Konfitovaná jehněčí kolínka s kořenovou zeleninou a česnekem

Ingredience: 1 kg jehněčích kolen 50 g mrkve 50 g celeru 30 g česneku tymián sů pepř olej na konfinování bílé víno Popis přípravy: Očištěná a omytá kolena pořádně promasírujeme směsí drceného česneku, tymiánu, solí a olejem. Vložíme do gastronádoby, přidáme kořenovou zeleninu, zastříkneme vínem a pozvolna pečeme v předehřátém konvektomatu na 80 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od […]

Ingredience:

1 kg jehněčích kolen
50 g mrkve
50 g celeru
30 g česneku
tymián

pepř
olej na konfinování
bílé víno

Popis přípravy:

Očištěná a omytá kolena pořádně promasírujeme směsí drceného česneku, tymiánu, solí a olejem. Vložíme do gastronádoby, přidáme kořenovou zeleninu, zastříkneme vínem a pozvolna pečeme v předehřátém konvektomatu na 80 °C, dokud se maso nezačne oddělovat od kosti.

Zdroj: www.akc.cz

Více o tématu: maso

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist