- Toto téma obsahuje celkem 3,108 odpovědí. Do diskuze (17 účastníků) se naposledy zapojil uživatel r Raduš a poslední změna proběhla 12 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.1.2011 (16:37) #881288AnonymHost
Ahoj těhulky, tak mé kašlání se na tolik zhoršilo, že mi doktor musel nasadil antibiotika AUGMENTIN. Samozřejmě že to konzultoval i s gynekologama a já pak ještě s dalším praktickým lékařem (známým) a byla jsem ujištěna, že to miminku ubížit nemůže, a info je i hodně na netu od jiných těhu které to také museli brát. Je to penecilinová řada antibiotik a ty těhu mohou užívat. No nadšená z toho nejsem, ale prý kdybych v sobě zánět nějaký měla nebo se to horšilo tak to neléčení by mimču ublížilo více jak tabletky. No ještě jsem k tomu dostala čípky které se mají zavádět do vagíny, ale abych se tomu vyhnula tak mi bylo doporučeno koupit laktobacily a brát si každý den jeden i nadále, že to uchrání a bude to ok. Tak Vám držím palečky aby vás nic podobného nepotkala…já tedy teď budu doma marodit, ale místo neschopenky si vezmu dovču abych nepřišla o korunky ještě mám loňkou tak mi to akorát vyjde
24.1.2011 (17:41) #881289b BejbinaRegistrovaný uživatelahoj misho tak na ten mam alergii nezavidim ti jak ste tady marodi me to zatim obchazi tak dobry .
je to strasna doba az pristi tyden 2.2 na kontrolu je to mazec uz se moc tesim a tatka taky … tehu obleceni uz pomalinku taky zacinam resit protoze s moji vyskou nic moc nesezenem 155 jsem tu asi nejnizsi 🙂 a muj vek 26 🙂 tak ja se vam brzy zase ozvu zatim ahoj
🙂24.1.2011 (18:27) #881290AnonymHostAhoj, jo stačí týden jezdit MHD a někdo na tebe něco prskne teď už zase jezdíme autem, i když já teď mám domácí léčbu nakázanou 🙂 . Já jdu na kontrolu 1.2. už se také moc těším no snad nám prášky zaberou a neublíží….jsem z toho už vyřízená úplně se dusím při kašlání fuj já kašel tak nerada
24.1.2011 (22:59) #881291b BejbinaRegistrovaný uživateltak pak pisni jak si dopadla 🙂 to cekani je hrozny po mesici na kontrolu jeste mi ani nebral krev mazec
25.1.2011 (10:03) #881292AnonymHostjá na krev šla 18.1. tak žeď bude jak UTZ tak výsledky na vrozené vady apod. no už se těším až toho špunta uvidím. Tak teď jen abychom to zvládli s těmi anitibiotiky, snad zaberou a pomohou a nenapáchají škodu
25.1.2011 (11:21) #881293j Janinka23Registrovaný uživatelTak dnes jsme 11+3 a jsme z Prahy Bejbinko:) zítra nás čeká genetika:) tak se moc těším až uzlíčka zase uvidím.Držte se:)
25.1.2011 (11:22) #881294j Janinka23Registrovaný uživatelJinak mám 159 cm a 25 let takže jsme na to velice podobně:D
25.1.2011 (11:40) #881295v vcelka_13265Registrovaný uživatelKoukam že sou tu samy velky nebo prckove jako ja 🙂 Ja sem dnes 11+0 a blbe je mi furt. zitra jdu na kontrolu a za 14dnu UTZ ke screeningu, sem nervozni z toho jak sem mela ty ATB a tu desnou alergii aby bylo vsechno ok.
25.1.2011 (12:25) #881296AnonymHostvcelko a co jsi měla za ATB já je dostala včera a ráno jsme je začala brát, taky z toho mám špatný pocit, ale hold se s tím nic dělat nedá já jsme podle UTZ dnes 11+5 a podle MS 11+2 tak nevím podle čeho to berete Vy, doktor mi to píše dle UTZ a sestřička uváděla do průkazky podle MS razítko dne kdy mi dělali odběry ke sreeningu
25.1.2011 (12:29) #881297m MarkétaRegistrovaný uživatelAhoj holky,
já jsem dnes 13+0, tak jsem se tak zamyslela a říkám si, jak ten čas letí, že už začínáme 14. týden. Já zatím bříško pozoruju jen večer, ráno vůbec, ale už pociťuju, že nedopnu 2-3 kalhoty, takže dnes vyrážím do HM a chci si koupit i nějaké pohodlnější spodní prádlo, mám pocit, že mě taky začíná škrtit, tak ať to naše Kinder vajíčko moc netlačím :-).
Já jsem měla původně dostat těhu oblečení po švagrové, ale ona otěhotněla taky, už podruhé, takže je sice doma a moc ho neunosí, ale přesto ho už potřebuje, je cca 7týdnu před námi, takže taky musím na nákupy :-).Už máme dokonce i kočárek…známá co v létě porodila holčičku o ní 3 měsíce po porodu bohužel přišla a už prcka nechce, takže mi ho za pár korun úplně nový prodá.
Přidá i autosedačku (vajíčko) a postýlku, takže základ máme. Jen koupíme do postýlky matraci.
Na pověry o tom, že kočárek nemá být do porudo doma, nevěřím, takže to neřešíme a časem si pro něj dojedeme.Holky co jste nemocné, držím palečky, ať je vám co možná nejdřív lépe a ať jste oba v pořádku. Mě se zatím bacily taky vyhýbají…odbyli jsme si to v listopadu a od té doby jím každý den pomeranč, pomelo nebo grep a jsme fit…tak snad nám to vydrží.
Hezký den, Markét
25.1.2011 (12:48) #881298AnonymHostAhoj tak jsem byla vcera na utz a uz byl ten nas spuntik krasne videt mame 26,3mm a je to krasny pocit :)…co se tyce obleceni tak to taky zacinam resit tricka mam zatim v pohode nebot mam rada tuniky a takove ty polosaticky atd.ale kalhoty uz nemam skoro zadne tak koukam ale jak uz jste psali uz aby bylo teplo a mohli jsme zacit nosit liginy a saty tuniky atd.nebot se k vam pridavam ze vybrat pekne tehu obleceni neni az tak jednoduche…nemam kolem sebe zadnou tehotnou kamaradku tak jsem rada ze se muzu aspon takhle bavit s vami…
Budete nekdo rodit v podolí?25.1.2011 (13:11) #881299v vcelka_13265Registrovaný uživatelAhoj Lenko,
já jsem v podolí rodila a teď se tam chci zaregistrovat zas, ale rozhodne ne proto, že by se mi tam tak líbilo ale jsou tam profíci a kdyby něco tak tam vědí co a jak ale jinak nebudu rodit v Praze. No však jestli dr.odejdou jak vyhrožujou tak moc míst v Praze v porodnicích nebude, kamaradka dělá na bulovce tam nejspíš úplně zavřou, a jak to bude jinde to ukáže čas. Rozhodně v podolí nečekej nějakej baby friendly přístup.25.1.2011 (13:20) #881300v vcelka_13265Registrovaný uživatelMisho ja měla summamed na 6dní, kvůli spálový angíně a to v době kdy jsem ještě nevěděla že jsem těhu, ale prej by to nemělo vadit. Imunoložka mi povětšinou dává jen „jemný“ léky a na gyndě mi řekli že je to ok, ale i tak hlodá červík, no a pak na novej rok ta děsná alergie s tím dithiadenem, na kterým je napsáno že v Prvních třech měsících se nesmí, no ale všichni dr tvrděj že je to jediný co můžu a co mi rychle pomůže aby to neohrozilo mimi. Je fakt že u některejch nemocí doktoři tvrděj že je lepší řešit to hned léky než to prodlužovat a tím ohrožovat plaváčky.
Jinak s tím kočárkem u dcery sem byla na rizikovým a tak sme kočárek vybírali brzo, kdyby náhodou tak jsem ho měla doma v dětským pokojí už od cca 24.tt, sou to jen pověry ne v každým obchodě kočárek nechávaj až do porodu, ale představit si tatínka jak po porodu jede někam v podroušeném stavu vyzvedávat kočárek, to si vážně neumím.25.1.2011 (13:39) #881301AnonymHostTakze rikas ze podoli neni nic moc?Co jsem cetla tak si to holki chvalily…ja si ted vybiram porodnici cekame prvniho spuntika tak vubec nevim kam se zaregistrovat a podili se mi zdalo jako nejlepsi moznost…
25.1.2011 (13:42) #881302AnonymHostNebo jsem jeste uvazovala o krči…
-
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.