Ahojky zuziku, já přesný termín od Dr. také ještě nemám, ale dle svých propočtů, by měl být termín 4.4. Podle prvního utz je stáří podle ms i dle uz stejné takže to tak nějak to datum bude :o)) 4ekáš prvního drobka nebo už nějakého doma máš? A od kud jsi? – jsem zvědavka to je děs :o)) Já jsem Martina, je mi 26, žiju s manžou v Kosmonosích a čekáme druhé dítko. Už máme doma 18ti měsíčního chlapečka Přemka… Písni také něco o sobě :o))
Ahoj, taky čekám v dubnu, dle MS 14.4……bude to už taky druhé dítko, Niki má ted 2 roky..jsme z Brna…..už se nemůžu dočkat UZ ve 12.týdnu, jestli bude vše ok, měla jsem totiž angínu:(
Dagi vítám tě tu :o)) Já už jsem dneska 11+5 takže už mám UTZ za sebou ve čtvrtek a bylo to super – drobeček je v pořádku :o)) A příští středu jedem do Prahy do Genetu na prvotrimestrální skreening (placený) takže uvidíme drobečka zas… už se moc těším :o))
ahoj, tak se k vam take pridavam,jsme 11+2 a termin mame 25.4..Pristi tyden nas ceka nejdriv zapis do poradny a hned druhy den screening v Usti,tak snad bude vse o.k
Jestli vás zajímá aktivní rodičovství, které je vědomé, kontaktní, ekologické a přirozené, mrkněte na stránky http://www.aktivnirodicovstvi.cz. 20. října 2012 se bude konat dokonce konference v Brně, tak se můžete přijít podívat.
ahojte holky tak mi cekame nakonci dubna. vypada to na 27.4, dnes zaciname druhy trimestr, tak jsem si i celkem oddechla. na jare jsem prozila spontanni potrat, tak jsem se trochu obavala.
Ahoj holky, jsem v 16.tt. Od začátku těhotenství jsem postupně zhubla skoro pět kilo, ale nebylo mi nějak extra špatně, prostě jen nechuť k jídlu. Teď už delší dobu nehubnu, ale ani nepřibírám. Kamarádka je také v 16.tt, ale už přibrala dvě kila a má malé bříško. Já pořád nic, nikdo to na mě ani nepozná. Říkám si, každá mamka to má asi jinak, ale jsem z toho trošku nesvá… Budu vděčná za jakékoli podobné zkušenosti a za útěchu 🙂 A.
Ahoj tehulky, ja jsem v 15tt, termin 26.4 a cekame druhe mimi, prvni syn Nikolas ma ted 15 mesicu. Uz za sebou mame 1.screening, vse v poradku a vypada to na holcicku 🙂
Ahojky, tak po měsíční odmlce a registraci pod novějším nickem jsem tu zas zpět. Screening vyšel v pořádku, dnes mám za sebou triplle test, ale vzhledem k 1.výsledku bude vše zřejmně o.k.Jěště nás čeká genetika.díky vyššímu věku.Už by všichni chtěli vědět co to bude 🙂
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 32)