Miminka – srpen 2011

• Toto téma obsahuje celkem 3,108 odpovědí. Do diskuze (17 účastníků) se naposledy zapojil uživatel r Raduš a poslední změna proběhla 12 let, 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,251. až 2,265. (z celkem 3,108)
  • Autor
    Anonym
    Host

Včelko: děkuji za reakci na ouška, uděláme tatínkovi překvápko a zajdem tam tedy…máš pravdu a s tím, že si sahají všude, mě to nenapadlo!!A díky za odkaz na tu síť je super!!!Kam jste si ji přimontovali?

Anonym
    Host

Včelko, ta sít je super. Loni jsem v podobné na tom veletrhu seděla :). U nás je v plánu malé taky něco takového čase dát do pokojíčku.
    Radunko, my budeme taky píchat co nejdřív, mě s tím rodina problém nedělá :). Můžeme cca za 3 týdny … má to být 14 dní po prvním očkování, což máme za týden. Akorát nevím, jestli píchat jehlou nebo raději nechat nastřelit. To nastřelení je snad prý rychlejší a nemusí se pak složitě nasazovat náušnička. Ale řekla bych, že to moje doktorka nedělá. Musela bych se poptat jinde.
    Mléko zamrazovat budu, aby byla rezerva na případy, kdy nebudu doma. Taky do těch via-pohárků. Mám je objednané, někdy do konce týdne mi dorazí.

Jo a nostalgická mě ted chytá dost často, když vidím, jak strašně rychle roste. Jsem štastná, že krásně přibírá a vyvíjí se. Jenže občas mě mrzí, že to jde tak rychle…

Anonym
    Host

Včelko odkaz na síť super už jsem včera pokukovala co by se nám líbilo.
    Holky kdo používáte pempersky tak tady je slevový kupon na něj a pak v netovém obchodě mall vyjdou celkem levně
    http://www.odmaminky.cz/cz/akce/ceska-republika/slevovy-kupon-na-plenky-pampers-active-baby-a-pampers-premium-care-z-mall-cz-165/

v vcelka_13265
    Registrovaný uživatel

Dobré ránko,
    my tu síť máme i s tím stojánkem a až povyrostou dá se přimontovat do futer nebo do zdi.
    Nám naušnice bude dávat doktorka, u Viky to udělaly velmi rychle a má je dobře tak měnit nebudu.
    Jo a tu náladu mám taky, tuhle jsem ležela v posteli a koukala na ní jak si brouká v postýlce, musela sem jí držet za ručičku, né že by měla ona problém ale já, fakt to letí a když si k tomu přidám že je to naposled mít takovýho prťouska tak i slzička ukápla…..

Anonym
    Host

Misho, Kupon jsem stáhla, jen nevím, co ted 3ky a 4ky stojí v obchodě (zatím jsme na 2kách a sedí dobře), tak nemám ponětí, jak je to levné :). Zítra se juknu a kdyžtak objednám. Jo, ještě nemám doma tu knížku z DMka … nevíš, kolik tam vychází slevy na plínky?

Anonym
    Host

Leni v té knížce jsou jen plenky 2 a to jak pempers tak huggis apod., a musíš koupit vždy 2 balení a tuším, že sleva je pak 80 Kč. My teď v DM kupovali 2 balíčky těch 3 a jsou po 96 Ks jedno balení buď stojí 429 nebo 449 ted nevím. I tak plenka vyjde na 4,4 Kč a tady to vyjde ty 3 na uváděných 3,66 ty active baby. Nějak jsme nepochopila proč v DM knížce je jen ta velikost 2 a ne i větší.
    Tak do DM pošli mailik oni ti zdělí zda a kdy ti to poslali nebo pošlou, také jsem jim tam psala

Anonym
    Host

Aha, tak to je stejné jak v té první knížce. Tam byly zase jen 1ky, které maminky moc nevyužívají. Maximálně s předčasně narozenýma miminkama nebo náhodou u nás, protože byla hubená kolem pasu (a teda stále je). Tady udělají to samé s 2kama a knížka přijde, když už je maminky přestávají používat. Chytrý tah, jak si udělat reklamu :). Knížka by snad měla doazit během týdne, ale zas tak moc od ní nečekám :), kdyžtak předám kupony dalším 🙂

Anonym
    Host

Přesně jak píšeš, my z těhc plenek nic nevužili 🙁 Pak tam jsou balíčky naty vlhčené ubrousky na zadeček, ale zrovna ty co jsou v knížce tak samozřejmě neměli. Jsou tam vložky do podprsenky jak johnson tak babylove, kojící čaj, pak na persil to se využije a na aviváž, kosmetika nivea, sabemed, johnson, weleda, a pak příkrmy – hami,nutrilon kaše, sunarka, hami masozeleninové příkrmy, a sunárek ovocný příkrm. Dobré je že to paltí až do 6/2012. Tak něco málo člověk využije. Docela mě překvapilo, že davají slevu na hami příkrm a ne na tu jejich značku. Já pro studování jaké jsou dobré příkrmy dle zkušeností maminek apod. tak jsme se rozhodla pro tu jejich značku jak babylove tak alnaturu, a mlíčko a kaši od nestlé. Ta od nutrilonu je prý sladká. Pokud jsme to dobře pochopila tka vlastně do těh 3 let dostaneš 3x tu knížku tak další asi bude příští léto

