Imunita

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (6 účastníků) se naposledy zapojil uživatel P Prokeška a poslední změna proběhla 1 dnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    S Simona132
    Účastník

Ahojky, po porodu mám hrozně oslabenou imunitu. Už jsem přestala i kojit, takže jsem si říkala, že bych vyzkoušela nějaké doplňky stravy na vyšší imunitu. Máte něco vyzkoušené co vám fakt pomohlo?

A Andy10
    Účastník

No já mám hodně ráda přírodní věci. Nechci do sebe dávat zbytečnou chemii. Mě třeba vyhovuje Shilajit, dračí krev, moringa, ashwagandha. Určitě to chce vybírat kvalitní produkty s dobrým zpracováním.

S Simona132
    Účastník

A to bereš všechno tohle najednou? Neob to nějak střídáš? A Jediné co z toho znám je ta dračí krev, jinak vůbec nevím co to je. 🙁 Kde to všechno objednáváš?

A Andy10
    Účastník

Tak se podívej sem https://kratomworld.cz/collections/ke-kratomu, mají tam opravdu spoustu doplňků stravy. Sypkou formu nebo v tabletkách. 🙂 Vše najednou neberu, teď užívám jen ten shilajit, dračí krev mám doma pořád i na zevní užívání a v zimě si tam objednávám třeba ještě ginger shoty. Mají to všechno fakt super a nejsem pořád nemocná, mám mnohem více energie a cítím se lépe. 🙂

e e66e29bd530570
    Účastník

Kromě suplementů pro ženy po porodu byste měli zařadit i některé šetrné sporty na posílení imunitního systému. subway surfers

M Michaela7
    Účastník

Nám se osvědčilo užívání medicinálních hub. Manžel užívá Lví hřívu a já Housenici čínskou, objednáváme odtud https://www.houbicky.eu/ mají je kvalitní a v bio kvalitě. Doporučuju si tam o tom přečíst, je to přírodní zázrak 🙂

j jaja.jajinka
    Účastník

Taky jsem dlouho bojovala s únavou a kamarádka mi právě doporučila pročíst si co mají na Houbicky.eu, že se jí to osvědčilo a dobírám teď Housenici čínskou a cítím se jako vyměněná 🙂

P Prokeška
    Účastník

Mě vyhovuje na podporu imunitního systému doplněk stravy Wecare about your immunity, není v pilulkách, ale ve formě drinku, který si dávám každý den. Má bohaté složení a tělu pomáhá líp se bránit případným virům chřipky. Nemělo by zapomínat a vyváženou stravu bohatou na ovoce a zeleninu, odbourat cukry atd. Myslím si, že imunitě pomůže i méně stresu, proto bych poradila jogové cvičení, ta uklidní mysl a protáhne tělo 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist