- Toto téma obsahuje celkem 1,749 odpovědí. Do diskuze (20 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.2.2011 (19:13) #871119AnonymHost
Skubina ja mam vsechny veci od kamosky na 0-3mesice,takze to je vybavene,ale sem dost organizovana,takze hodne veci jako drogerie,flasky na mleko,postylka,pleny uz mam zbyva tak hlavne kocar a dudliky…jsem skoro 22t,v praci sem si vzala ted nake prescasy asi 4vykendy,protoze s praci jdu pomalu do finale,ale stejne delam jen na polovicnii uvazek….tak budu zase nakupovat opatrujte zazraky
17.2.2011 (19:29) #871120AnonymHostAhoj holky
Tak jak se máte těhulky? Jste už v půlce.Víte jak vám závidím.Po velice dlouhé době jsem se rozhodla vám napsat. Tak my už jsem po 3měsíčním čekání. Já jsem se ještě minulý měsíc rozhodla,že mimčo odložíme až na léto až budem bydlet,ale přítel nezapoměl,že už se od února můžem snažit a tak se snažíme,ale jestli se to povede teď nebo až opravdu v létě to je otázka.
S domečkem pokračujem tak,že děláme štuky,stropy a konec února začátek března se bude obkládat koupelna a pokládat podlaha. Měla jsem dilema s výběrem kuchyně,ale už je to vyřešeno -přírodní barvy(tmavě hnědá,smetanová a přírodní dřevo),ale s tou se bude čekat nebo dělat až budou peníze-protože domeček nějak hodně žere.Mějte se hezky a doufám,že se rychle zadaří.
18.2.2011 (2:24) #871121AnonymHostAhoj Petula,ja si te procitala v tve diskuzi,takze sem celkem v obraze.Ono ted nebo v lete to uz je fuk,podstatne,ze to bude jeste letos,tak se mas stale na co tesit.
Urcite se to prolomi abude to v poho.Je fajn,ze pritel ma zajem.Ale ono je to tezka,vsechno dnes to stoji,tak lidi proste pocitaji,ale zase se rika,jake si to zaridis takove to mas.Jasne,ze ti drzim palecky at se Vam to podari……………18.2.2011 (12:56) #871122p pavlakaroliRegistrovaný uživatelČaute holky,
včera jsem byla na cukrovce a dneska pro výsledky a pozitivní:( ,tak si musím doma zkoušet kolik mám cukr takým malým stroječkem.Jsem s toho celá zničená :'( .V pondělí tam jdu znova tak jsem zvědavá.Jinak je všechno v poho papa18.2.2011 (22:04) #871123m NikisekRegistrovaný uživatelAhojky holky,
tak jsme včera přijely z nemocnice. Nakonec si nás tam nechaly,
protože malinká zvracela, průjem měla a taky velkou horečku nad
39°C. Bohužel doma by nemohla zůstat, jinak by dostala
bulimii a nic v sobě neudržela. Ale už se to lepší. Horečku nemá,
ale stále má průjem. Zvracela včera 2x, ale jinak je to lepší.Jinak na cukrovku jsem taky nešla. Při malé jsem taky nebyla a
tak jsem jedině ráda. Ale už jsme v 6 měsíci, to ale ubíhá rychle!!!Jinak pavlokaroli, je mi líto, že máš cukrovku pozitivní, ale určitě to
zvládneš 🙂 . Budu ti držet pěsti.Jinak Peťul, držím pěsti, ať se ti poštěstí. Ale určitě, věřím v to,
že ještě tento rok budeš mít miminko v bříšku. 🙂Jinak holky, dost by mě zajímalo, co vám všem řekli, že budete mít
za miminko. Teda kromě těch, co si to nechávají jako překvápko.
Joga asi chlapečka, a škubina taky chlapečka, stejně jako já.Jinak, to máš asi pravdu Jíťo. Mě už teď začíná tvrdnout bříško a
někdy pobolívá… 🙁 Ale s hořčíkem to snad zvládnu.Jinak holky, taky už vám tvrdne bříško a pobolívá? Jak já ti vidím, tak
budu mít zase porod dříve. Ale doufám, že zas ne tak moc.
2 týdny stejně jako u Kristýnky stačí 😀 🙂 .Tak se mějte krásně holky a budu se těšit na vaše příspěvky, Vaše Nika a Kika
18.2.2011 (23:13) #871124škubinaRegistrovaný uživatelAhoj Niki,tak jste to s malou zvládly… 🙂 Ohledně toho tvrdnutí bříška,mě tvrdne zatím jen někdy večer,ale co jsem četla,tak je to normální. Myslíš,že to může znamenat dřívější porod? týden nebo dva dřív by mi určitě nevadil 🙂 Chtěla jsem se tě zeptat,kde se chystáš rodit,jestli jsem se teda nespletla,že jsi od Olomouce…
Mějte se hezky maminy a užijte si víkend 🙂19.2.2011 (0:19) #871125AnonymHostNikisek tak hlavne at je mala v pohode,ja se dnes neudrzela a koupila 4*mikiny cervena,hneda,modra….ALE VETSI VELIKOSTI!!
tvrdnuti briska to nevim,brisko mam dost pevne porad a nake rozdily nepozoruji,zitra 22T,UTIKA TO UTIKA.
uzivejte vykend a opatrujte zazraky19.2.2011 (15:57) #871126m NikisekRegistrovaný uživatelJá si teda myslím, že tvrdnutí bříška znamená dřívější porod… Jinak malinká večer zase zvracela, ještě nekakala, tak nevím, ale horečky naštěstí nemá!!!:)
A narodila se mi o ty 2 týdny dříve…
Jinak rodit bych chtěla ve Valašském Meziříčí. Rodila jsem tam i malou,
rodil ji Skulina a je výborný podle mě.No, já mám taky pevné bříško. A hodně cítím, jak se mi ta kůže
natahuje. Nic příjemnýho, jako kdybych měla prasknout…
Ale jinak mě to i bolelo to tvrdnutí… Ale hočík mi pomohl 🙂
A už se moc těším na penízky, protože asi budu šetřit malému na
výbavičku novou do porodnice!!! A musím vybrat něco hroozně
pěkného 😀Tak papa holky a mějte se krásně!!!
19.2.2011 (22:32) #871127j JíťaRegistrovaný uživatelAhoj Nikisku,
myslela jsem si to, že to bude něco se zvracením nebo průjmem, teďka je toho aspoň tady u nás strašně moc. Já měla taky o malou velký strach ale naštěstí to od nás nechytla. Jsi dobrá žes to zvládla, do nemocnice. Já si to vůbec nedokážu představit, musela to být celkem zabíračka co. Tak hlavně ať je Kristýnce už jen líp. Brouček.
Pavli v pondělí držíme palce, a dej vědět co ti řeknou, snad to bude nějaká mírná forma.
Peťulo, tak přeju úspěšné snažení, opatruj se a dávej na sebe pozor 🙂 určitě to vyjde brzo!
Jogo, hezké nákupy, závidím 🙂 u nás se naše domácí finanční krize pořád prohlubuje, nedaří se nám prodat auto, tak já se zatím držím hodně zkrátka. Ale snad bude zase ještě líp. Bříško mi taky netvrdne, ani u minulého těhotenství jsem to nepozorovala. Ale je fakt že ty vitamíny co beru tak magnezium obsahují tak třeba když ho mám dostatek tak to ani netvrdne. Myslím, že není o co stát, asi by mě to vylekalo.
Tak se mějte holky, já jdu ve středu zase na kontrolu cukru, a jinak poradna až 15.3 tak teď chvíli klídek. V březnu jdu ještě k zubaři.
Ahoj <:o) a dobrou noc
21.2.2011 (15:49) #871128x NikaRegistrovaný uživatelAhoj holky,
dlouho jsem se nepřipojila do diskuse, vlastně jsem se ani nekoukla, tak to musím napravit a písnu Vám co je nového :-).
Měla jsem teď 4 týdny klid od jakýchkoliv vyšetření, ale ve středu jdu na kontrolu ke gynekologovi. Už se docela těším, že zase uvidím malou na ultrazvuku. Bříško už mám teda pěkně veliké a dost napnuté a občas se mi zdá, že musí prasknout. Že by mi tvrdlo o tom nějak nevím. Dost často cítím jak se tam malá hraboší a musím říct, že to je super. Mám doma i stetoskop, tak občas posloucháme bušení jejího srdíčka, je to fakt zázrak.Jinak k té aktualizaci seznamu, který dělala Jíťa. Já mám termín porodu 9.6., je mi 28 (v době termínu porodu 29) a čekám první mimi a dle ultrazvuku ve 20.tt to bude holčička a bude se jmenovat Michaela. Jsem z jižních Čech.
Konečně se nám povedlo vybrat kočárek.
http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/ksnowe/ks95/ks29.jpg
Můžete mrknout.Tak se mějte krásně a zařiďte někdo, ať už je jaro.
Verča23.2.2011 (23:14) #871129m NikisekRegistrovaný uživatelJíťo, moc děkuji za přání. Jinak mlinká už je úplně v pohodě! A ptala jsem se na
vakcínu proti rotavirové infekci a prý stojí přes 2000. Hrůza, co? A taky jsem se
ptala, jestli si malá neudělá protilátky a doktorka řekla, že to stejně zase
může dostat, protože je moc různých tipů té infekce. A jak je to očkování,
tak to pojišťovna neplatí, ale je to proti všem tipům rotavirvé infekce…
Tak aspoň budoucí maminky ví, jak to je 🙂Jinak bříško tvrdne pořád, protože já a pravidelné braní prášků nejsme kamarádi.
Vždycky zapomenu… Je to semnou hrozný. A už jsem zase zapomnětlivá,
stejně jako v minulém těhotenství… 😀 A jinak s tím pocitem prasknutí to
mám taky 😀 😀Jinak Niki, krásný kočárek. A kolik stojí? Já mám zatím vyhlídnutý tento:
http://mimi-vyskov.com/10590-dorjan-danny-sport-4-2011/140/
Slyšela jsem totiž, že Dorjany jsou dobrá značka…Jinak další kontrolu na genetice mám až 11.3., tak si chvilku počkám.
I když se mi zdá, že ten čas nějak moc rychle utíká!!!
S tou mojí milovanou malou rošťandou ubíhá čas jako splašený.
😀 Ale jsem ráda, že ji mám. Kdybych ji neměla, kdo by mi pusinkoval,
objímal a hladil bříško 🙁 . No bez ní to skrátka nejde.Tak se mějte holky a užívejte si těhilkovství, protože ten čas letí jak splašený!!!
25.2.2011 (2:23) #871130AnonymHostAhojky tak v breznu zacinam 6mesic a v praci se mi to krati,Sefova je taky tehu,tak rikala at zustanu jak se budu citit.Ale myslim,ze do konce dubna to bude max!
Zazrak zacne brzy pomalicku pribyvat na vaze,stale delam v utery jogu a asi i obnovim bazen!!!
Brisko urcite trosku povyrostlo,ale brezen je jeste druhy trimestr tak to je pohodicka.Citim se fajn!
Brezen utece,mam i dost prace takze vyrazim na nake nakupy.Neco malo……Tak se opatrujte zazraky25.2.2011 (10:01) #871131AnonymHostAhoj Jíťo,Joga ta už to ví-ona občas jukne na diskuzi přišla jsem o to a ví,že ve čtvrtek jsem testovala a // no a teď jen čekat a doufat,že se to dobře odstartuje se srdíčkem a vůbec se vším a …………Termín mi podle ms vychází na 1.11.2011
25.2.2011 (10:22) #871132škubinaRegistrovaný uživatelAhoj holky! Tak už jsem vstoupila do 24.týdnu a po vašem vzoru už začala trochu nakupovat. Jste mě pobláznily 😀 Ale je to paráda 🙂 Celkově se teď cítím dobře,prostě si to užívám…
Peťulo,moc moc gratuluju a samozřejmě držím palce,ať je mimi v pořádku25.2.2011 (16:31) #871133AnonymHostjo jo,ja si to tu sleduji Barunka a Petula byli v nasi diskuzi a obema se zadarilo,takze to je proste supeeeer.Na diskusi zkousime otehotnet uz Petulu schaneji,ale ja vim,proc tam nepise!!Nekdy je to tezke,aby dalsi nebyli zklamani,ze musi stale cekat!!!
Tak si Petula aspon pripravila trosku baracek,jeste vam zbyva hodne dodelat?A v te praci si to rekla sefovi,at tam netahas tezke veci?Ja budu v praci taky do konce brezna a pak v dubnu uvidim,mozna bych zustala do velikonoc,delam jen dva dvny tak to je pohoda.Ted sice v breznu mam nake prescasy par vykendu,jdu s praci pomalu do finale.
Je Skubino mi jsme skoro nastejno,ja jsem zitra 23t a taky se citim v poho,sice na me milovane joga uz pulku cviku mam prizpusobenych ,ale moc mi to pomaha na zada.
Tak zazraky opatrujte!! -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.