Anonym
    Host

Došel mi šátek na nošení Sebíka, tak jdu studovat návody, je tak dlouhý a obří, že mám pocit, že se do něj zamotám sama 🙂

Anonym
    Host

🙂 tak hodně trpělivosti 🙂

Anonym
    Host

No jak tak koukám do té knihy tak asi bude potřeba… no asi to vidím an úvaz křž s kapsou navenek, vzhledm k tomu, že se dá nejdří v uvázat a pak tam dát až mimčo a může se nechat svázaný i na příště

Anonym
    Host

Tak jsem se dívala, jak vypadá ten úvaz s kapsou venku a nedokážu si nějak představit, že by sis to nějakým způsobem, Misho, nechala navázaný pro příští použití… Já to vážu s kapsou uvnitř, rovnou s mimčem a taky to jde… Ale tohle taky vypadá dobře:) S těma kuponkama z dm ani teda nevím, jestli si o ně žádat, teda fakt nic moc… Ale s těma plenkama jedničkama – no našemu prckovi byly i když měl porodní váhu skoro čtyři kila – a poslední jsem mu dávala tuším před týdnem 🙂 – ale zapínala úplně na krajíček…
    Radunko a jakou konkrétně máš tu mechanickou odsavačku? S tím pístem, nebo s páčkou(http://tulenik.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=1620)? V Brně ty elektronický půjčujou za 40kč na den – mít to doma dva měsíce, tak už si pomalu můžu koupit vlastní za ty peníze, ne? Nebo se to dělá tak, že si to člověk půjčí a odstříká třeba jednou týdně? By se mi tam asi nechtělo chodit, no moc mě to nenadchlo…

Anonym
    Host

Leni, teď mají v akci v Bille – asi trojky 70ks za 260,-Kč (Pampers active baby) a v Tetě za 350,-Kč když máš jejich kartu ale není to tam rozlišeno, kolik jich tam je vypadá to ale na velké balení větší než v Bille…
    Tak to jsem ráda, že nejenom já to takhle cítím, jak to letí a že mám „smutné nálady“.
    Děvčata, máme nastřelené naušničky:o))a moc nám to sluší, takové růžové kytičky, malá bečela, ale pak hned se smála, prý se jen leknou,ale nebolí je to:)
    Misho: hlavně se do toho šátku nezamotej:o), já bych na to neměla asi nervy, koupili jsme to nosítko od Chicca a zítra nám přijde vybrační lehátko, tak jsem zvědavá…

Anonym
    Host

No já to ještě nezkoušela, jen to u toho úvazu psali, že to jde takto. No asi budeme zkoušet o víkend s přítelem něco umotávat, já jsme na to docela nešika tak at mám kontrolu a neudělám něco špatně. No mě kupodivu dítě usnulo hned po nakojení, ale asi to ldouhé trvání mít nebude jen si cucnul… nevím proč, ale z jednoho prsu mu to moc nejde přes den OK i dkyž z toho prsa nevytáhnul nikdy více jak 90 ml a přitom to teče i když ne tolik a z toho druhého úplně v pohodě… no teď jsme si ho zvážila před koupáním a zjistila, že nám od neděle přibral jen 45 g tak buď má málo jídla nebo teď nárůst nebude a pak zase jo, tak uvidím co v neděli a jak ten další týden, ted nás doktorka pochválila tak snad to zase doženeme a snad to bez příkrmu do toho začátku 5 měsíce vydržíme, mám strach, že kdybych ho teď třeba v noci nebo i ráno dokrmovala, že by pak nechtěl prso

Anonym
    Host

Holky, já taky vážu kapsu venku. Nejdřív to na sebe namotám a pak až tam malou do toho posadím, ale vyndat jí z toho bez vymotávání se mi zatím nepodařilo :). V každém případě doporučení, Misho, poměrně dost si tu přípravu šátku na sobě utáhni. Já měla pořád pocit, že tam malou nenacpu, tak jsem to měla strašně volný a přemotávala. Ted už to zvládnu na poprvé, chce to prostě párkrát zkusit.

Já už chci taky náušničky :). Bojím se, že naše doktorka píchá jehlou, což prý není tak pohodové jako nastřelení :(. Ještě se radši za týden na kontrole přeptám.

Naše mrně dnes teda nespí. Usnul mi než jsem připravila koupání asi na 5 min, únavou. Jenže pak se probrala, tak jsem koupala, krmila a ted je přeažená a pláče :(. Tak snad usne….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 2,251. až 2,265. (z celkem 3,108)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist