Jazyková školka v Praze

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel A Alisia88 a poslední změna proběhla 6 měsíci, 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    A Alisia88
    Účastník

Zdravím, maminky – je v Praze opravdu dobrá jazyková školka, ve které se děti učí mluvit anglicky? Časem plánujeme přesun do Anglie a myslím, že jazyková školka by byla to pravé.

E EsterMachova
    Účastník

S dovolením si počkám na doporučení, protože sama chci syna dát do jazykové školky a osobní doporučení je vždycky nejlepší.

B BartunkovaKata
    Účastník

Holky, taky bych malou do jazykové školky dala, ale já se spíš bojím ceny, že to bude stát tak moc, že tam malou nebudu moct dát.

m MarieHaj
    Účastník

Holky, já mám syna od loňskýho září ve školce Trojská labuť a školku všema deseti doporučuji! Mají fakt krásný přístup k dětem, hezké prostředí, angličtinu používají v průběhu celého dne, při běžných činnostech. A cenově je to taky v porovnání s jinýma jazykovýma školkama v pohodě, mrkněte http://www.skolkylabut.cz/vzdelavani/anglicka-skolka

A Alisia88
    Účastník

Holky, moc děkuji za doporučení na školku! Má fakt skvělé recenze, určitě je kontaktuju, snad mi malou vezmou 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist