Bio ředkvičková pomazánka

Ingredience: Bio tvaroh ve vaničce – 250 g Sýr s modrou plísní – cca 50 g Čerstvý pórek (nebo menší cibulka – může být i červená) Domácí ředkvičky Sůl Pepř Špetka cukru Popis přípravy: Ředkvičky nastrouháme najemno (případně rozkrájíme) a mírně prosolíme. Pórek rovněž nakrájíme najemno (můžeme přidat i zelenou část) a smícháme s ředkvičkami. Přidáme vaničku tvarohu s nadrobno nakrájeným sýrem […]

Ingredience:

Bio tvaroh ve vaničce – 250 g
Sýr s modrou plísní – cca 50 g
Čerstvý pórek (nebo menší cibulka – může být i červená)
Domácí ředkvičky
Sůl
Pepř
Špetka cukru

Popis přípravy:

Ředkvičky nastrouháme najemno (případně rozkrájíme) a mírně prosolíme. Pórek rovněž nakrájíme najemno (můžeme přidat i zelenou část) a smícháme s ředkvičkami. Přidáme vaničku tvarohu s nadrobno nakrájeným sýrem s modrou plísní a znovu mírně přisolíme. Pokud budeme vyžadovat výraznější chuť, přidáme ještě špetku cukru a pepře. Pomazánku můžeme podávat s čerstvě upečeným dýňovým chlebem.

Bio recept

Zdroj: www.jimebio.cz

Více o tématu: recept

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa těhotenství a mateřství?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@babyweb.cz

TOPlist