- Toto téma obsahuje celkem 1,749 odpovědí. Do diskuze (20 účastníků) se naposledy zapojil uživatel Anonym a poslední změna proběhla 11 let, 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.5.2012 (16:11) #872124AnonymHost
V Krkonosich na skole v prirode to je super,cerstvy vzduch..
tady vypuklo leto..na bazene sem byla 4* utery-patek maly byl se mnou 3*mame kruh v kterem sedi ve vode to miluje a v 30C se ani neda nic jineho delat..pristi tyden hlasi kolem 22C,chystam se na bazen pristi tyden 3* z toho mi jednou hlida manzel takze jdu sama,zbytek chodim s malym,
popis napr nassi stredy maly jde do jesli 10.30-12.00 a pak sem s nim na bazene do 17.00!!!!dam mu tam obed,svacu,mame hracky do vody maly vse zuzla takze byl hodny i golfkach sedel tam treba 2hodky a zuzlal hracky!!!
Kdyz bude pekne tak budem chodit aspon 3*tydne,mmaka do mne hustila ze nevarim tak sem aspon nakoupila cerstvou zeleninu mrkev,brokoli a maly si to sam papa a uci se jist vetsi kousky,miluje mango!!Ale zatim mu davam i ty hotovky holky varite detem??
Dnes je tu krasne,zitra do prace se tam asi upecu ale v pondeli mam tez kadernici jak ty Leniku..tak si uzij kadernici a uzivejte leta a klidne spani28.5.2012 (1:45) #872125AnonymHostAhoj holky,
Jogo, tak to si bazénku skvěle užíváte 🙂 2 hodinky v gofkách jsou super! Ať si odpočineš u kadeřnice 🙂 Tu zeleninu (mrkev, brokolici) nějak upravuješ?
Kadeřnice byla super 🙂 Vzala jsem sebou i A. – kadeřnice jí nastříkala třpytivý lak do vlasů a na pátek jsem ji také objednala. Už se obě moc těšíme – čeká ji také mytí, stříhání a foukání 🙂
Jogo, stále využívám hlavně skleničky od Hippa. Vařím jen kus-kus (ten N. miluje) a rýži. Teď mu dávám meloun a jahody.
Jinak noci u nás zase za nic nestojí – N. se budí po cca 2 hodinách na kojení. Chodím spát kolem půlnoci a N. ráno vstávál kolem 6.30. Musím pak dospávat přes den. Brzy povolám na noc manžela, aby zas vstával s hrnečkem vody 🙂
Konečně jsem si zadal prodej korbičky od kočárku na mimibazar, ale zatím se mi nikdo neozval… Myslela jsem, že už touto dobou bude pryč…
Přeji krásný týden.
28.5.2012 (14:27) #872126škubinaRegistrovaný uživatelAhoj holky 🙂
U nás snad konečně po 3 týdnech trochu sprchne,tráva už je úplně vyschlá,tak čekáme na déšť jak na smilování.
Malej je zdravý,jen má trochu průjmy,ale myslím,že je to tím,jak všechno dává do pusy a samozřejmě něco i polkne. Teď jsou v kurzu nezralé švestky,o kamenech ani nemluvím. Snad mu tu pusu na ven zalepím,je to hrůza. člověk všechno neuhlídá
Jogo,ty si skvěle užíváš,paráda. V sobotu mi odjíždí syn do Londýna, ( resp. do Paříže a pak v pondělí do Londýna )tak u tebe objednávám pěkný počasí,ju 🙂
Leni,závidím ti ty holčičí chvilky,musí to být relax.
Spaní u nás taky nic moc.Snad se to zlepší,aby mohl spán malej ve svým pokojíčku. Ten tedy plánujeme tak na příští jaro,léto.
Jak to vidíte holky vy?
S jídlem to máme tak,že někdy kupuju skleničky,někdy vařím a někdy jí s námi to,co máme. V roce by prý děti měly jíst už skoro vše,tak na to pomalu najíždíme. Samozřejmě ne ostrá jídla,ani žádný čokolády 😀
začalo mi zkouškové období,tak je to náročný,ale učím se,abych to měla do 21.6. všechno hotový a pak už si jen užívala malýho. Držte palce.
Opatrujte se a Leni,až přijdeš na to,jak to zařídit,aby Broučci spali líp,pošli mi recept,ju 🙂
Ahooooj29.5.2012 (0:51) #872127AnonymHostAhoj Škubino,
tak držím palce, ať zkouškové období dobře zvládneš! To počasí asi člověka moc nemotivuje, aby seděl nad skripty, co? Ať vás průjem brzy přejde… Do Londýna bych také hned odcestovala 🙂
U nás spaní v noci zas za moc nestojí – ale přes den je docela stabilní (odpoledne jsem spala 2 hodiny s N. – naberu síly, než domů vtrhnout děti).
Cítím se trochu přetažená. Měli jsem super, ale náročný víkend. Dnes jsem tu měla paní na úklid. Ale je strašně pomalá a některé věci dělá vyloženě špatně… Jsem z toho smutná. Já bych byla báječná paní na úklid 🙂
Mějte se hezky a dobře spěte!
29.5.2012 (11:38) #872128AnonymHostAhoj holky,
spaní u nás se už pomalu zlepšuje… První kojení až po půlnoci, pak po 3 hodinách a budíček v 7. hodin (kdyby nepřiběhli sourozenci, asi by spal N. déle). Cítím se docela odpočinutá… Jak se daří vám?
29.5.2012 (14:15) #872129AnonymHostahoj tak kde zacit Skubino uceni at mas na nej hlavne cas..Tady ma byt o vykendu 15C a ted cvrtk dest byli tu vedra tedy na LOndyn je 27C vedro,ale pristi tyden by mel mit syn kolem 20C to je na pamatky nej,je v Londyne par dni??
Leniku a co pani na uklid vymenit?mas uz ji dlouho,ja malemu dala na tu brokolici a mrkev akorat nastrohany syr,aspon 1*tydne mu chcu navarit cerstvou zeleninu,ono to vystaci na 2dny a rad ji veci sam.Jinak hip mam stale pne skrine a v nedeli chodi na jidlo k babicce a ta vari pro maleho tak to je fajn.Maly ji hodne cerstveho ovoce to mu v lahvickach nedavam.Miluje to mango.
Jinak vcera na bazene,kadernice ostriahala i maleho,potil se ve vedrech,uplne mokrou hlavicku z toho taky je spani maly neusne nekdy az do 22.00nastesti se pak vecer nebudi a jede celou noc dnes sice jen do 5.00ale to je vyjimka dnes rano jsme spolu usnuli 7-10.00takze dopo se spat musi,jinak stava 6.00,kdyz v 7.00je super pak si hraje pul hodky a pro mlicko jdu na 7.30pak vzdy usne kolem 9.00 holky vice spani bezim na yogu a bazen nez tu vypuknou zase deste,zitra ma maly jesle ahojky!!29.5.2012 (15:50) #872130AnonymHostAhoj holky,
Škubino, jak jde dnes učení? Co spinkání, už je lépe?
Jogo, tady se má podobně ochladit na víkend. Vidím, že už jste dali první stříhání 🙂 Prvorozeného J. jsem stříhala až v 1,5 roce – měl nádherné prstýnky, ale nechtěl si je nechat rozčesávat. Nechala jsem ho proto ostříhat, ale nemohal jsem si pak dlouho zvyknout, že bez lokýnek vypadal úplně jinak. Skleničky jsou super a vždy po ruce 🙂 Mango je moc dobré 🙂 Hezky si užije bazén 🙂
Dnes na oběd jsme zas měli kuskus. Ale jak je horko a dusno, tak N. neměl moc chuť k jídlu. Jen ho všude rozházel 🙂 Objevila jsem další zoubek – kvůli němu jsme nemohli oba spát. Je to dvojka dole (už má 7 zubů). Dvojka na druhé straně je ještě schovaná. Doufám, že nebude spěchat ven…
Dnes už napouštím bazén. Máme nadzemní (4,5 m široký) – takové čvachtátko pro naši početnou rodinu. Ale manžel ho letos nechtěl – prý mu ničí trávu 🙂 Je fakt, že letos si trávu začal šlechtit 🙂
Mějte se hezky.
29.5.2012 (23:24) #872131AnonymHostTrava netrava bazen je super i banan s jablkem cerstvy
Ahoj
rano sem vyrazila na jogu,bazen byl prazdny jak sou mraky lidi nechodi,a zavolal mi manzel ze maly uz 5*zvracel prdola maly.Ted spinka doufam ze to nebude trvat zase tyden..jesle sem na zitra zrusila…
Vlasky sem strihat neobjednala,sama kadernice se nabidla,ale ted mu to uz nebudu strihat,na leto mu nebude horko,a necham tu taky narust prstynky ..ranni stavani v 5.00dnes nic moc dnes jdu brzy spat a snad bude maly ok
Skubino a ty nemas skolu v lete???
Nerusenou noc a brzy se ozvu30.5.2012 (10:11) #872132škubinaRegistrovaný uživatelAhoj holky 🙂
Hlásím se po další probdělé noci. Dneska mě popadl už i vzek na malýho. Vzala jsem si ho do postele,aby spal,ale on mě neustále štípe,válí se po mně,skáče…zřejmě si mě málo užije přes den 😀 Ale opravdu už nevím,co s ním. Je neklidný a v kuse dá tak max 3 hodiny,ale cca od 4 hodin už moc nespí. Přes den jen 1,5 – 2 hodiny a je vyspáno. U mě teda ne!!! Začnu pátrat po nějakých homeopatikách,nemáte nějaký typ? Odvar z makovic už je trochu přežitej 🙂 i když asi učinný.
Vlásky jsem malýmu zatím zastřihla jen ofinu,aby mu to nelezlo do očí a nešly mu oči šejdrem,ale jinak na něm není moc co stříhat.
Na zahradě už máme pískoviště,bazének a postavený stan,tak může začít léto. Dokonce jsem vyřídila i tu sedačku na kolo. jen si nedovedu představit,jak ho přemluvím k helmě. Na hlavě toho moc nesnese.
Učení moc nejde a jestli jsem někdy uvažovala,že budu pokračovat,tak jsem byla asi blázen.Budu ráda ,když příští rok udělám absolventskou práci a skončím. Spíš se zaměřím na to,kam se vydám profesně. A nebo,že bych si dala další mateřskou…? 😀
Jogo,v létě školu nemám,mám prázdniny a začínáme zase od září. Kuba jede do Londýna na 5 dní a bude ubytovaný v nějaké rodině někde na okraji. Moc toho nevíme,tak snad dá pak vědět,kde vlastně je. Už se těší,jak budou mít rozchod,tak doufám,že se mi vrátí 😀
Leni,s čím vaří ten kuskus? samotný nebo třeba s nějakým ovocem? nemám s ním zkušenosti,ale ráda bych to vyzkoušela.
Holky opatrujte se,ať bobánci spinkají ( to už je skoro naše motlitba ) a zatím Ahoooj30.5.2012 (11:40) #872133AnonymHostAhoj holky,
tak vidím, že se to zas nějak komplikuje…
Jogo, ať je malý brzy zdravý a může zas do jesliček a ty na bazén i jógu! Kadeřnice stříhají, kde můžou 🙂
Škubino, to mne mrzí, že je to u vás tak náročné. Sousedka měla holčičku, co se také v kuse budila. Je o 6 měsíců starší a už spí dobře 🙂 Vidím, že už jste opravdu připravení na léto 🙂 Helmička u nás byla také oříšek – ale N. ji viděl u sourozenců a říkala jsme mu, jak je veliký a jaký je sportovec, když ji měl na hlavě – a zvládl to 🙂 Kuskus dávám buď samotný (při přípravě se přidává olivový olej a máslo) nebo k němu dávám krůtí maso ze skleničky. Je menší než rýže, tak ho má N. raději.
Dnes spal N. od 21. do 7. hodin. Ale od půlnoci do 3. hodin se strašně často budil – po 30-45 minutách. Naštěstí se jen nakojí a hned usne. Osobně si myslím, že u nás to jsou zas zuby potvory – pořád něco kouše. Asi mu nedovolí spát. Dnes nakonec přijede babička. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne 🙂
V posledních dnech jsem nemohla chodit cvičit. Manžel odjížděl brzy a vracel se kolem 21.hodiny. Dnes a zítra si to prý mohu vynahradit… Malý volá 🙂 Mějte se 🙂
30.5.2012 (15:07) #872134AnonymHostahoj holky mám už skoro roční dcerku furt ji kojim nechce my přezde ani v noci spat bohužel semnou spí v posteli skoro se nevyspim furt se převaluje.otačí a valí se po mě a umý si i v noci vyndat prso a sama se napije a když ji dám do spostýlky hrozne řve a neusne nechaváala jse ji vřivávat a nic poradte my neco už nevim co mám dělat!!
Jinak jse to moc šikovná holka už chodíme jakžtakž mluvíme narodili jsem se 5 června 2011 v podoli neni tady taký naky dítko co se narodilo stejný den?
30.5.2012 (16:49) #872135škubinaRegistrovaný uživatelMilá Verčo,
můj malý se narodil 22.6. 11 a jsem na tom úplně stejně jako ty,tak ti bohužel žádné rady nedám. také bojuju s nespavcem. Sice už nekojím,ale co tu popisuješ – válení,fňukání,u nás ještě štípání do krku a dekoltu,je stejné 🙁 musím říct,že už jsem z toho taky dost nevrlá.
Možná by ti poradily spíš holky.
Leni,díky za radu s kuskusem,o víkendu jdu na něj 🙂 Ať vyjde cvičení co nejdříve a já dám vědět,jak jsme dopadli s helmou 🙂
Jogo,buďte co nejdříve fit.
Ahoooj30.5.2012 (17:33) #872136AnonymHostAhoj holky,
tak babička právě odešla. Byla tu sice krátce (cca 3 hodiny kolem poledne), ale asi 1,5 hoďky malého hlídala. Bylo to fajn – hodinku jsem po poslední náročné noci využila na spaní a 30 minut na úklid… No původně jsem si říkala, že si udělám čas pro sebe a promyslím nějaké věci… Ale zas mi na to nezbyl čas (jako už 11 měsíců :))
Babičky, dědu a strýčky jsem pozvala na oslavu 1. narozenin na 17.6. (přesně na den narození). Ze 6 osob, zatím potvdil jen můj nejmladší brácha, ostatní něco mají… Tak jsem zvědavá, jak to dopadne… Asi to je překvapivé, že připravujeme oslavu…
Škubino, napiš, jak se malému líbilo na kole 🙂
Verčo, to mi je líto, že se nevyspíš… Také to dobře znám. U nás se to postupně zlepšuje… Malého nechávám spát v postýlce – s ním bych se moc nevyspala (mám zkušenost, že dobře se spí v posteli s trochu staršími dětmi 🙂 ). Tihle mrňavci se v noci hrozně mrskají a různě pohybují… Možná bych se mrkla na knížky od Jiřiny Prekopové. Mně osobně nejvíc pomohlo a pomáhá, když mužu být chvíli sama a někdo mi malého pohlídá. Díky tomu načerpám síly a lépe se mi pak daří zařídit okolnosti kolem malého, abych se v nich lépe cítila.
Pěkné odpoledne 🙂
30.5.2012 (18:13) #872137AnonymHosttady sou romany ke zacit
Skubino a ta skola od zari je na jak dlouho?ma skola je pres cele leto zaveracna zkouzka rijen,je tam taky nastavba 8mesicu,ale od zacatku kurzu vim ze nehrozi… dale Skubino nervy mi ujeli v novi tak 2*kdyz se maly budil mezi 2-4ranni ale on kecal a drmolil ja ho pohodila na postel a on se jeste tlemil radosti…nastesti spi ok
Verusko muj manzel je na nocni casto,takze ja spim tez s malym ale na matracce na zemi aby mi nespadl,resim to casto tak ze si lehnu polstarem na opacnou stranu,a mam tedy nohy u maleho,zkus ho uspat na sve posteli a pak ho prenest spiciho do postylky,to ja obcas delam..ale kdyz se pak probudi uz si ho necham u sebe,ja nekojim a mne vydrzi maly spat v dobre noci 22.00-7.00kojenim deti stavaji casto,zkus se pretocit na druhou stranu,ale pokad spis na velke posteli tak to nejde,musis spat na matracce na zemi
u nas je ted spani nabourane tim,ze jsme nemocni zvracel mi v 4.00rano usnul v 5.00rano k doktorce v 8.00no rady na h…,maly je tak vyrizeny a slaby ze mi dnes jen spi,dopo sem vyuzial s nim jinak by mi hlava praskla
Leniku at vas zoubky nezlobi mi mame stale dva dole ted pujdu do samosky dosel manzel a doam neni co jist no trosku sem travila vsechen cas na bazene,ale ted nejsou paraky tak je prijemne pisnu brzy a snad se v cervenci uvidime kdyz budem zdravi!!30.5.2012 (18:21) #872138AnonymHostVerusko psala sem ty rady jak pro kluka sem zvykla ze sou tu samy kluci..tak si to jen dej do zenskeho rodu
Leniku oslava je za chvili..
jo ten muj jak se rano vzbudi mi slape po hlave,taha za vlasy,minele mi tahal gumicku u spodnich kalhotek,ale ja ho rano davam do postylky kde si hraje,pak si hraje na koberci a pak oblbuje a ja funguji jen tim,ze spim kazde dopoledne s nim on usina kolem 8.30-9.00a stavame kolem 10..-10.30 uz sem taky premyslela ze by mel byt v postylce a spat ale ja ho tam minule dala kdyz spal a stejne skoncil u mne kdyz se zbudil nastesti se nebudi v noci!!! -
AutorPříspěvky
- Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.