Ovocný krambl

Příprava 40 minut Ingredience: 700 g sezónního ovoce 30 g rozinek 50 g tmavého třtinového cukru Na drobenku: 150 g ovesných vloček 50 g mandlí 6 lžic rýžového sirupu 4 lžíce kokosového oleje K podávání: vanilkový dezert Provamel Postup přípravy: Ovoce nakrájejte na kousky, dejte do zapékací misky a zasypte třtinovým cukrem. Připravte si drobenku: rozmixujte mandle, […]

Příprava 40 minut

Ingredience:

  • 700 g sezónního ovoce
  • 30 g rozinek
  • 50 g tmavého třtinového cukru

Na drobenku:

  • 150 g ovesných vloček
  • 50 g mandlí
  • 6 lžic rýžového sirupu
  • 4 lžíce kokosového oleje

K podávání:

  • vanilkový dezert Provamel

Postup přípravy:

  1. Ovoce nakrájejte na kousky, dejte do zapékací misky a zasypte třtinovým cukrem.
  2. Připravte si drobenku: rozmixujte mandle, ovesné vločky a smíchejte se sirupem a kokosovým olejem.
  3. Drobenku poklaďte na ovoce a pečte 25 minut při 180 °C, až drobenka zezlátne a vytvoří krustu.
  4. Podávejte s vanilkovým dezertem Provamel.

Tip: Na přípravu můžete podle sezony použít jakékoliv ovoce a jeho kombinace, čerstvé nebo kompotované ovoce zkombinovat s marmeládou nebo sušeným ovocem.


Na přípravu tohoto receptu budete mimo jiné potřebovat:

Rozinky sultánky 200 g BIO COUNTRY LIFE

Cukr třtinový tmavý 500g COUNTRY LIFE

Vločky ovesné s klíčky 500 g BIO COUNTRY LIFE

Sirup rýžový 350 g BIO COUNTRY LIFE

Olej kokosový panenský 200 ml BIO WOLFBERRY

Více o tématu: ovoce

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist