Ahoj Holky, jsem ráda, že se rozrůstáme :-).
Já jsem z Kladna a rozhodovala jsem se mezi porodnicemi v Praze a mimo Prahu. V Praze se totiž musí registrovat ve 12. někde ve 14. týdnu. Nakonec jsem si však vybrala menší a rodinnější porodnici ve Slaném, kam to máme 15km a je nová, hezká, není potřeba registrace a nikdo si na ni nestěžuje.
Tekže porodnici už mám vyřešenou.
Jinak taky zatím neřeším kočárky atd., jen tyto stránky mě zaujaly, protože sleduji, co se děje v bříšku s miminkem atd. Mám zatím nahoře necelé 1kilo, přesně 0,7kg, vážím se totiž na digitální váze, takže to moc není znát, ale jelikož jsme včera začali 11. týden (dnes jsme 10+1) tak už začínám mít nafouklé bříško… a mám pořád žízeň :-).
Nevolnosti jsem měla slabé, o Vánocích se to spravilo, ale od nového roku to začalo, když jsem si ráno čistila zuby, nějak jsme se nepohodli s kartáčkem a už to jede. Takže špatně je mi celý den, ale když zvracím, tak jen jednou ráno.
Ale přijde mi, že večer je mi vždycky nejhůř. A jsem hodně unavená, chodím spát okolo 21h a jsem fakt ráda, že jsem v posteli.
Jinak to vypadá, že jsem před vámi napřed :-). Já mám termín zatím na 2.8.2011 🙂