Miminka – srpen 2011

• Toto téma obsahuje celkem 3,108 odpovědí. Do diskuze (17 účastníků) se naposledy zapojil uživatel r Raduš a poslední změna proběhla 12 let, 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 976. až 990. (z celkem 3,108)
  • Autor
    Anonym
    Host

Tak u nás už je skoro namalováno, bílou už jsou oba nátěry a tou modrou pouze jeden a ráno musíme zajet namíchat další várku, řekli jsme jim jakou plochu chcem malovat tak nám spočetli, že na 2 nátěry nám stačí 3l pixla, která je na cca 30m2, nevím jak to počítají, ale vyšlo nám to přesně na 1 nátěr 🙁 , no ale za ráno to zvládneme a pak jupí na montování nábytku

v vcelka_13265
    Registrovaný uživatel

Ahoj holky,
    já mám mimi taky ještě hlavou nahoru, teda spíš pokaždé jinde, nechápu co tam dělá ale kope dost silně. Moje kámoška když čekala třetí tak měla mimi hlavou nahoru ještě v 39tt, věděla že u porodu bude mít svou kamošku gynekoložku a ta jí všechno nějak vysvětlila že to půjde, že u třetího už ví co a jak, no a když to naní přišlo tak v porodnici na UTZ zjistili že má dcerku hezky hlavinkou dolu. Tak neztracejte naději. Já bych chtěla zkusit přirozeně, ale věřím doktorům a u prvního mě řekli že by bylo lepší jít na císaře tak sem šla. Asi by to šlo i normálně a třeba bych po tom zážitku do druhýho nešla…..

Anonym
    Host

Je Misho, tak to se máte, budete mít krásně připraveno 🙂 .
    To u nás je pořád z dětského takové menší skladiště a pracovna. Ještě pořád nemám moc času to řešit, dodělávám projekty do práce, aby se pak z toho kolega nezbláznil, až odejdu. Zrovna ted mám pracovní víkend, po neděli odevzdávám projekt rekonstrukce kláštera, takže dočišťuju výresy, zprávy a tak a začíná mi z toho přeskakovat. Ted už mi zbyde jen 1 projekt jednoho rodinného domku na červen, tak už to snad bude lepší.
    Výbavu pro mimi řeším tak nějak za pochodu (i díky Vašim radám tady 🙂 ), ale připravovat pokojík zatím moc nezvládám. Aspon mám v běhu u truhláře pracovní stůl, který přijde během června do ložnice a pokojík pro mrně bude volný. Jen zatím není kam dát knížky, tak to budu muset nějak vymyslet, knihovna v ložnici zatím není a bude ještě chvíli trvat, takže jsou složené v dětském v koutě na zemi :(.

Anonym
    Host

Včelko, nestáváš nějak moc brzo? Já mám v 6.16 ještě půlnoc :), nebo tě budí holčička (ta větší)?

Anonym
    Host

Lenko tak ať projekty dopadnou dobře a pak se na to vrhneš, to já pořád říkala, že to začneme dělat, ale partner se k vyklízení neměla tak jsme musela zavelit a říct a jde se makat, my v pokojíku také měli pracovnu ale tím že máme každý svůj notebook tak se stůl a velký PC dal do sklepa a ten nábytek z IKEI se rozebral a je tam také, a pár knížek máme v polici v obýváku, moc toho nemáme takže v pokojíku není nic, kromě věci pro mrnouska, které jsou ted v obýváku…teď je to práce pro chlapa, to doladování a zařizování pak bude na mě a praní 🙁 🙁 , al bude to připraveno, pak budu mít čas dávat do kupy byt, nechat udělt okna apod. a tak celý den vytíra terasu protože ta je jak prase a bude to tak na 100 kýblů, pak tam dáme sezení a bude veget, ale to je ještě čas, do práce už jen 14x do konce červa a pak se budu těšit na to naše zlobidlo

Anonym
    Host

Tak to je u nás podobné, pokud nezavelím, tak přítel nic neřeší. A to musím opakovat třeba 3x-4x, než se začne něco dít, nějak má tu svoji lezeckou zábavu pořád na 1. místě :(. Většinou začne kmitat až když se pak večer po náročnějším dni sesypu z kombinace svojí práce a z pocitu, že nic není připravené a ted i z bolesti zad. Naposled se takhle vystěhovaly z dětského naše původní postele a namontovalo světlo do obýváku, které mi tu leželo připravené 3 měsíce, tak aspon něco…. Je zajímavé, jak to najednou šlo rychle. Kdybych byla potvora, tak ty slzičky začnu používat víc, ale na povel to neumím a ani nechci 🙂

Anonym
    Host

Tak u nás je to úplně to samé, nějak jsem zkoušela takové to do konce měsíce chci aby zmizelo to to to no a pořád to tam bylo, takže se nad nimi asi opravdu musí stát a dohlížet, ale pak když se do toho dá tak není problém a najednou to jde rychle, tak u nás vymalováno dodělávají se drobnosti, jako to že jsme oba amateři a i přes krycí pásky se nám přesně nepodařilo trefit rozhraní stropu a stěny, takže se to dobarvilo ty spáry vatovou tyčinkou a ten přesah teď přítel škábe špachtlí, ale jinak je to moc krásné, z barvy jsme nadšená, mě ted bude čekat umýt vypínače přetřené a hlavně lišty dřevěné u podlahy a futra u dveří, to bude šílenost ještě že to není tak velké tak si stím pohraju a snad začneme pomalu montovat.

v vcelka_13265
    Registrovaný uživatel

Jo Leni, 6:16 bych taky chtěla mít půlnoc ale normálně mě budí dcera a dneska byla u babičky a my mohli v klidu spinkat, ale znáš to když můžeš tak to nejde a když nemůžeš tak bys spala. Včera sem dokonce byla v 5hodin rano se psem, no sem magor a začínám asi trpět nespavostí, tu jsem měla u dcery taky. prej tím těhulky občas trpěj. No už se asi nikdy nevyspím.

m Markéta
    Registrovaný uživatel

Ahoj holky,

Misho, ten chránič matrace mám koupený tento: http://www.malvik.cz/Postylky-pokoje/prosteradla/Emitex-chranic-matrace

Jinak pokud budu mít prcka pořád hlavičkou nahoru, chci rodit císařem…jsem s tím smířená, ale jinak samozřejmě upřednostňuji klasický porod.

Taky už mám v podstatě všechnu kosmetiku pro sebe do porodnice i pro prcka koupenou, chybí mi taky jen ty síťované kalholtky do porodnice, ale paní v lékárně mi říkala, že je koupím ve zdravotnických potřebách – tak už mám vyhlídnutý kam půjdu a zítra si pro ně skočím.

Jo a ten líh na pupíček…holky, paní v lékárně už mi ho namíchala, je použitelný až do listopadu 2011, takže pokud chcete, můžete si ho už koupit taky…minimálně půl roku vydrží 🙂 .

Anonym
    Host

Markét díky za info, no já jsem po víkendu vyřízená, nějak jsem se včera večer po malování, uklízení a montování nábytku nemohla narovnat jak mě bolelo v kříži a nohy a o noci kdy jsem nevěděla jak si lehnou ani nemluvě 🙁 , no po 3 hodinách jsem našemu zlatíčku smontovali pouze komodu na přebalování, miliony šroubků apod., ale musím říct, že vše krásně sedí a nábytek je pěkně masivní a těžky takže první dojmy super, že to dlouho vydrží, no ještě další 3 velké věci na montování, máme co dělat uf uf…

r Raduš
    Registrovaný uživatel

čauky já taky vstávám brzo po 6 hodině a někdy mě prcek vzbudí svojí ranní rozcvičkou mezi 5,30-6,00h a to už neusnu… tak asi tréning až se narodí 😀
    Můj drahý taky než něco udělá tak mu to musím párkrát připomenout taky to někdy trvá než něco opraví apod. no m á toho i moc v práci a on není zrovna typ nějakého domácího kutila 🙂 ale zas je šikovný v práci.

Anonym
    Host

Misho, vydrž. Zase to bude mít krásné 🙂
    Mě se mrnousek většinou probere až když se probudím, takže kdyby mu to chtělo vydržet i až se narodí, tak super 😀 . Okopává mě spíš večer, v noci to bud necítím nebo je to jen mírné, že jsem schopná hned zase spát dál.
    Včera jsem dělala švadlenku, ušila jsem nový zadek od kompletně roztrhaných lezeckých kalhot. Nadávala jsem u toho, protože by snad bylo jednodušší ušít ty kalhoty nové :). Trvalo to asi 2h, ale dobře to dopadlo, zadek vypadá bytelně, tak snad to přítel hned zase neroztrhá. Musím poděkovat mamce za úžasný šicí stroj, který jsem dostala k Vánocům.

Anonym
    Host

Jo jo co by člověk pro toho prcka neudělal, mě to baví, ale pak jsem úplně vyřízená, a nám tedy také pravidelně nejvíce vyvádí večer a brzo ráno, přes den je to takové klidnější, i když teď si nožička či ručička už vyloupne kolem žeber a tlačí. Tak to jsi šikula s tím šitím, to je pro mě španělská vesnice já a stroj sjem se naposledy viděly tak někdy ve druháku na SŠ a tím to skončilo. Já jsm dnes v práci úplně mrtvá a navíc to neutíká, ale pak jdu až ve čtvrtek tak zase něco snad doma udělám

Anonym
    Host

Byla jsem ted na kontrole.
    Mrnousek má 1570g, je hlavičkou dolů a je to opravdu holčička :). Umí si krásně cucat palec :). Moje váha od minule zůstala, spíš trochu klesla, takže mám +6,5kg.

m Markéta
    Registrovaný uživatel

Raduš, to jsme na tom stejně, náš maličký taky vstává pravidelně v 6h…já jsem tak vstávala do práce, tak se to asi naučil…a i když jsem teď doma a mohla bych spát…tak on prostě vstává v 6h…jako taťka, který do práce musí 😛 . Takže pokud je to jen jeho malé protažení, dojdu si na wc a ještě zaberu, ale pokud provozuje rozcvičku, jak říkáš, se vším všudy, tak mám většinou po spánku…do toho ještě to světlo a krásné počasí venku a je to jasný 😀 .

A většinou mě taky z poslete vytáhne hlad…to si tak ležím a říkám si…na co mám chuť a vyloženě si ty snídaně užívám…k večeři moc nejím…nemám hlad ani chuť, takže si to vynahrazuju ráno…<:o)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 976. až 990. (z celkem 3,108)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist