Červen 2011

• Toto téma obsahuje celkem 1,749 odpovědí. Do diskuze (20 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (z celkem 1,749)
  • Autor
    m Nikisek
    Registrovaný uživatel

Ahoj holky,

moc Vám všem děkuji 🙂 .
    Jinak moje mamka bohužel taky je a byla samoživitelka a to jsem doufala,
    že já nebudu 🙁 . Ale bohužel jsem taky a asi i budu.

Jinak včera jsem byla na ultrazvuku a pro těhotenskou přůkazku.
    Dostala jsem žádanku na genetiku, tak jdu 3.12. a nechala jsem si i včera udělat
    první fotečku. Malé se hýbe jak čertík. A srdíčko taky bije. Gynekoložka mi teda
    nakonec doporučila vitamínky pro těhotné, tak jsem si koupila GS Mamavit, protože
    byl v střední cenové relaci. Byl tam Elastin za 125,- a já koupila ten můj za 136,-.

Jinak taky už od toho kočárku mě začínají bolet záda!!!! Pořád ve městě :S
    A taky je to unavující a tak sobota, neděle a ještě pondělí budu mít klid.
    Dneska jsem byla na odběru krve.

Už se moc těším, až se dozvím, co budu mít 🙂 .

Jinak já bohužel v Praze nebydlím. Bydlím až u Olomouce na Moravě.
    Takže bohužel… Ale asi se kouknu na internet a najdu si jinou práci,
    ale budu si dávat pozor na věrohodnost!!!!

Holky, už jen 2tt a uvidím miminko na velkém UTZ. Moc se těším.

Tak se mějte krásně holky a buďte stejně natěšené jako já 🙂
    Termín mi vyšel na 17.6. 🙂

PS: V pondělí buud mít kozačky s podpatkem, tak snad se nezabiju 😀
    Po 100 letech jsem si je nechala opravit……

j Jíťa
    Registrovaný uživatel

Ahoj Niki nevěš hlavu třeba v těch kozačkách klofneš nějakého super chlapa a nebudeš na to sama 🙂

Nechci to zlehčovat, sama taky mám občas stavy kdy mi není do zpěvu, hlavním důvodem jsou asi jako u většiny lidí finance.

Na ten velký UTZ jdu taky 3.12.! Příští týden ještě do poradny a na těhotenskou cukrovku musím dřív protože jsem ji minule měla. Třeba to teď bude OK, trochu doufám.. termín mám 4.6

A co ty křeče, máš je ještě? Co o tom řekla Dr.? Musel to být krásný pocit vidět malou kopat a bít její srdíčko.

Nevím jestli občas zabrousíte na těhulkuLive! Báru v diskuzi, vypadá to tam trošku špatně po genetice, ale nic podrobného tam není napsané. Jde z toho ale mráz po zádech.

m Nikisek
    Registrovaný uživatel

Ahojky.
    Tak teda uvidíme 😀 . Jinak včera měla Kristýnka horečku.
    Dokonce 39° a to měla teploměr pod pažičkou jen 3 minuty (používáme
    pořád jen starý rtuťový teploměr), ale dneska uuž teplotku nemáme.
    Ještě jí budu dneska měřit teplotku. Dala jsem jí nato sirup Paralen.

Jinak dneska ráno jsem se vážila a zjistila jsem, že jsem zase shodila kilo
    a tak teď zase vážím 54kg. To bude těma stresama a lítáním po městě a
    Hranicích.

Ty křeče nejsou nic zvláštního, jen roztahování dělohy a už je dokonce nemám
    🙂 .

Tak teda doufám, že za ty 2tt budu vědět, co budeme doma mít. Ale docela
    bych řekla, že chlapečka. Tak uvidíme. Jinak doufám Junebug, že sem napíšeš,
    jak ti ten „velký“ UTZ vyšel 🙂 . Ale určitě dobře.

Já abych řekla pravdu jsem si těhulky Live nečetla. Nemám na to čas. Ale párkrát
    už ano.

Tak teda mějte se krásně holky a užívejte si soboty,neděle a toho, že neprší 🙂

j Jíťa
    Registrovaný uživatel

Ahoj, u nás taky neprší ale je zima a škaredě. za chvilku jdu se psem ven a potom zase pracovat, tento víkend je pracovní.

Kolik má Kristýnka? My byli na očkování (spalničky) v 15 měsících, a doktorka říkala, že tak 6-8. den můžou přijít teploty na asi 2 dny. Tak ve čtvrtek to bylo 8 dní a měla taky 39 teplotu. a vy jste myslím byli těsně po nás, tak to bude taky možná z toho? včera ještě malá teplotu měla, dneska zatím ne, uvidím jestli jí to vyskočí večer, do tří dnů by to mělo být pryč.

počkej jdu se taky zvážit to mě zajímá kolik budu mít 🙂

tak už jsem zpět, mám pořád 62k g takže 1 kg nahoře celkem. to by šlo.

UTZ určitě napíšu. jestli se toho dočkám, 3.12 mi připadá strašně daleko..

tak ahoj holky

b buracek
    Registrovaný uživatel

Ahojky, mě čeká velký UTZ toto úterý v gennetu a už se nemohu dočkat. Moc se těším a zároveň bojím, ale to je asi normální.

Všem, které to také čeká, držím palečky 🙂

Anonym
    Host

ahoj, je to tri dny, co jsem si udelala testik a byly na nem // 😀
    doma mame temer 17 mesicni holcicku, tak mam trosku obavy, abych vse zvladla, ale snad ano, moc se na miminko tesime a jsem zvedava, jestli to bude opet holcicka nebo tentokrat chlapecek 😀 termin vychazi plus minus na 20. cervence 2011. 😀

m Nikisek
    Registrovaný uživatel

Dobrý večer holky.
    Dnesla jsem ponocovala u ČS Má talent.

Jinak malinká to asi oravdu měla z očkování. Jinak má teď 13 a 23.11. bude mít
    14 měsíčků 🙂 .

Jinak mě čeká autoškola.

A taky už jsem si na toho 3.12. zjistila vlaky a pojedu teda nakonec sama s malou
    vlakem.

Jinak bohužel mám poslední dny hrozný večery. Každou noc se mi zdá o tátovy od
    malé a uvažuju nad tím jak jsem od něj odešla Ale zase už ho nezajímáme a ani
    už za malou nechodí. Při prví stěhování domů nás navštěvoval dost často.
    A dokonce se mi už i trošku stýská. Snad to přestane, ale nutí mě ty sny na něj
    myslet. Už si myslím, že na mě už nic nečeká… Aspoň, že mám moje milované dětičky
    a nikdy nebudu litovat, že je mám.

Jinak budu asi muset dát malému příjmení po tátovy, abych dostávala alimenty a
    mu se to nejspíše líbit nebude :S . Ale musím nějak děti uživit. Třeba ho jen
    napsat do rodného listu. A potom bych malé změnila příjmení po mně, aby obě
    děti měly stejné a neměly v tom nepořádek. To bych opravdu nechtěla…

Jinak Lis18, gratuluji ti k miminku, co čekáš a určitě to zvládneš 🙂 . Vždyť já mám
    skoro 14-ti měsíční holčičku a za 2 týdny budu ve 3 měsíci těhu. A taky se moc na
    miminko těším.

Tak ahojky holky a mějte se moc krásně!!!! Určitě se máte mnohem lépe než já.

m Nikisek
    Registrovaný uživatel

Jinak buracek, potom napiš, jak ten „velký UTZ“ dopadl. Mě teda čeká 3.12.
    Už se taky moc těším, protože se možná dozvím, co čekáme, u malé to taky
    tak bylo 🙂 . A jinak moc se neboj. Zbytečně by ses stresovala. Bát se můžeš
    až potom. Znám to 😀 . Já se radši ničeho nebojím a spíše se těším, aby bylo
    miminko v pořádku.

Ahojky,zdravé miminko, hodně štěstí a krásnou fotečku přeje Nika

j Jíťa
    Registrovaný uživatel

Ahoj těhulky,

zdravím nové tváře. Já jsem byla dnes v poradně a vše OK, ale na ultrazvuk jdu až 3.12 dneska se nedělal. Zítra mě čeká vyšetření na těhotenskou cukrovku, vůbec se netěším, musím být v nemocnici ráno ještě před 7 ale jíst a pít budu moct až tak po 9.hodině. Snad bude aspoň dobrý výsledek, myslete na mě, pak napíšu.

Co vy holky, jak se cítíte, a máte už bříško? Já už trochu jo a cítím se tak do 17:00 dobře a pak je mi do večera špatně. Jsem 12+2 tak třeba se to zlepší brzo.

Na gyndě jsem dostala dárkový reklamní kufřík, bylo tam Caro, a 3 vzorky od Hippu.

Zatím ahoj a těším se na novinky od vas!

j Jíťa
    Registrovaný uživatel

Ahoj těhulky,

zdravím nové tváře. Já jsem byla dnes v poradně a vše OK, ale na ultrazvuk jdu až 3.12 dneska se nedělal. Zítra mě čeká vyšetření na těhotenskou cukrovku, vůbec se netěším, musím být v nemocnici ráno ještě před 7 ale jíst a pít budu moct až tak po 9.hodině. Snad bude aspoň dobrý výsledek, myslete na mě, pak napíšu.

Co vy holky, jak se cítíte, a máte už bříško? Já už trochu jo a cítím se tak do 17:00 dobře a pak je mi do večera špatně. Jsem 12+2 tak třeba se to zlepší brzo.

Na gyndě jsem dostala dárkový reklamní kufřík, bylo tam Caro, a 3 vzorky od Hippu.

Zatím ahoj a těším se na novinky od vas!

m Nikisek
    Registrovaný uživatel

Ahojky holky,
    Jak se máte?
    My se máme docela dobře, až na pár velkých maličkostí.
    Přítel si prý najde práci a byt, tak uvidíme. Ale stejně jsou tady problémy.
    Prý mě podvedl, ale on řekl, že ne a jeho kamarádky taky si myslí, že ne.
    Ale budu si muset se všemi promluvit. ALe jako fakt!!!

JInak já se pořád nemůžu dočkat 3.12. na první velký ultrazvuk!!!!
    Moc se těším.

Jinak bříško už mám. I když jsem teprve v polovině 10 měsíce, takže v pátek
    další týden budu v 11 týdnu. Docela se ani nedivím, protože jsme slyšela,
    že u druhého to jde vidět dříve… A už si i těhotně připadám… 😀
    Hodně moc se těším na miminko. A doufám, že když zase budeme s tatínem,
    tak už to nebude jako dříve, ale zase jako na začátku…

Mějte se moc krásně a ať Vám miminka rostou!!!

x Nika
    Registrovaný uživatel

Ahoj těhule, přidávám se do klubu červnových potomků 🙂 Já jsem právě ve 12+2 svého prvního těhotenství. Za týden jdu na velký UTZ a už se nemůžu dočkat. Jsem strašně zvědavá jestli to bude kluk nebo holka a doufám, že se to za týden dozvím :-).
    Jinak první trimest jsem si užila, neměla jsem žádné problémy a vlastně ani dnes si pořádně nejsem jistá, zda jsem opravdu těhotná. Žádné změny na sobě nepozoruji a kalhoty taky pořád dopnu :-).

Kulacení zdar!!! 🙂

Anonym
    Host

nikisku, tak to budem mit podobne, to je fajn 🙂
    musim rict, ze mi tedy neni nic moc, zaludek na vode a staly pocit na zvraceni.. snad to brzy bude lepsi, ale co, hlavne at je mimisek v poradku 🙂

j Jíťa
    Registrovaný uživatel

Ahoj holky, Niko, máme skoro stejný termín, já mám 4.6. tak ty asi 2.6. že?

Jinak mě bohužel těhotenská cukrovka zase neminula, takže každé tři týdny mi budou kontrolovat glykemickou křivku. Ach jo.. ale hlavně že to není vážné a nemusím si dávat inzulin nebo tak.

Dnes jsem byla na odběru krve na genetiku, výsledky mi řeknou příští pátek na UTZ.

Jdu za malou, právě vstává tak ahooj a napište novinky !!

x Nika
    Registrovaný uživatel

To Junebug: žádný termín jsem se od lékaře zatím nedozvěděla, ale podle všelijakých výpočtů na netu to vychází tak nějak na 2.6.2011, což je fajn, protože přesně v tento den oslaví můj tatínek 50. narozeniny, takže by to byl super dárek :-). Ty jsi byla na tom odběru Triple test? A to byl teprv Tvůj první odběr nebo už ten druhý?

Cukrovku Ti nezávidím. Já se zase léčím se šťítnou žlázou a tak se v těhotenství nevyhnu několika krevním odběrům navíc, protože se musí hlídat hladina hormonu. No ale to snadno přežiju.

Myslíte, že příští týden na UTZ bude již možné vidět pohlaví miminka? Já jsem strašně zvědavá.

Mějte se.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (z celkem 1,749)
  • Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist