Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (10 účastníků) se naposledy zapojil uživatel MMichaela7 a poslední změna proběhla 1 měsícem, 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 17)
Já už rok pravidelně piju Orcacollagen a jsem s ním moc spokojená. Vyzkoušela jsem hodně kolagenů, ale tento má výbornou chuť. Díky členství se mi každý měsíc automaticky vytvoří objednávka a přijde mi balíček domů. Takže nic neřeším a ještě navíc se dostanu na nejnižší cenu na trhu .
Ano, tady máte odkaz na jejich stránky https://www.orcacollagen.cz Najdete tam veškeré informace a můžete ho tam rovnou i objednat. Pokud se pro něj rozhodnete – doporučuji si zřídit členství a čerpat tak výhody.
Za mě určitě ještě ke kolagenu doplnit kyselinu hyaluronovou samotnou. Super mají u N- Medical. Já ji teda můžu doporučit určitě už brát v dřívějším věku, protože kyselina hyaluronová se nám z těla vytrácí již mnohem dříve, ale určitě bych ji nasadila také. 🙂
Za mě určitě ano. 🙂 Já užívám jak kolagen tak i právě kyselinu a ty účinky jsou super. Pleť mám hezkou a hydratovanou. Vyživenou zevnitř a je to poznat. 🙂 Přijde mi i taková šťavnatější. Zároveň kyselina vyživuje pokožku celkově a klouby a pojivové tkáně. 🙂
Já jsem teď začala používat NMN. Má být proti stárnutí, na podporu vitality a další a další věci. Zatím teda užívám chvíli, ale říká se mu „věčné mládí“, tak uvidíme jak bude fungovat. 🙂
Chtělo by to doplněk stravy s obsahem kolagenu, vitamínů a minerálů, které tělo potřebuje k udržení zdraví, poradila bych doplněk od Wecare, který je prospěšný jak pro zdraví, tak pro pokožku. Já ho objednávám pro sebe i mámu půl roku a za sebe a myslím si, že i za mámu mohu říct, že funguje.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (z celkem 17)