím nic nevím,ale bojím se toho jak čert kříže, prý je ta voda hrozně hnusná, jak jsi to zvládla Ev?
Všimla sis, jak to teď začlo utíkat? Za chvíli budeme ve třetím trimestru:) Utíká to jak voda:)29.3.2011 (23:29) #842146AnonymHostAhoj holky,ja jsem dnes 27+3 na vaze 8kg,ale je to,ze chodim na bazen i brisko neni extra velke,takze muzu zacit cvicit v pohode mou jogu i kdyz je spousta cviku co nemuzu!!
Jo Terezko kde jsi byla u more v jake zemi to byli mile lide.Urcite si nebyla v Egypte!!
Ja si v nedeli koupila tehu saty pani mne pustila k extra kase zaplatit,nemusela sem stat frontu.V metru mne pustily sednout a jeste se mi omlouvali,ze si hned nevsimli!!JIank ja jezdim stale vsude autem.
Kocarek mam bezovy na leto idealni!!!
Na poslechu srdicka uz sem byla 2*a jdu zase pristi tyden ated budu chodit kazde 2-3tydny!!Kopanecky jsou zajimave,zacinam 7mesic a opravdu to utika.Nakonec koncim v praci 14.dubna radsi budu chodit 3*tydne na bazen a na jogu.Takze skoncim praci v 30t to je tak akorat,tak se opatrujte a poslu hlaseni co u doktora!!taky jdu pristi stredu na injekci anti D jsem Rh faktor negativni tak jdu kvuli tomu do nemocnice!!
opatrujte zazraky30.3.2011 (0:23) #842147AnonymHostByla to Dubaj:)
31.3.2011 (0:26) #842148AnonymHostTakze nakonec se to v praci tak vyhrotilo,ze koncim pristi tyden,a budu si uzivat zazrak.
Chodit na bazen,jogu a relaxovat nezli se rozcilovat v praci.
Dubai to jste leteli tak 8h?
Ja uz se take tesim na dovcu u more,ale to pojedem az se zazrakem.
Mam ted celkem dost doktoru,a utika to zacinam 7mesic…uzivejte briska31.3.2011 (1:02) #842149AnonymHostTak to je fajn, že už jsi konečně doma ty workoholičko!:)
Letěli jsme 6 hodin a musím říct, že to bylo víc než únavné pro mě:( Při cestě zpět mě ani neposadili do uličky, takže jsem si nemohla vstávat kdy se mi chtělo, seděl vedle mě protivnej dědek, co si četl a opíral furt loket o opěrku, wc byly pořád obsazený a ulička taky, takže hrůůza:( Navíc mě hrozně otekly a bolely nohy, protože už mám nějaký křečový žíly, takže let jsem si fakt neužila:) 🙂 Rozhodně už těhotná nikdy nikam nepoletím:)
Tak už koukám na kočárky a musím říct, že Eveline, pokud má novej kočárek Inglesina, tak má asi bohaté rodiče, protože nejlevnější je za 18 tisíc a to zrovna není ten nejhezčí.Já bych si vybrala ten za 22, ale na to fakt mít nebudem, takže koukám na nějaké jiné varianty.Třeba od X-Landeru se mi toho taky moc nelíbí- za ty prachy nic moc vzhled teda.Tak teda nevím, u čeho skončím:( Maxi cossi je taky až od 20, co by se mi líbilo, ach jo, nevííím, docela mě to zklamalo:( :S31.3.2011 (1:08) #842150AnonymHostAha, jasný, už chápu:) Dají se koupit krásně kolem 10, ale to nejsou trojkombinace, který já potřebuju:) 🙂 Hm tak asi skončím u tohohle, v červené nebo béžové..
http://www.nemluvnata.cz/kocarek-abc-design-zvyhodneny-set-3-tec-nanoznik-taska-na-madlo-autosedacka-rider-s-adapterem/ -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.