Oblečení

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (9 účastníků) se naposledy zapojil uživatel T Tileka a poslední změna proběhla 1 měsícem, 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Autor
    L Lumpinka
    Účastník

Ahoj a dobrý den všem, potřebovala bych poradit kde nakoupit nějaké značkové oblečení? Vím že toho je plný facebook za skvělé ceny, ale nevěřím tomu že jsou věci pravé. Sháním něco od Hilfigra, to se mi líbí nejvíce a pro muže něco od Klaina. Kde rádi nakupujete tyhle značky?

K KarcaCuk
    Účastník

Ráda nakupuju kvůli možnosti vrácení na AboutYou, tam tyhle značky určitě najdete.

B Bognerka
    Účastník

Ahoj, tak pokud chceš eshop tak doporučím třeba Lucyto. Tam mají obě značky i jinačí, kdyby ses chtěla podívat. Dámské i pánské a navíc tam mají teď super akce. Akorát mi od nich jde balík. 🙂 Věci jsou pravé, kvalitní a moc hezké. Já moc do kamenných nechodím, raději si to objednávám. 🙂

L Lumpinka
    Účastník

Díky za doporučení. 🙂 Tak já s malou nemám moc času lítat po obchodech, takže pro mě je rozhodně lepší nakupovat přes internet. Za ty roky naše velikosti znám. 🙂 Jak dlouhé je doručení a dají se věci případně i vrátit?

B Bognerka
    Účastník

Určitě dají, vrácejí je bezplatné. Doručení je cca 2-3 dny. 🙂 Tady https://www.lucyto.cz/, však se podívej sama. Mají teď akci na 3+1 zdarma na celý eshop a ještě mají věci zlevněné s kódem PODZIM23. 🙂 Tak třeba ti něco padne do oka. 🙂

B BartákováZu
    Účastník

Holky a nemáte někde ověřenýho prodejce na silonky, silonkové ponožky atd? Já dělám v kanceláři a nosím je i v létě, jenže ty levné prostě vydrží maximálně 2 dny 🙁 Takže pořád kupuju jen nové a nové.

3tonka
    Účastník

A zkoušela jsi silonky z calzedonie? Mě teda vyhovují.

L Lumpinka
    Účastník

No já si objednávám tady na Bellinda. Beru tam teda celkově i spodní prádlo a menstruační kalhotky. Ale silonky mají skvělé, třeba tyto https://www.bellinda.cz/products/absolut-resist-vital-20-den , brala jsem si je nedávno. Mají speciální vlákno, které zabraňuje utíkání ok. 🙂 Ale taky záleží jak se k nim chováš. Jako u všeho. Já jsem moc spokojená. Pak mají i klasické silonky a i ty mi vydrželi o dost déle.

B BartákováZu
    Účastník

Aha, tak super a moc díky za tip. Koukala jsem na odkaz i na další jejich produkty a vypadá to dobře. Kupovala jsem různě a mám pocit že jsem je viděla i v Dmku. Určitě vyzkouším ta co jsi mi poslala, mají teda i moc hezké ty ponožky a silonkové ponožky. 🙂 Tak snad vydrží déle jak ty doposud.

M Michaela7
    Účastník

Já nejradši nakupuju naživo, krásný kousky vždycky vyberu tady https://www.galerieharfa.cz/ kdo jste z okolí tak fakt tam mají za mě nejlepší výběr a prostředí 🙂

K Kristynka88
    Účastník

Do galerie Harfa chodím taky ráda, vyplatí se taky stáhnout jejich aplikaci 😉 a je super, že se tam dá jít i s dětma, protože je tam dinopark, hrací koutek, často i supr akce pro děti…a oblečko odtud mám moc hezký

j jaja.jajinka
    Účastník

Nedávno jsem objednala parádní čepice a nákrčníky pro děti tady https://www.sedmenebe-babyshop.cz/ je to česká výroba a šijou moc hezké a kvalitní věci z příjemných materiálů 🙂

T Tileka
    Účastník

Ráda nakupuji ve Fashion Aréně v Praze, všechny moje oblíbené značky v jednom nákupáku, jen to parkování je tam děs.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 12. (z celkem 12)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist