Kolagen

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Autor
    E EsterMachova
    Účastník

Zdravím, maminky – napíšete – užíváte některá kolagen? Jaké pozitivní účinky na sobě pozorujete?

B BartunkovaKata
    Účastník

Ahoj, já jsem taky vybírala dlouho a pročítala různé diskuze. Navíc jsem porovnávala hodně kolagenů od různých značek a vyhrál u mě Orcacollagen. Je opravdu plný účinných látek (vit. C, Biotin, kyselina hyaluronová …), navíc díky členství je cenově nejdostupnější na trhu a výborně chutná. No a benefity – těch je celá řada – lepší kvalita vlasů, pevné nehty, vypnutí pleti v obličeji, celkově hydratace pokožky …

R Renina
    Účastník

Já hlavně nehty. Dost se mi zpevnily.

E EsterMachova
    Účastník

Moc děkuji za komentář – kde bych prosím o tomto kolagenu našla více informací a mohla se mrknout na složení?

B BartunkovaKata
    Účastník

Tady máte odkaz přímo na jejich web http://www.orcacollagen.cz Tam najdete všechny důležité informace a najdete tam i všechno o jejich členství, které se vyplatí zřídit.

K Kristynka88
    Účastník

Já potřebuji něco na vyhlazení a zpevnění pleti a žádné doplňky stravy mi nepomáhají. Máte tip na účinnou kosmetiku?

j jaja.jajinka
    Účastník

Mně moc vyhovuje česká kosmetika Iuvenio. Měla jsem vrásky hlavně kolem očí a jejich kosmetika a hlavně tenhle krém https://www.iuvenio.com/look/ mi je krásně vyhladily, skoro jsem tomu ani nemohla věřit. Koukni na zo 😉

Simms Martin
    Účastník

When bathing your best sex dolls or robot, make sure the water is moderately warm. Hot water is not recommended because many dolls cannot tolerate high temperatures.

M Michaela7
    Účastník

Iuvenio je za mě nejlepší kosmetika, konečně taková, která opravdu plní to co slibuje. Navíc se mi moc líbí, že je veganská a je vhodná i na citlivou pleť, protože je bez parfemace.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 8. (z celkem 8)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist