Miminka – srpen 2011

• Toto téma obsahuje celkem 3,108 odpovědí. Do diskuze (17 účastníků) se naposledy zapojil uživatel r Raduš a poslední změna proběhla 12 let, 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (z celkem 3,108)
  • Autor
    Anonym
    Host

Mě se taky líbí víc :), proto jsem večer s Robertem bojovala o ten nový výběr :). Nejvíc ten červenočerný, jen se bojím, abych v tom malou v létě neupekla. V tom krámku, co jsme byli, je do 14ti dnů, takže objednání snad v pohodě. Ale vyzkoušet ho půjdeme zítra do AAA kočárků do Kobylis, to máme z Vysočan přeci jen blíž než Háje.
    Značka mi taky nic moc neříká, ale to ani ta předtím. Zkusím najít nějakou diskuzi …. Pozitivní je, že na něj jde Maxicosi autosedačka, když o ni přítel tak stojí ….

Anonym
    Host

Je opravdu hezký, sice je tam černá, ale já myslím, že vedro může být i v tmavě modrém nebo hnědém kočárku a něco jiného by asi bylo, kdyby tady pařilo slunce půl roku, toho bych s nebála. Jo tam jsme také byli v tom AAA kupovat ten pás do auta byl tam nejlevnější a máme to opravdu kousek. Já mám celý příští týden dovču, tak že mám naplánováno praní a žehlení věcí pro malého abych si to srovnala a zjistila čeho kolik mám, do soboty má přítel za úkol vše dostavět a v neděli jedeme vyzvednout kočárek a další věci do obchodu, ke jsme vše objednávali, tka pak už to budou je drobnosti

Anonym
    Host

Tak to máš dobré, máte krásně připraveno.
    Nám toho ještě chybí dost, ale není to tak hrozné. Ted přemýšlím, jestli zvolit menší nebo větší vaničku. Líbí se mi bebe-jou včetně stojanu (v limetkové barvě), ale nevím jestli není malá. Netuším, jak dlouho v ní mrně vydrží. My máme velikánskou rohovou vanu, takže nějak moc rychlý přechod do ní nepůjde. Na ty větší vaničky jsem nenašla šikovný stojan. Navíc začínám bojovat s místem v koupelně. Dostat tam přebalovák, vaničku.

Anonym
    Host

Jsem docela ráda, že se nám to chýlí ke konci, občas mám pocit, že bych to později nezvládala, jsem neohrabana a pro něco se ohnout je fakt šílené. My máme ten stojánek a vaničku od bebe-jou a je to super, stejně v tom mimčo budeme koupat počítám tak max 1/2 roku a pak půjde do vany. Já v tom krámu objednala stojánek a vaničku a prodavačky mi říká, ale do té vaničky ještě musíte mít lehátko, nějak jsem to nechápala, takže do vaničky se ještě pořizuje toto http://www.malvik.cz/Vse-ke-koupani/lehatka-do-vanicky/Bebe-Jou-Lehatko-do-vanicky-Aquasit, ale to půjde pak krásně použít do velké vany. My máme všechno v této tyrkysové, ale snad všechny barvy a designe mají hezké. Jinak tu vaničku i se stojánek mají v Galerii Harfa v HM hračkách kde tyto věci mají tak to můžeš omrknout tam, vaničky i kyblíky jsou vždy na chvilku, ten stojánek s vaničkou je tam uvedeno do 18 měsíců a do 40 Kg, no něco váží vanička, něco voda apod. tak žeto na dlohé koupání není a mimčo pak bude chtít i hračky a víc prostoru

Anonym
    Host

aha, ty měsíce jsem nikde neobjevila. Já jsem si říkala, že až se posadí a vanička jí nebude stačit, tak půjde pak do naší velké vany … bude mít rybník na pouštění kachniček 🙂
    Vaničku i se stojanem jsem viděla v pátek v dětském ráji, měli tam snad všechny barvy. Líbí se mi čistě bílá (hodí se do naší koupelny) nebo spíš ta limetková, aby to bylo pro mrně veselejší. O tom lehátku do vaničky vím, jsou různé možnosti. Ještě teda místo stojanu zvažujeme desku na vanu, kam se vanička položí, jenže máme rohovku, tak se tam ta deska bude blbě dělat.

Anonym
    Host

Já ty údaje měla nalepené na té vaničce jako upozornění na správné užívání, na desku na vanu pozor, málo která pasuje a drží dobře. Já pak to lehátko vyndám a dám do velké vany a až začne mrnous sedět tak dělají i kvůli bezpečí hezké sedátka jako např. toto
    http://www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod/dp/B0011EZ9WS?ie=UTF8&ref=sr_1_4&nodeId=42855041&sr=1-4&qid=1307449416&pf_rd_r=17EVS9EM3RFZBY9ZBSZS&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42855041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5
    to se mi opravdu líbí. Kamarádka vaničku třeba nepořizovala vůbec, buď koupala v kýbli v koupelně a ten jíí stál na zemi na dlažbě, ale to mi nepřijde pohodlné a měli do vany koupené nafukovací plavací lehátko a mimčo měli tam ( něco takového http://www.malvik.cz/Vse-ke-koupani/lehatka-do-vanicky/Easy-Bath). My máme koupelnu bílou a světle žlutou dlažbu na stěnách a na zemi takovou cihlovou a skřín v barvě jablka, světlejší limetka a to, že to má malý v tyrkysové barvě jsem moc neřešila, chtěla jsme něco barevného pro něj

Anonym
    Host

Jasně, proto jsem přešla na tu zelenou limetku, aby se to mrnousovi líbilo. Do naší bílé koupelny se hodí úplně všechno, ale sytě růžovou nemám ráda a žlutá se smetanovou mě moc nenadchly. Líbila se mi bílá, tyrkys a limetka. A když je to teda ta holka, tak limetku :). Našla jsem si v téměř stejné barvě i přebalovací podložku na pult :).
    Desky na vaně se právě bojím, aby někam nesjela. Zvlášt jak máme tu vanu blbě zaoblenou. Navíc vyřešit aby se neodřela, aby deska nebyla příliš těžká a tak. Stejně skončím u stojanu. Bude jistota, že tam vanička bude pěkně držet. Vaničku na zem jsem taky zvažovala, ale to jsme zavrhli.

Anonym
    Host

Tak pokud chceš aby ti to úplně ladilo, dělají v tom designu i ostatní věci, takže i přebalovací podložku (malá a velká) – já mám obě jedna do koupelny a jedna do pokojíku, pak manikůru, ručníky, hřebínky, košíky na potřeby, teploměry, vlastně vše 🙂 . Jinak ta limetková je opravdu pěkná a moc dobře vypadá ta tmavě růžová je skoro do fialova a ve skutečnsoti lepší jak na obrázku 🙂

Anonym
    Host

Viděla jsem tu tmavě růžovou v krámě, ale já fakt růžovou moc nemusím 🙂
    O těch doplňkách vím :), něco z toho si vezmu, nicméně, osušky už mám, takže ručník bebe-jou mít nemusím, podložka mi myslím nesedí na náš pult, takže vezmu někde jinde bud bílou nebo zelenkavou.

Anonym
    Host

Jo jo osušky jsem také vzdala, ale spíš kvůli cenám, za stejnou cenu jsme koupila sadu 3 osušek s kapucou v mothercare. Jo ty věcičky jsou pro mimča fakt pěkné, právě jsme domontovali další kus nábytku, ještě postýlku a velkou šatní skřín, ale to už musí přijít pomoci kamarád, je to těžké a já už moc nepomůžu

Anonym
    Host

Tak se hlásím po prohlídce a UTZ. Malej má ve 30+4 dle MS 2170 g, podle doktora jsme ve 32 tt. Prý jeho veliksot není ovlivněna mou stravou, vše mi prý dobře funguje tak proto prý tak pěkně prospíváme. Jinak veliksot je cca 42 cm, ale neměřil ho teď už to tak lehce nejde. Jinak jsme přes poledne byla na masáži těhu a bylo to dokonalé úplná lábuž vydržela bych to několik hodin. Další prohlídka 12.7.

Anonym
    Host

Jeee, tak to máte o půl kila víc než my (ta moje malá s 1570g odpovídala 30+0, byla jsem tam ve 30+2). Jestli to není tím cukrem, což asi není, tak jste toho mrnouse vytvořili asi trochu dřív :). Super, že jste v pořádku.
    Mě čekají ještě 2 poradny u doktorky (20.6. a pak za dalších 14 dní) a pak už v Podolí. Ani se moc netěším, u mojí dokotrky je to takové v pohodě, v Podolí se bojím čekání a té továrny na děti ….
    Začínám mít pocit, že se mi holčička už do břicha nevejde. Ono nějak moc nenarostlo, cítím každý pohyb nožičou, břicho se hodně napíná a občas začíná pěkně tvrdnout. Kombinace plného žaludku, močového měchýře a toho, že se malá hýbe, je pěkně nepříjemná.
    Dnes jsme ošahali nový kočárek Alpiron, moc se mi líbí :). Jen nevím, jestli vybojuju ten červenočerný. Robert pořád touží po modrém, není špatný, ale není to ono. Uchvátila mě taky zelenočerná kombinace. Podle internetu bych si ji vůbec nevybrala, ale byla krásná. Problém je, že dost svítila, tak možná by na to nalítávaly mušky …. Kačka by byla nadšená 🙂

Anonym
    Host

🙂 to víš, že jsem na ten tvůj kočárek koukala, Leni:D ale jdu prostě do canu a hotovo dvacet:)

Anonym
    Host

Nejde přímo o kočárek, ale o zelenou 🙂 . V krámě jsem si na tebe vzpomněla….

r Raduš
    Registrovaný uživatel

Leni já to mám s malým v bříšku to samé a hlavně po jídle nemůžu ani chodit. U předešlích dvou těhu jsem byla z váhou docela víš u syna 18kg u dcery 15 a teď mám zatím 8 ale přijde mi že tam má míň místa a já to daleko víc cítím i dole jak se vrtí hlavičkou docela mě teď pobolívá podbříšek a třísla záda naštěstí nezlobí a to jsem ráda protože úklid po maliřích je děs a musím trochu fungovat ať to máme pěkné.
    Venku konečně svítí sluníčko tak jdu dát prát oblečení na mimi a|ť je to už nachystané.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,036. až 1,050. (z celkem 3,108)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist