Cizrnová kaše

Ingredience: 400 g cizrny 1 velká cibule 100 ml mléka sůl mletý pepř 1 lžíce másla 2 lžíce olivového oleje Popis přípravy: Cizrnu namočíme do vlažné vody den předem. Druhý den vodu slijeme, napustíme novou a cizrnu uvaříme doměkka. Mezitím osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli na olivovém oleji dorůžova. Uvařenou cizrnu scedíme, trochu vody zachytíme. Do hrnce […]

Ingredience:

400 g cizrny
1 velká cibule
100 ml mléka
sůl
mletý pepř
1 lžíce másla
2 lžíce olivového oleje

Popis přípravy:

Cizrnu namočíme do vlažné vody den předem. Druhý den vodu slijeme, napustíme novou a cizrnu uvaříme doměkka. Mezitím osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli na olivovém oleji dorůžova. Uvařenou cizrnu scedíme, trochu vody zachytíme. Do hrnce k cizrně přidáme máslo, teplé mléko a ručním mixérem rozmixujeme. Je-li kaše příliš hustá, můžeme přidat trochu mléka nebo vody z vaření. Podle chuti osolíme a opepříme a nakonec vmícháme osmaženou cibuli.

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: mléko

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist